Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

accountla ilgili problem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha doğrusu bi dangalaklık ama kimde çözemedim.
ben yanlış hatırlamıyorsam 1 yıldır falan oynamıyorum neredeyse. acc name imi falan unutmuşum pasaportu geçtim, acc name retrieval şeyedeyim dedim, mailing listlerinde de olmama rağmen hep kullandığım maili yazınca, böyle maile böyle y.. ee account yok diyor. account ımı mı silmiş bunlar belli bi süre geçtiği için yoksa başka bi boyutu mu var olayın. 60 mage wardı ne güzel : /
Mesaj tarihi:
silinme yok.

email atıcaksın durumu açıklayan ,replay gelicek sana bilgi isticekler eminim nufus cuzdanının resmi cd keyin acc bilgilerin bunları hatırladıklarını yaz ama dediklerimi ilk email içerine kat yolla ki boşuna 1 hafta cevap bekleme

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:13 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cancel ettiğindeki sebeb kendinle alakalı ise yazıyorsun etmiyorlar, ama geçip oyun sucks paranız yuksek dersen prosedür uygulanıyor.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
SILINME YOK

gerekli olan acc icinde ki bilgiler tekrar yazmak adres telefon vsvs (en son nasil biraktiysan) daha sonra CD-KEY ve kücük bir aciklama sifre mi unuttum tekrar
baslamak istiyorum emaille gönderiyorsun

ben 2,5 sene ara verdim bu sekilde email attin iki gün
sonra sifre geldi emaile karakterlerin hepsi duruyordu
itemler cart curt
Mesaj tarihi:
Hesabı dondururken yazıyo, ilerde geri dönersiniz diye hiçbi şeyinizi ellemiyoruz, silmiyoruz diye. O kadar süre hem para vericeksin hem emek, sonra bi şeyler olup da giremediğin için karakterlerin silincek. Öyle şey olmaz.
  • Yeni Oluştur...