Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Direk giriyorum olaya: ben Isvec'e geldigimde ilk 1 ay McDonalds yedim araliksiz, super size me misali. Araliksiz ama yani, kahvaltiyi falan da ordan yapiodum. Tembel adamim zaten, bi de yemek hazirlamaya falan kasamadim yani hic. Buraya beraber geldigim yakin bir arkadasim demisti, work & travel'da McDonalds'da calisti ve beraber calistigi arkadaslarindan bir tanesinin (calisirken araliksiz orada yediginden) tum gogsu kil olmus. Ben dalga geciyodum adamla olur mu oyle sey diye. Ve ciddi bir sekilde gogsumde farkedilir bir sekilde killanma oldu 1 aydir falan. Agzima koymuyorum artik da, olan da oldu yani. Haberiniz olsun valla, simdi ne bok yicem diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hormonsal dengesizlik yapıyor demek ki mc. bilmeyen mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 daha iyi iste lan adama benzemissindir =p kilsiz adam adam degildir, kanmayin metroculara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Önceden söylesenize beaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 işte burada hergün yedin mi batıyorsun. iyi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Delikanlı restoranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Her gün sabah akşam fast food'a miğde dayanmaz. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 03:04 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 midye yemek lazım fastfood yerine. 250 liklerden çat çat çakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dyna'ya da söylemek lazım, hala umut var demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Kıllanmayı bilmiyorumda, uzun süre mc, burger king falan takılınca insanın teri iğrenç kokan bir sıvı haline geliyor. Yani zaten güzel kokmuyorda daha iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Artık sen de gönül rahatlığıyla "At babanın kıllı göğsüne" diyebileceksin, hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Fazla Mc adamı maymun ediyor yani. :P Boşver Pent, avrupada kıllı erkeğin cazibesi yüksektir. Hatta fıkrası da var bunun. Osmanlı'nın Avrupa'ya yayılmaya başladığı dönem... Akıncılar Avrupa ortalarında at koşturuyorlar. '' Türkler geliyor'' dehşeti giderek dostluğa yakınlığa dönüşüyor. Evlerinden dışarıya çıkmaya başlıyorlar. O zamana kadar böyle cengaverler görmemiş olan halkın dikkatini en çok akıncıların göğüs kılları çekiyor.. Bir Slav güzeli yaz sıcağında göğüs bağır açık dolaşan akıncıya yaklaşıyor dayanamayıp... ''Hiç böyle göğüs kılları görmemiştim'' diyor.. ''Bir tane hatıra olarak alabilirmiyim?'' Akıncı gülüyor.. ''Vitrini bozma kadın!... Depodan verelim!..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ahgahahah supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bayanlara yaymak lazım abi bu haberi allah korusun ıyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bir de şu noktaya takıldım ben ufaktan; said: Penthesilea üye [şikayet et] § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:25 [ özel msj ] Haberiniz olsun valla, simdi ne bok yicem diye dusunuyorum. Niye haberimiz oluyor Penth? Göğüs kıllarınla ne alakamız var? Hadi bana veya benim gibilere yazılmadıysa, Paticik içinde kimlere veriyorsun bu mesajı? Arka sokaklarda neler oluyor? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Demek ben fastfood yesem halı gibi bişey olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 göğsünde kıl olmayanın imanı olmazmış kılda keramet olsaydı dötte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zaten mcdonalds da bu olayın farkında ve amblemleri olan o palyaçonun da göğsüne kıl çizmeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 aboooov, aynı durumdaki kızlara noluyor acaba çok merak ettim, sakallı bıyıklı mı oluyolar? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 lol Ge-ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Dyna'ya da söylemek lazım, hala umut var demek ki :) kıl bi yönetici istiyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 gerenk yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 1 ay sabah akşam mcdonaldsan yedin ve sadece kılların çıktıysa şanslısın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Delikanlı restoranmış ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar