Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mage'e talent tavsiyesi...


Apis

Öne çıkan mesajlar

Kafam karıştı. Hep Fire DMG fln derlerdi ama Ice shrads fln derken sanki Frost DMG daha iiymiş gibi geldi.

lvl atlamak ve Q yapmak için en ii talent başlangıç olarak nedir? Hangi ağaca gitmeliyim? lvl 15'im ama malu bu lvl lar baya hızlı geçiyor ve Fire da da Frostta da spell cast hızlarını arttıran talentler tier 1 talentler. 6 talent puanı var kararsızlıktan harcayamadığım. Gördüğüm kadarıyla Hunter gibi tüm spellere (Yada Firebolt ile Frost bolt'a) %5 crit veren talentlerde yok...

Talentlerimde hangi yolu izlemem lazım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bir seviyeye gelince fire frosttan daha iyi. Frost daha çok yaşamanı sağlar ama zaten moblar benim yanıma gelene kadar ölüyor o zaman ne anlamı varki frost'un. Fire > Frost. 2 Buildi de oynadım. Level kasarkende raid yaparkende fire daha iyi. Zaten bir miktar eşya yaptıktan sonra mana sıkıntısı çekmiyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Oktayca: Level kasarken Arcane gidilmemesinin sebebi Topu topu 2 tane arcane spell olması o levellerde. Arcane Missiles ve Arcane Explosion. Ama bir sürü frost ve fire spell mevcut. Ama 60 sonrası Arcane Blast ile baya iyi pvp yapıyorlar ki. Üstteki arkadaşın (Kusura bakma ya nickini unuttum :P) verdiği build ile kabiliyetine göre gayet güzel PvP yaparsın.

Birde yanlış duymadıysam 2.1.0 ile Mage Armor ve Arcane Meditation Stack olacakmış. Yani deep arcane gitmiş emp arcane mis. almış bir mage raidlerde iş yapabilir sanırım. Tabii bence hala 10/48/3 kadar iyi bir raid build değil ama Slow yiyen mob ya da bosslar varsa oldukça işe yarar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...