nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Şimdi İngiltere milli takımıyla yeni bir oyun açtım. Başlarken Rooney kırmızı karttan 2 maç cezalı görünüyordu. 4 resmi maç oldu hala iki maç cezalı gözüküyor. Bug mıdır nedir çözemedim??
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 belki kupa maçı felan yapmışsındır? futboldan anlamam gerçi ama, kırmızı kart olayı sanırım kupa maçlarında felan dahil olmuyordu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 4 tane Avrupa Şampiyonasına çıkma grubu :) mücadelesinde oynadım. Ama adamın ceza 1 maç bile azalmadı
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla ben anlamam dedim futboldan. ancak dediğim gibi şampiyonayla felan alakalı olabilir. lig maçlarında cezayı almıştır mesela, şampiyonaya girmişken öyle kalmıştım felan. sadece bir tahmin ^^
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 o raddeye gene iyi gelmişsin. ben oyunu acana kadar maymun oldum. dil seceneklerini falan degistirmek zorunda kaldim. actim introda tikandi bu sefer. gectim orayida 1-2 bişiler yükleyerek. bu seferde yeni oyun acarken hata verdi :p. sonuc cm2007 indirdim mutluyum :).
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 cm2007 çok kötü be FM 2007ye oranla. Ben internetten indirdim ripli, 70 mb. Çatır çatır oynuyorum. O cdlerde olan yeni oyun açmama, menejer adı girememe olayları olmadı. Dili ingilizce yapıyorsun olay bitiyor :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Sorunu hallettim, ben Rooney ne de olsa cezalı diye kadroya çağırmıyordum, oynamazsa ne de olsa gider ceza diye, gitmiyormuş. Kadroda olup da oynayamaması lazımmış, içime bi kurt düşmüştü doğru düşmüş :) Zaten maç ekranında Rooney cezalı yazmıyordu, kadroya aldım şimdi yazıyor. Mutlu oldum :)
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yeni patchleri cektiginden emin ol ve yeni oyuna basla, rooney ban'i o zaman yanilmiyorsam kadroya cagirmasanda isliyor.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya bu fm 2007 yi rapid den 2 kerem indirdim , 700 er mb .. burn ya da mount edince garip bi hata veriyor. Temp memp diyor... Bu isi netten halletmis olan ozel mesaja bi geliversin yaw..
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 oyunu yüklemek için sistem dilini ingilizce (ingiltere) yapman gerekiyor. bölge ve dil ayarlarına gir, ilk sekmede hemen ingilizce (ingiltere) yap, daha sonra diller sekmesinden de ingilizce (ingiltere) yap, pcyi yeniden başlatmak isteyecektir atmazsan olmuyor at. sonra oyunu kur, her şeyi normale çevir tekrar pcyi yeniden başlatsın. ama oyunu açabilmek için dili her seferinde ingilizceye çevirmen gerekiyor. çubuktan ingilizce yap, oyunu aç, sonra tekrar türkçe yapabilirsin. bunlarda restart gerekmiyor. iyi oyunlar.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 herturlu sorunun cozumunu turksportal.net de buldum
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sadece dil ingilizce olsa yeter, ulkeyi degistirmen gerekmiyor. Dili ingilizce yap, klavyeyi tekrardan turkce q klavyeye cevir, islem tamam. Her seferinde dili degistirmen de gerekmez, aylardan beri dil ingilizce bende.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sg oyunu orjinal alirsan sorun yasamazsin.
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 tabi işin komik ve mide bulandıran kısmı oyunu orjinal aldığınızda da aynı problemle karşılaşacak olmanız. hatırlarsanız sigames bunun oyunun kendisinde olan bir hatadan meydana geldiğini ve updateler yardımıyla çözülemeyeceğini, ancak football manager 2008 oyunu ile çözüleceğini belirtmişti.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Sorun hala hallolmadı ama Euro 2008'i ve Confederations Cup'ı aldım, WC elemelerinde de 6 puan farklar lider gidiyorum. Owen var, Crouch var şimdilik iyi. Aynı zamanda Fergie emekli oldu, Manchester'in başına da ben geçtim. Süper oldu :D
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Aynısı bende de oldu İngiltere'nin başına geçtiğimde, o kadar maç oynadım Rooney'in cezası hiç azalmıyordu. Kafadan bug.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ya o bug gitsin başka adamda olsun, Rooney gibi adamda olur mu ya? En iyi forvetlerden birisi yani şansa bak :(
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Sen bir de Rooney'i düşünsene. Milyonların oynadığı oyunda adam milli takımda buglu, oynayamıyo =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ehehe, ona da yazık tabii :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu arada CL grubundaRoma'ya karşı tarihi bir maç kazandım :)
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Lol bende 6-7 fark attın sandım sdfsdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hayır solda3 gol sağda 4 kırmızı çok ilginçti :D Yoksa 6-7 gol de bişey değil yani :D
Öne çıkan mesajlar