Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FM 2007'de bir gariplik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi İngiltere milli takımıyla yeni bir oyun açtım. Başlarken Rooney kırmızı karttan 2 maç cezalı görünüyordu. 4 resmi maç oldu hala iki maç cezalı gözüküyor. Bug mıdır nedir çözemedim??
Mesaj tarihi:
valla ben anlamam dedim futboldan.
ancak dediğim gibi şampiyonayla felan alakalı olabilir.
lig maçlarında cezayı almıştır mesela, şampiyonaya girmişken öyle kalmıştım felan.
sadece bir tahmin ^^
Mesaj tarihi:
o raddeye gene iyi gelmişsin. ben oyunu acana kadar maymun oldum. dil seceneklerini falan degistirmek zorunda kaldim. actim introda tikandi bu sefer. gectim orayida 1-2 bişiler yükleyerek. bu seferde yeni oyun acarken hata verdi :p.

sonuc cm2007 indirdim mutluyum :).
Mesaj tarihi:
cm2007 çok kötü be FM 2007ye oranla. Ben internetten indirdim ripli, 70 mb. Çatır çatır oynuyorum. O cdlerde olan yeni oyun açmama, menejer adı girememe olayları olmadı. Dili ingilizce yapıyorsun olay bitiyor :D
Mesaj tarihi:
Sorunu hallettim, ben Rooney ne de olsa cezalı diye kadroya çağırmıyordum, oynamazsa ne de olsa gider ceza diye, gitmiyormuş. Kadroda olup da oynayamaması lazımmış, içime bi kurt düşmüştü doğru düşmüş :)

Zaten maç ekranında Rooney cezalı yazmıyordu, kadroya aldım şimdi yazıyor. Mutlu oldum :)
Mesaj tarihi:
ya bu fm 2007 yi rapid den 2 kerem indirdim , 700 er mb .. burn ya da mount edince garip bi hata veriyor. Temp memp diyor... Bu isi netten halletmis olan ozel mesaja bi geliversin yaw..
Mesaj tarihi:
oyunu yüklemek için sistem dilini ingilizce (ingiltere) yapman gerekiyor. bölge ve dil ayarlarına gir, ilk sekmede hemen ingilizce (ingiltere) yap, daha sonra diller sekmesinden de ingilizce (ingiltere) yap, pcyi yeniden başlatmak isteyecektir atmazsan olmuyor at. sonra oyunu kur, her şeyi normale çevir tekrar pcyi yeniden başlatsın. ama oyunu açabilmek için dili her seferinde ingilizceye çevirmen gerekiyor. çubuktan ingilizce yap, oyunu aç, sonra tekrar türkçe yapabilirsin. bunlarda restart gerekmiyor.

iyi oyunlar.
Mesaj tarihi:
Sadece dil ingilizce olsa yeter, ulkeyi degistirmen gerekmiyor. Dili ingilizce yap, klavyeyi tekrardan turkce q klavyeye cevir, islem tamam. Her seferinde dili degistirmen de gerekmez, aylardan beri dil ingilizce bende.
Mesaj tarihi:
tabi işin komik ve mide bulandıran kısmı oyunu orjinal aldığınızda da aynı problemle karşılaşacak olmanız. hatırlarsanız sigames bunun oyunun kendisinde olan bir hatadan meydana geldiğini ve updateler yardımıyla çözülemeyeceğini, ancak football manager 2008 oyunu ile çözüleceğini belirtmişti.
Mesaj tarihi:
Sorun hala hallolmadı ama Euro 2008'i ve Confederations Cup'ı aldım, WC elemelerinde de 6 puan farklar lider gidiyorum. Owen var, Crouch var şimdilik iyi.

Aynı zamanda Fergie emekli oldu, Manchester'in başına da ben geçtim. Süper oldu :D
  • Yeni Oluştur...