Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds - Kil iliskisi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Direk giriyorum olaya: ben Isvec'e geldigimde ilk 1 ay McDonalds yedim araliksiz, super size me misali. Araliksiz ama yani, kahvaltiyi falan da ordan yapiodum. Tembel adamim zaten, bi de yemek hazirlamaya falan kasamadim yani hic.
Buraya beraber geldigim yakin bir arkadasim demisti, work & travel'da McDonalds'da calisti ve beraber calistigi arkadaslarindan bir tanesinin (calisirken araliksiz orada yediginden) tum gogsu kil olmus.

Ben dalga geciyodum adamla olur mu oyle sey diye. Ve ciddi bir sekilde gogsumde farkedilir bir sekilde killanma oldu 1 aydir falan. Agzima koymuyorum artik da, olan da oldu yani.

Haberiniz olsun valla, simdi ne bok yicem diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla Mc adamı maymun ediyor yani. :P

Boşver Pent, avrupada kıllı erkeğin cazibesi yüksektir. Hatta fıkrası da var bunun.

Osmanlı'nın Avrupa'ya yayılmaya başladığı dönem... Akıncılar Avrupa ortalarında at koşturuyorlar. '' Türkler geliyor'' dehşeti giderek dostluğa yakınlığa dönüşüyor. Evlerinden dışarıya çıkmaya başlıyorlar. O zamana kadar böyle cengaverler görmemiş olan halkın dikkatini en çok akıncıların göğüs
kılları çekiyor.. Bir Slav güzeli yaz sıcağında göğüs bağır açık dolaşan akıncıya yaklaşıyor dayanamayıp...

''Hiç böyle göğüs kılları görmemiştim'' diyor.. ''Bir tane hatıra olarak alabilirmiyim?''

Akıncı gülüyor..
''Vitrini bozma kadın!... Depodan verelim!..''
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu noktaya takıldım ben ufaktan;

said:
Penthesilea
üye [şikayet et]
§ 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:25 [ özel msj ]

Haberiniz olsun valla, simdi ne bok yicem diye dusunuyorum.

Niye haberimiz oluyor Penth?
Göğüs kıllarınla ne alakamız var?

Hadi bana veya benim gibilere yazılmadıysa, Paticik içinde kimlere veriyorsun bu mesajı?

Arka sokaklarda neler oluyor? =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...