Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Radyo WJ Listesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar seçilmişim farketmemişim topiği.

çalacağım belirli bir türün olmadığını şimdiden söyleyeyim. ama bu demek değil ki metal çalarken arkadan britney spears vereceğim. herkesin seveceği türden şarkılar çalmaya çalışacağım. tabi arada mikrofonik sesimi de vereceğim hiç merak etmeyin:)

öte yandan polyanna. evet.
Mesaj tarihi:
abi ben şu müziği dinliyorum diye hava yapanlar var.
o müziği herkes dinleyebilir bi ayrıcalık mı şimdi o.
tercih meselesi.

dinlediğiniz müzikle reklamınızı yapmaya kalkmayın lan!11
Mesaj tarihi:

solonor'a gitsin sdf.

dinan,kime laf ediyorsan açıkça nick versene lan!!1

p.s: kafiye oldu az buçuk heh.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 02:09 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
SILENCE

Manda'dan sonra şimdi de Paticik.Com'da. O bir star. O bir efsane. O Radyo Boğaziçi'nin başarılı wj i. Zaug'na Khaldun, müzik arşivini şimdi de paticik ahalisiyle paylaşıyor.

Ehah. Buna benzer bir şey yapmıştım mandada tanıtım için, içimden geldi buraya da ekledim.

Ne çalacağım?

Silence konseptine devam etmeyi planlıyorum. O da klasik müzik, caz, modern caz, hatta trip-hop falan şeklinde olacak. Yayınımdan sıkıldığımda trip hopa falan atlayacağım, oradan yine bir şekilde bağlantı noktası kurulabilecek farklı tarzlara da atlayabilirim, o ana bağlı tamamen. Modern jazz ve klasik müzik programın ana formatını oluşturuyor şu anda.

Dinlediklerim by Last.Fm

Playlist

Arşivdeki parça sayısı çok fazla olduğu için playlisti düzenleyemedim çok fazla. Yaklaşık olarak 160gb falan var bilgisayarda şu anda mp3 olarak. Cdlerde duran 7-8 gb ı ve bilgisayarda zipli halde duran 10gb ı da sayarsak yaklasık 175 - 180gb a denk gelecek bir müzik arşivim olduğunu söyleyebilirim.
  • Yeni Oluştur...