Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kotor MMO


patateskabak

Öne çıkan mesajlar

New Star Wars MMO in the works?
Reports suggest BioWare is working on Knights of the Old Republic multiplayer online title.
Widely celebrated as the best Star Wars game of recent years, rumours have emerged that RPG specialist BioWare is hard at work on an MMO version of its hugely popular Knights of the Old Republic franchise.

CVG reports that the latest edition of US games print mag EGM includes the snippet in its Rumour section. No confirmation has been forthcoming from the developer as of yet, but were the game to emerge it would almost certainly be a sure-fire contender to better LucasArts’ previous MMO outing, the troubled Star Wars Galaxies.

Knights of the Old Republic was a critical and commercial success upon its release on Xbox in 2003. Its fortunes were mirrored by an equally celebrated PC version shortly afterwards. Obsidian took over the reigns for the second instalment in 2005, which whilst failing to win over the critics was again another firm retail success.

EGM also revealed a couple of other BioWare rumours. Namely, that current PC-only title Dragon Age will also be heading to PS3, and that the as-of-yet unspecified DS game already in development at the studio will be a new instalment in the Baldur’s Gate franchise.
---------------

bence bu iş olur.. kotoronline diye. bioware yaparsa yapar bu işi... sony den daha iyi yapar.. bizde ihya oluruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu dedikodu eskiden beri söyleniyodu ama artık iyice dillenmeye başladı herkesin ağzında bir Kotor MMO ...Bioware forumlarında iyi sıkıştırıyolar ama adamlar ser veriyor sır veriyor MMO hakkında tek bir kelime yok...ama bence de bu bir Star Wars MMo olmalı.. Kotor müthiş olur ama Thrawn zamanında geçsede deli olur Star Wars olsun ve Bioware yapsında hangi zaman aralığında geçerse geçsin, gözüm kapalı dalarım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dragon age hiç sanmıyorum
bioware gibi akıllı bir firma zilyon tane fantasy mmo varken ve bi o kadar da geliyoken
gidip fantasy takılmıycaktır en aşşaı ihtimal kendi yarattığı bir sci-fi dünyasının MMO sunu yapacaktır (mass effect e benzer)

ki röportajda özellikle hikaye çok önemli kurgu çok önemli felan deyip durdular bu star wars u işaret ediyor bence ama olmadı güzel bi sci-fi MMO oynarız

ama hele Kotor sa varya..kıyamet kopacak demektir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 sneden fazla oldu bioware bu mmorpg ye baslayalı ama hala tek kelime etmiolar.

kotor ya da swg2 dedikoduları vardı, nymis efendim pre-cu kodlarını fln satın almıslar onlara bi revision cekip swg2 yapcaklarmıs fln dediler ilk basta, yani dedikodular hep vardı hep olucak adamların azından bi laf cıkmadan heveslenmek olmaz tbii.

ha, ama kotor online yaparlarsa, hele bioware gbi bi firma yaparsa (aslında mmorpg isi cok farklı ya nyse) tadından yenmez, adam gbi sci-fi mmo olmadıı icin wow turevleri oynayanlar, swgciler, sw fanatikleri, ve butun kotorcular toplanır. sabahlara kdr bıkmaz usanmaz oynarım, hatta gider collectors edition bile alırım =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o dğeilde yapılacaksa falan öyle abidik kubidik sonradan yaratılma karakterlerin olduğu evrende olmasın yani benim bildigim kotor2nin kotor1in hikayesi bioware tarafından sallanmış bir hikaye öyle bir hikaye olmasında favori zamanım Exar Kun'un olduğu dönem valla ne güzel sith büyüleri isteğe göre sopa kullanan jedilar falan Vodo Siosk Baas mi ne o amcam falan yani hayalimdeki mmorpg o =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1,5 yıldır, onlarca sayfadır süren toplamda yüzbini aşkın view almış olan kapatıldıkça tekrar açılan Biowarein forumlarında (http://forums.bioware.com/) offtopic bölümünde süren "Bioware in yeni MMO'su" tartışması bugün itibariyle bölüm moderatörü tarafından bir daha açılmamak üzere kapatıldı. ve aynen attığı postu yazıyorum:

I was going to shut this down last night, but there was a problem with the website and I couldn't access it. But now I can.

Due to the 9-page circular argument that has invaded this thread, I'm declaring a temporary moratorium on MMO threads. This will give both us and you a short break from the same arguments and same kinds of posts in every thread. Hopefully, when the moratorium is lifted, there will be more or different information or arguments or questions being discussed. Thank you all for your participation.

Please do NOT start up a new thread discussing the MMO for the time being. Thank you.

End of line.


yani artık başlık açmaya gerek yok yakında duyurulacak zaten demeye getiriyor. bence mayıs ayı içinde MMO nun ne olacağını öğreneceğiz...haydin bakalım.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:47 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EVE mi mükemmel ?!...

harika bir oyun.. fakat mükemmel oyun değil bence... mükemmel oyunumuz vardı..SWG..(eskisi).
hem yerdesin hem uzayda... daha güzeli varmı?
.. geminin dışındanda kumanda edebiliyorsun. hemde geminin içinde aksiyon yapabiliyorsun.. daha ne olsun !..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

I know moderator Stanley Woo wanted a break from the MMO discussion, so I fully understand if this needs to be locked/deleted and apologise, but as this is new info hopefully he may allow discussion again.

Just up on the Bioware Jobs page, Austin Studio, is the position of Producer - Licensor Liaison. From the title and job description this 100% confirms that the Austin studio is using licensed IP


bu başlık ta tabi bi süre sonra kitlendi yanlız eleman gerçekten iyi yakalamış. MMO yapan ekibe Lisans Takip edecek bir eleman alıncak şeklinde yeni bir ilan verildi, ilanın başlığı ve içeriği yeni MMO nun kesin lisanslı IP olacağını garantiliyor diyor :) bilmiyorum siz ne diyorsunuz.

hatta buda linki:

http://www.bioware.com/bioware_info/jobs/positions/austin_producer_licensor_liaison.html

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:18 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bioware.com/bioware_info/jobs/austin_jobs/

bak yukarıdaki linke tıkladığın zaman Bioware Austin stüdyosunun açtığı iş ilanlarını görüyosun. Bioware Austin stüdyosu sadece yeni MMO oyunu için özel olarak açıldı. dikkat edersen orda kırmızı bir şekilde yanına "new" yani "yeni" ibaresi konulmuş bir iş ilanı var.bu ilan daha yeni eklendi. bu yeni iş "Producer - Licensor Liaison" . bunun türkçesi Lisanslı Ürünleri Takip edecek biri (ya da benzer bişey) demek.yukardaki postu forumlarda atan kişi diyorki, Lisans lı ürünleri takip edecek birini aradıklarına göre, yapacakları MMO nun Lisanslı bir ürün olması lazım. Bioware'in yeni MMO su üzerinde süren asıl tartışmada Bioware Lisanslı bir ürünün mü MMO sunu yapacak (Star Wars dan bahsediyorum) yoksa kendine ait ya da yeni yarattığı bir ürünün mü MMO sunu yapacak idi. ki Lisanslı ürün çıkarsa kesin Star Wars demek oluyor. bu eleman da bu olayı iyi farketmiş ve diyorki hem işin adı hem içeriği MMO'nun Lisanslı bir ürün olduğunu gösteriyor. Bu da büyük ihtmalle Star Wars temalı olacak demek.


vay be siteyi benden daha fazla didik didik edenler varmış demekki:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya değil çünkü
bu iş lisanslı ürün için ayrıntıları halledecek gerekli bağlantıları kuracak gerekirse yurtdışı dahil seyahat edecek birini tarif ediyor
kendi ürünleri için böyle bişeye gerek yok çünkü zaten kendilerine ait kendi içlerinde halledebilirler yani.

göreceğiz bakalım ne işmiş..

job describtion a ben şöyle bir göz gezdirdim daha ayrıntılı bakan var ise yazsın.

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:57 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür işe alınan kişiler genelde zaten lisansı başkasında bulunup da bir süreliğine satın alınan lisanslar iin mevcut...
Yani lucas arts bunlara veriyor ama şart olarak böyle bir kişi işe almalarını istiyor...çünkü yapılacak hatadan bioware suçlu olur ve bu pahalıya patlar

Ve de bu işin bu kadar geç duyurulması bir lisans anlaşması olduktan sonra mı oldu sorusunu akla getiriyor kendi ürünleri olsa zaten en baştan alırlardı işe önce lisansı almak için uğraşmışlar herhalde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...