Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kafam karıştı. Hep Fire DMG fln derlerdi ama Ice shrads fln derken sanki Frost DMG daha iiymiş gibi geldi. lvl atlamak ve Q yapmak için en ii talent başlangıç olarak nedir? Hangi ağaca gitmeliyim? lvl 15'im ama malu bu lvl lar baya hızlı geçiyor ve Fire da da Frostta da spell cast hızlarını arttıran talentler tier 1 talentler. 6 talent puanı var kararsızlıktan harcayamadığım. Gördüğüm kadarıyla Hunter gibi tüm spellere (Yada Firebolt ile Frost bolt'a) %5 crit veren talentlerde yok... Talentlerimde hangi yolu izlemem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [spo]frost[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Frost ile kasıcaksın buyudugunde ya pomcu olucaksın yada elemental. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben direk fire la kasmıstım gayet de kolay oluyo ama daha cabuk ölürsün o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 abi fire la q yapamıyosun. söylim birde manan o kadar cabuk bitiyoki su içtiin zamanlarla eşitleniyo zaten frostun hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fire pure dmg dir.daha iyidir bence,tabi zevke göre degisir. frost mage ölmez ama ne zaman? cd oldugunda,peki bu pve veya pvp mi? cd char güzel değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bence level kasarken frost daha iyi soyle: Tek moba abanırken fire arka arkaya cok mob keseceksen frost daha iyi gidiyor. Ama fire olursan level kasamazsın demek degil ikisinide dene kendi tarzını oluştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arcane niye gitmiyor hiç bi mage arcane kötümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arcane missiles cok mana harcar mana yetmez ilerde arcane mind talentı alınana kadar pek kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arcane class rewamptan sonra ancak yardimci tree olabilir main tree olarak arcane tree olmaz [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:30 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Belli bir seviyeye gelince fire frosttan daha iyi. Frost daha çok yaşamanı sağlar ama zaten moblar benim yanıma gelene kadar ölüyor o zaman ne anlamı varki frost'un. Fire > Frost. 2 Buildi de oynadım. Level kasarkende raid yaparkende fire daha iyi. Zaten bir miktar eşya yaptıktan sonra mana sıkıntısı çekmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ombak: yoo ben gayet de http://www.wowhead.com/?talent=krxVcobzgIuioVxrz talentıyla baya bi sure arena yaptım. ama bu talentla pve ye giren adamı döverler o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Oktayca: Level kasarken Arcane gidilmemesinin sebebi Topu topu 2 tane arcane spell olması o levellerde. Arcane Missiles ve Arcane Explosion. Ama bir sürü frost ve fire spell mevcut. Ama 60 sonrası Arcane Blast ile baya iyi pvp yapıyorlar ki. Üstteki arkadaşın (Kusura bakma ya nickini unuttum :P) verdiği build ile kabiliyetine göre gayet güzel PvP yaparsın. Birde yanlış duymadıysam 2.1.0 ile Mage Armor ve Arcane Meditation Stack olacakmış. Yani deep arcane gitmiş emp arcane mis. almış bir mage raidlerde iş yapabilir sanırım. Tabii bence hala 10/48/3 kadar iyi bir raid build değil ama Slow yiyen mob ya da bosslar varsa oldukça işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ben pve den bahsediyorum yoksa benimde su an talent tree 40 arcane 21 fire ama adam level kasacak onun icin demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 mageden "pek" anlamam levellamadım ama, gördüklerim mage oynayan arkadaşlarımı izlediğim kadarıyla aoe yapmak pek karlı =) http://www.wowhead.com/?talent=RZVxGu0z0oZVVMIsbxsqo böyle bir aoe buildi uzerınde calısabılırsın belkı [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 09:41 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aoe ye hiç gerek yok. cok nadiren gerek oluyo onu da frostsuz halledebiliyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar