Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioxcin kullanmaya başladım

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

doğrudur bilgilerim taze değil unutmuş olabilirim d:

sly sen alma bence sana site bile yapmışlar bekliyolar kel kalmanı

http://www.slybaldguys.com/

Ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıptır aha öğrendim d:
said:

Testosterone, a hormone that is present in high levels in males after puberty, is converted to dihydrotestosterone (DHT) by an enzyme called 5-alpha reductase. DHT has an adverse affect on the hair follicles. Acting on a hormone receptor on the hair follicle it slows down hair production and produces weak, shorter hair, sometimes it stops hair growth from the follicle completely. This process gradually depletes your stock of hair and is normal hair loss.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 04:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

haha giri$ yazısı iyimi$.

[spo]Welcome to Sly Bald Guys. This is the place where bald guys rule! Whether you are bald by choice or Mother Nature influenced the decision, you are in the right place. This site was created to provide a community for any and all bald guys.

Not comfortable with being bald? Sly Bald Guys will help you feel confident by sharing all the great things about being bald. Just ask them!

Need to know how to care for your bald head? Use the forum to learn how you protect your bald head, shave or trim your hair, and talk about any topics related to being bald or being a guy.

Become a Sly Bald Guy and feel free to make this community your own![/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bi basketbolcu kullanıyordu saç dökülmesine karşı ilaç.. doping testleri pozitif sonuç vermişti de adam demişti.. kardeeeş saçlar dökülüyor!! kel kalıcam ulan Allahsızlar..

tabi böyle dememişti ama böyle bi olay olmuştu.. basketboldan anlamamam, topunu kavuna dahi benzetememem ve hatta hiç bişiye benzememem sebebiyle olsa gerek adamın adını hiiiç hatırlamıyorum.. büyük ihtimal uzun boylu bişidir.. bi de kelleşiyordur..

öle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
yeni konu acmayimda sunu hortlatalim.

efenim malumunuz turkiyede degilim bende boyle bi zimbirti denemek istiyorum.Saclar seyreldi meyreldi dokulmeyede basladi(lan daha yasim neyse).Bunun bu serumlusu falan yada daha adamakilli bi markasi varmidir avrupalarda.Hayir bioxcin zaten bulamiyorum,baska bisey alcaksam bari daha iyi bisey olsun bioxcinden.

Varmidir tavsiyeniz?Marka falan
Sosyal ağlarda paylaş

Genetik saç dökülmesi değilse dökülenin yerine yenisi çıkar.
Genetik saç dökülmesinde kafanın belirli kısımlarında reseptörler vardır naparsan yap, o saç gider. Sadece geciktirirsin.

Bizim bi prof şöle sölemişti sdf "erkek adamın saçı dökülür" ahah testesterona dem vuruodu.

Mesela kadınlarında deli gibi saçı dökülür ama onalrda reseptör olmadığı için sakal gibi ha bire yeniden uzar. Bizde öyle değil. :/ Bide ayrımcılık yok derler. Daha ne olsun ulan. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
bioxine o kadar para vericeğine propecia al kullan kesin sonuç
4 senedir kullanıyorum ne bir yan etki ne bişey

bu propecia gavur malimi yani buralarda bulunurmuki acep hehe bi deneyelim bakalim,nekadar ise yaricak.hic olmazsa bi paket aliyimda gittigi kadar deneyim
Sosyal ağlarda paylaş

Kerastase var hedeliyorsun kafaya, ama işe yarıyor mu bilemiyorum. 1 tepeleme kutu kullandım ama hala odada kendi kendine yuvarlanan saç toparlakları mevcut, vahşi batı mübarek.

Bir de annem gaza gelip aldıydı, çok pahalı. Eğer işe yaramadıysa Kerastase CEO'su saçlarına veda edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kerastase fake bişey,kaç ay boca ettim kafama hala tam gaz kelliğe doğru yol alıyorum.

Bi tek o ufak ufak şişeleri kullanışlı sadece içine böcek koyup kolleksiyon yapıyorum başka bi yararı yok ürünün..

Evet hala saçım dökülüyor ama artık bir hobim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...