Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bir yerde duymu$tum,2 sene içerisinde döktüğün saçları geri çıkartıyor ama 1-1.5 sene kullanman gerekiyor ilacı diye.herhalde budur,adını hatırlamıyorum da.tekrar bir doktora gitmek lazım,belki verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Valla benim saçlar aynen yerinde duruyor durmasına da, peşin peşin güçlendirici bilmem ne kullansam mı demiyor değilim. Hayır babam öyle böyle kel değil de o açıdan =) Olmadı ektireceğiz çaresiz tabi. Saçsız yapamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ahahhaha Ardeth mçtın! testosteron u değil, testosteron parçalandıktan sonra oluşan 2cil madde kellik yapıyor bu da onu bloke ediyor ;) bu tip ilaçlar bıraktıktan sonra etkileri kayboluyormuş diye duydum. ileri aşama bi de bu doktor tavsiyesiyle alıosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 doğrudur bilgilerim taze değil unutmuş olabilirim d: sly sen alma bence sana site bile yapmışlar bekliyolar kel kalmanı http://www.slybaldguys.com/ Ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıptır aha öğrendim d: said: Testosterone, a hormone that is present in high levels in males after puberty, is converted to dihydrotestosterone (DHT) by an enzyme called 5-alpha reductase. DHT has an adverse affect on the hair follicles. Acting on a hormone receptor on the hair follicle it slows down hair production and produces weak, shorter hair, sometimes it stops hair growth from the follicle completely. This process gradually depletes your stock of hair and is normal hair loss. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 04:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 haha giri$ yazısı iyimi$. [spo]Welcome to Sly Bald Guys. This is the place where bald guys rule! Whether you are bald by choice or Mother Nature influenced the decision, you are in the right place. This site was created to provide a community for any and all bald guys. Not comfortable with being bald? Sly Bald Guys will help you feel confident by sharing all the great things about being bald. Just ask them! Need to know how to care for your bald head? Use the forum to learn how you protect your bald head, shave or trim your hair, and talk about any topics related to being bald or being a guy. Become a Sly Bald Guy and feel free to make this community your own![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bi basketbolcu kullanıyordu saç dökülmesine karşı ilaç.. doping testleri pozitif sonuç vermişti de adam demişti.. kardeeeş saçlar dökülüyor!! kel kalıcam ulan Allahsızlar.. tabi böyle dememişti ama böyle bi olay olmuştu.. basketboldan anlamamam, topunu kavuna dahi benzetememem ve hatta hiç bişiye benzememem sebebiyle olsa gerek adamın adını hiiiç hatırlamıyorum.. büyük ihtimal uzun boylu bişidir.. bi de kelleşiyordur.. öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 eğer genlerinde dökülceği varsa o ilaçlar hiçbir işe yaramıyo..abim bu tip ürünlere yıllarca deli gibi para döktü ve tamamen kel kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 aynen bende de genetik bu işin hapını kullandım yok zeytinyagın sarımsak tı yok sampuandı yok kremdi yok losyondu hiç biri bi işe yaramadı yakında ben de kel olucam:D belli bişi artık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yeni konu acmayimda sunu hortlatalim. efenim malumunuz turkiyede degilim bende boyle bi zimbirti denemek istiyorum.Saclar seyreldi meyreldi dokulmeyede basladi(lan daha yasim neyse).Bunun bu serumlusu falan yada daha adamakilli bi markasi varmidir avrupalarda.Hayir bioxcin zaten bulamiyorum,baska bisey alcaksam bari daha iyi bisey olsun bioxcinden. Varmidir tavsiyeniz?Marka falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bioxine o kadar para vericeğine propecia al kullan kesin sonuç 4 senedir kullanıyorum ne bir yan etki ne bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 valla benım saçlarda dökülmeye başladı şu havalar bi sogusun ustura vurucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bioxcin baya iyi faydası oluyor,dökülmeyi azaltıyor.Kapsülümsü şeylerden kullanmadım ama hergün kafayı bioxcinle yıkayınca dökülme azaldı baya. Ha tabii kafayı temiz tuttugum için mi dökülme azaldı, yoksa bioxcin kullandıgım için mi,bilmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Saç dökülme olayı anne tarafından gelir. Dayıların kelse kel olma ihtimalin var. Çok sıkıntı yaratma. Dert edersen daha fazla dökülür. Sen önlemlerini almaya çalış. Dökülse bile artık birsürü şey var tıp ilerledi yahu. Kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 meme yapıyormuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Genetik saç dökülmesi değilse dökülenin yerine yenisi çıkar. Genetik saç dökülmesinde kafanın belirli kısımlarında reseptörler vardır naparsan yap, o saç gider. Sadece geciktirirsin. Bizim bi prof şöle sölemişti sdf "erkek adamın saçı dökülür" ahah testesterona dem vuruodu. Mesela kadınlarında deli gibi saçı dökülür ama onalrda reseptör olmadığı için sakal gibi ha bire yeniden uzar. Bizde öyle değil. :/ Bide ayrımcılık yok derler. Daha ne olsun ulan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bioxcini 1 yıl falan kullandım sanırım hiçbir halta yaramıyo bide yanında berbat kokusu ekstra. Head&shoulders kullan faydasını görürsün. bi ton şampuan denedim bi halta yaramadım bioxcin tarzı şeyler sadece para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Devilmanta said: bioxine o kadar para vericeğine propecia al kullan kesin sonuç 4 senedir kullanıyorum ne bir yan etki ne bişey bu propecia gavur malimi yani buralarda bulunurmuki acep hehe bi deneyelim bakalim,nekadar ise yaricak.hic olmazsa bi paket aliyimda gittigi kadar deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kerastase var hedeliyorsun kafaya, ama işe yarıyor mu bilemiyorum. 1 tepeleme kutu kullandım ama hala odada kendi kendine yuvarlanan saç toparlakları mevcut, vahşi batı mübarek. Bir de annem gaza gelip aldıydı, çok pahalı. Eğer işe yaramadıysa Kerastase CEO'su saçlarına veda edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kardeşim kullandı bir faydasını görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kerastase fake bişey,kaç ay boca ettim kafama hala tam gaz kelliğe doğru yol alıyorum. Bi tek o ufak ufak şişeleri kullanışlı sadece içine böcek koyup kolleksiyon yapıyorum başka bi yararı yok ürünün.. Evet hala saçım dökülüyor ama artık bir hobim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sen dene sana bişey olmazsa bende kullaniim :D sdf benimde geleceğim belli kel olcamda hiç bukadar kafama takmıyorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 of la bioxcin'ide nerden bulcaz burda su oteki dediginiz varmidir acaba bi arastiram bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 rogaine(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 iyimidir bu bi arastiram bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar