Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Sağlığınıza tüm Pati'ler :) Mutluluk sevinçler yakanızı bırakmasın.. Hep yüzünüz gülsün.. En kötü gününüz sevinç ve neşeyle geçsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 So say we all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 teşekkür ettik =)) seninde hep yüzün gülsün mutluluk eksik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 an hero? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Buna içilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yarın okul olmasa dibini görücem de göremiyorum bi türlü şişenin :) annem gaza getirdi içelim diye de ondan bi iki kadeh yuvarlayalım dedik yarım şişe içtik.. Büyük he yanlış olmasın :) neyse artık devamı hafta sonuna.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 oh yarasın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Son 1 aydır kişiseldeki en hoş başlık sanırım. =) Her zamanki gibi yine sarhoşum, keyfim geçici bir süre içinde olsa yerinde. Herkese mutluluklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ya bırannkh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bigün gitsek hep beraber mutluluk içerisinde sevgi yumaklari olarak içsek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 walla bigün bi meyhanede pati buluşması yapalım da dibine vuralım alkolun :) Karakolda biter bu aşk nıynıy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu adam yılbaşında da böle bi topic açmıştı=) kafası iyi olunca patidekileri öpesi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 na zdarovya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 And if we all were not brothers of pati... Would we fall? NO !!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ah bi iyileşsem. Geberiyorum, nefes alamıyorum, öksüremiyorum, bir şey yiyemiyorum. Bir de enerjimin çok büyük bir kısmını sömürüyor resmen. Ölmek üzereyim desem yeridir. Yataktan 15 dakikada anca kalkıp çıkar mı ya bir insan. Olay yataktan çıkmak istememek değil. Aksine çok istiyordum ama olmuyor işte. 4 haftadır kolum ağrıyor zaten. Hiç bir şey yapamıyorum, bir şey kaldıramıyorum, yazı yazamıyorum, düz tutamıyorum, kendime çekemiyorum. Onun üstüne bir de halsizlik eklenince çok kötü oldu zaten ya. Yataktan kalkmaya çalıştım olmuyor. Destek alıyorum işe yaramıyor. Müzik dinlerken Iron Maiden - No More Lies pil bitti zaten sinir oldum. Hem de tam soloya girecekken -ki dinleyenler nasıl bir solo olduğunu bilir- Çok kötü gidiyor herşey. Aha böyle de içinizi karartırım işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 durun olum birazdan gidicem keyife. pilot olalım hele du du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Uzun zamandan sonra efes takılayım dedim bende. Şerefinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 içilirmi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ulan başlığı gördüm içim açıldı.Helal be için yarasın. +rep +vodka [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yine bi rakı masasıyla karşınızdayız.. :) Hadi bakalım sağlığınıza.. Şarkılarr sizi söylerr :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ok. ayar verme topiği diil cnm. öpüyorm. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 21:23 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar