Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 daha doğrusu bi dangalaklık ama kimde çözemedim. ben yanlış hatırlamıyorsam 1 yıldır falan oynamıyorum neredeyse. acc name imi falan unutmuşum pasaportu geçtim, acc name retrieval şeyedeyim dedim, mailing listlerinde de olmama rağmen hep kullandığım maili yazınca, böyle maile böyle y.. ee account yok diyor. account ımı mı silmiş bunlar belli bi süre geçtiği için yoksa başka bi boyutu mu var olayın. 60 mage wardı ne güzel : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 6 ay sonra siliniyor diye biiyorum ama deneyenide görmedim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 6 ay sonra silinme yok. silinse silinirdi benim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 silinme yok. email atıcaksın durumu açıklayan ,replay gelicek sana bilgi isticekler eminim nufus cuzdanının resmi cd keyin acc bilgilerin bunları hatırladıklarını yaz ama dediklerimi ilk email içerine kat yolla ki boşuna 1 hafta cevap bekleme [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:13 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 9 ay sonra siliniyor sanırım. ama maille ulaşabilirsen geri verebilirler karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 account 6 ay dan fazla frozen kalirsa karakterler siliniyor olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 eminmisiniz? benim 9-10 aydır frozen.acc duruyor ama charı bilmiyorum silinmişmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 cancel ettiğindeki sebeb kendinle alakalı ise yazıyorsun etmiyorlar, ama geçip oyun sucks paranız yuksek dersen prosedür uygulanıyor. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 silmiyor diye duymuştum [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:47 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 silinse bile oyun suresi ekleyince gm ile konusup restore edebilirsin. ama sanirim itemsiz restore ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 SILINME YOK gerekli olan acc icinde ki bilgiler tekrar yazmak adres telefon vsvs (en son nasil biraktiysan) daha sonra CD-KEY ve kücük bir aciklama sifre mi unuttum tekrar baslamak istiyorum emaille gönderiyorsun ben 2,5 sene ara verdim bu sekilde email attin iki gün sonra sifre geldi emaile karakterlerin hepsi duruyordu itemler cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hesabı dondururken yazıyo, ilerde geri dönersiniz diye hiçbi şeyinizi ellemiyoruz, silmiyoruz diye. O kadar süre hem para vericeksin hem emek, sonra bi şeyler olup da giremediğin için karakterlerin silincek. Öyle şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hiç bi Char yada accountta silinme olmuyor herşey bıraktıgın gibi kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 6 ay silenmeme garantisi var diyor blizzard. Ama sen tekrar başlamak istersen silseler bile aynı karakterden bi daha veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar