Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: @pyro haha ayıp ettin, allahına kadar blues stevie ray vaughan ftw. kaçan çok ki$i olabilir de,ben dinlerim bak =) gerçi gimli ve horace de çalabilirmi$ oh$ demek lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 @pyro abi çok genelleme yapıyosun "gotik dicey istemeyiz , blues çalan çıkar mı acaba burdan , blues çalarsan çok kişi kaçabilir" gibi. Dur bakalım daha kimse bişey çalmadı , kimse de dinlemedi. Bukadar karamsar,önyargılı olmayalım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 o kadar wj yazmışsınız, iş gecelerin fatih'i dj 1.5 iskender'e düştü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 @darqainu: gotik wj geyigini dory e yapıyorum.takılma o,laf etme değil =) fazla ki$inin blues sevmediğini farzetmemin neresi kötü ki sadece bir varsayım yaptım.$ahsen bana göre rock vs çalanı blues çalana tercih eden daha çok çıkar.o manada söylenmi$ bir cümleydi dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 payro sana inat ilk setimde full gotik çalacam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Pyro haklı çıktı, zira neredeyse 40 dakikadır blues çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 OoOoOo Gimli de wj'ler arasında obarey... Wj seçilen herkesi tebrik ederim. Ben de ufaktan yedekler listesine adım atmışım. İnşallah daha çok deneyim kazandıkça ilk listeye de gireriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Manda radyoda ben bir çizelge çıkartmıştım bu programların düzene oturtulunması için (yamulmuyorsam linki ; www.gobekdeligi.com/resimler/wjcizelge.htm ) bunun gibi bir şey yaparsınız yani aynısı demiyorum da böyle hangi saatte kim çalacak ve aynı topic içinde de ne çalacak biraz bilgi verirseniz süper olur diyorum. takoz yayınlara hayır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 blues çalınca kaçan insan gitsin camdan atlasın ölsün pls, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 @kingpin ben severim blues da, herkes her müziği sevicek diye bir şart koymak müziğin doğasına aykırı değil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Evet, mesela "blues dinliyceğime camdan atlıyim ölüyim, evet" diyecek kişiler de olabilir aramızda o açıdan fazla çıkışmayın =) Ne? Ben mi? A-aa nerden çıktı o? Mmmm... Belki... :P [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:21 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 aslansın gimli... de ben de hellhound da yok kim metal çalacak? sonradan görme ya da penth gibi sonradan dönme metalci istemiyoruz. biri bunu söylesin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tunca çalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 müzik anlayışı brutal vokal olaranlara saygım var solonor, lütfen yanlış anlaşılmasın sözlerim :p gimli ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tunca az gelir bana. kız arkadaşına çalsın o. doggy çalsın isterim de yok : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 style ini istiyosan egil geliyorum. yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 mööh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben de gimlinin gibi bişey istiyorum, var mi yapabilcek olan makinemde ps yok suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://rapidshare.com/files/28080417/WHT6A.tmp.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sly, kız arkadaşıma çaldıklarım sana ağır gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 fenere moral gecesi yapardim gene bak, o klasik yayinlari unuttum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 her ne kadar dori beğenmese de, benden bu kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bence güzel olmuş yapabilsem ben de yapardım kendime bişiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 dory nin bıyıklar eksik kalmı$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar