LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Şimdi televizyonda 2 tanesini izledim. Açıkçası beğenmedim. Bu sefer olmamış. Stand-up'ta konuyu işlermiş gibi yapmış ama espriler komik değil, espri bile değil bence. Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evt çok bayık, zaten tt karşıtı biriyim iyice nefret ettirdi kendinden. Cem Yılmaz'da para olsun her reklamı yaparım modunda büyük düşüş olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bence bu henüz gösterisine gitmeyenler için negatif bir izlenim yaratacak. Çünkü espri komik değil ve sahnede de böyle olduğunu düşünecek insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 reklami cem yilmaz mi yazmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 iki gün önce gittiğim cem yılmaz değil bu. şaka bir yana hep diyorduk ya cem yılmaz aslında reklamlarda kendi reklamını yapıyor, ürün reklamı yapmıyor diye. herhalde TT bunu farkedip cem yılmaz'ı engellemiş. Kısacası herşeyin zevkini söndüren telekom cem yılmaz'lı reklam zevklerimizi de söndürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bide babasida rol almis yok kötü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 telekomdan "iyi" olarak ne bekliyebilirsinizki,bide sonuna Türkiyenin telekominikasyon lideri gibi bişi yazmış sanki başka rakipleri varda lider oluyo gözünü sevdiğimin telekomu. "Türkiyenin Telekominikasyon Çilesi" yapsalar kampanya sloganını daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 telekom reklamından bahsediyoruz cem yılmaz değil jim carrey bile oynasa birşey değişmez *kafam girsin mod on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 daha tam olarak izleyemedim, ucuna yetiştim. merak ediyorum, reklam güzel olsa bile türk telekom'un adının orada olması reklamı kötü kılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Telekoma yakışacak derecede ruhsuz bir reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ekşisözlükten said: turk telekom'un bu kampanya için cem yılmaz'a 2 bucuk milyon amerikan doları ödediği hürriyet gazetesinde yazan bir küçük ayrıntı. (bonadrag, 09.03.2007 17:54) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bw9e20w57wq http://www.youtube.com/watch?v=mwv97szf3ne http://www.youtube.com/watch?v=dyksqbjszsc [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 04:06 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 linkler patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Türk Telekom'a yakışan reklamlar olmuş. 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 2.5 milyon mu? heyy yavrum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 neden telekom neden interneti batırdığın yetmedi mi sanatçılara el atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 gerçekten ya reklamlar çok kötü olmuş cem yılmazı hiç böyle görmemiştim keşke bu reklamı kabul etmeseymiş yada bunun seneryolarını kim yazdı acaba çok kötü ben hiç ama hiç beenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 o kadar da kötü değil, klasik standup işte. yalnız şu 2.5 milyon dolar işine takıldım. ünlü olmak böyle birşey işte. milyonlarca kişinin hayatını kurtarsan bile 2.5 milyon dolar vermezler, televizyona çıkarsın, hop, anında cepte. ... beni de ünlü yapın laaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=lixaZDC6hxc&NR=1 bir de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Hayırsever anca bi espri olarak kabul edilebilir diğerleri espri bile değil arkaya konulan o gülen ordu bile kurtarmamış.Zaten açıkcası cem yılmaz tv ye çıktığında kanallarda ki cem yılmaz kırdı geçirdi haberlerinde bile artık gülümsemiyorum ne güldürmesi gülümsemiyorum.Cem yılmaz a 2.5 milyon dolar veren türk telekom bu parayı kendi içindeki bozuklukları düzeltmeye harcasa bu reklamlara ihtiyacı olmazdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 2.5 milyon dolar nerden çıktı yaw, okadar para verilirmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 cem yılmaza 2.5 milyon dolar vericeklerine gitsinler yurt dışı çıkışlarına yatırım yapsın şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 izlediğim en ii tt reklamı http://youtube.com/watch?v=d-PkuTmzkA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar