Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan Cd ciler

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
DoruK, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:56 tarihinde demis ki:

abi en azından izmir'de çankaya ve sevgi yolunda korsan cd satan tiplerin hepsi bu sebekeye bağlı ve üstelik bunların da cd lerini yazıp sokakta satanlara sağlayanlar yine bu sebekeden, tüm gelirler doğrudan oraya gidiyor diyebilirim.

Cok mantıksız (salakca) bir şey yazmışsın diyeceğim demem ayıp kırılırsın insanların tiplerine falan bakar hemen nasıl yargılıyorsunuz.Benimde tanıdıklarım var bu piyasanın içinde ve cd satan adamlar evlerini zor geciriyorlar zaten örnek amcam meteorolog ama işi yok cd satıyor evini zor geçindiriyor birde pkk ya falan destekde bulunuyorsa yazık buradaki burjuvalarda atıp tutuyor hoş kuşlar falan uykum geldi benim bota bıraktım ben yatıyorum iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible, dediğin gibi kurutabilseler önce uyuşturucuyu kuruturlardı. Şimdiye kadar televizyonlarda görülen yakalanmış uyuşturucu satıcıları geride kalanın belki 100de 1i. Onun da nereden geldiğini söylesem inkar etmezsin herhalde :)

Ama devlet bu korsan cd parasının nereye gittiğiyle ilgilenmiyor çünkü devlete göre çok komik meblağlar bunlar. korsan cd ile de ilgilenmiyor, öte yandan uyuşturucu için ayrı polis dairesi, araştırma ekipleri ve istihbarat timleri var..

anlatmak istediğim şey bu paralar devlet tarafından önemli görülmüyor, adam sonuçta başka şeyden kazanacağı parayı da gönderebilir, ama ben bu adama para kazandırmaktan hoşlanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

necro abicim bilip bilmeden konuşma, kadifekale'yi duymuşmusundur izmir'de bilmiyorum ama benim oradan tanıdığım insanlar var, onlardan öğrendiğime göre bu işin teşkilatını kurmuşlar, hepsi aynı elden.. kimsenin tipine baktığım falan yok burcuva da değilim büyüdüğüm geldiğim yerler tanıdığım insanlar belli seviyeli ol sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK;
Sen bütün bunları neye dayanarak söylüyorsun ki? Bir dayanağan olmadan kafadan konuşmamalısın bence. Tamam bunlar senin fikirlerin olabilir ama gerçek değil elinde bir bilgin yok.

Uyuşturucu ile de Korsan Cd'yi aynı kefeye koyamazsın ne alakası var ikisinin? Uyuşturucu gizli saklı yerlerde el altından satılan birşey. Cd ise apaçık sokakta orda burda satılan birşey. Korsan Cd'nin önüne geçmek kolay(eğer istenirse). Yasalarda değişiklik yaparsın korsan cd'cilere ağır cezalar gelir,denetimleri adam gibi yaparsın korsan cd'den eser kalmaz. Böyle büyük paralar pkk'ya gitse devlet böyle eli kolu bağlı durur mu sanıyorsun?
Yani atıp tutmayalım burada.
Sosyal ağlarda paylaş

kafadan konuşmuyorum kardeşim. dediğim gibi tanıdığım insanların bizzat şahit oldukları şeyler.

ayrıca korsan cd yi sokakta satamazsın normalde zabıta alır. ben bütün korsan cd ciler pkk lı demedim, sadece bunu yapanlar var ve ben de onlara para kazandırmaktan hoşlanmıyorum dedim.

korsan cd den kazanılan para ile uyuşturucudan kazanılan parayı mp3 çalar - bmw z4 şeklinde kıyaslayabilirsin. daha fazla yazmayacağım. neden bu kadar karşı çıktınız anlamıyorum. korsan cd satıcısı veya pkk sempatizanı olsanız anlayacağım da..
Sosyal ağlarda paylaş

Tarkan Kurt biraz istisnaydı. Tezgahçı değildi, ufak dükkanında kendi çapında oyun sattı, takas yaptı. Her müşterisiyle özel ilgilendi. Hiç bir zaman bozuk çıkmadı, hiç bir zaman eksik çıkmadı. En sonunda ta Kadıköy'lerden (ve Göztepe lerden ben) onun Küçükyalı'daki dükkanına oyun almaya gelenler vardı.

Bu şekilde işi büyüttü büyüttü şimdi yanlış bilmiyorsam Tuzla'da villası son model BMW si altında geziyor. Helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 14 Haziran 2007, Perşembe - 21:03 tarihinde demis ki:

aklıma takılmısken söyleyeyim "burcuva" deik "burjuva"

aklına takılan bu olsun yahu. şu ayar merakınız... eyvallah tdk kardeş bu arada benim de aklıma takıldı deik ne diye ama düzeltmek bana düşmez haddim deik...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bizim üniversiteden örnek vereyim. üni yanında var bitane arkadaş!!!!ım!mış. öle dedi. neyse.

Günde 100 e yakın cd kiralayıp satıyormuş. Dvd 7 milyon Vcd 5 milyon. Sakaryada bizim kampüsün oldugu yerde tek.
Ki tıklım tıklım içersi herkez kiralıyor alanda yok adamın işine geliyor.

100 vcd desek 500 kaat günde. ayda ne kadar edio hesaplamak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...