Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Radyo WJ Listesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
@pyro
haha ayıp ettin, allahına kadar blues
stevie ray vaughan ftw.

kaçan çok ki$i olabilir de,ben dinlerim bak =) gerçi gimli ve horace de çalabilirmi$ oh$ demek lazım sadece.
Mesaj tarihi:
@pyro

abi çok genelleme yapıyosun "gotik dicey istemeyiz , blues çalan çıkar mı acaba burdan , blues çalarsan çok kişi kaçabilir" gibi.
Dur bakalım daha kimse bişey çalmadı , kimse de dinlemedi. Bukadar karamsar,önyargılı olmayalım plx
Mesaj tarihi:
@darqainu:

gotik wj geyigini dory e yapıyorum.takılma o,laf etme değil =)

fazla ki$inin blues sevmediğini farzetmemin neresi kötü ki sadece bir varsayım yaptım.$ahsen bana göre rock vs çalanı blues çalana tercih eden daha çok çıkar.o manada söylenmi$ bir cümleydi dediğim.
Mesaj tarihi:
OoOoOo Gimli de wj'ler arasında obarey...

Wj seçilen herkesi tebrik ederim. Ben de ufaktan yedekler listesine adım atmışım. İnşallah daha çok deneyim kazandıkça ilk listeye de gireriz...
Mesaj tarihi:
Manda radyoda ben bir çizelge çıkartmıştım bu programların düzene oturtulunması için (yamulmuyorsam linki ; www.gobekdeligi.com/resimler/wjcizelge.htm ) bunun gibi bir şey yaparsınız yani aynısı demiyorum da böyle hangi saatte kim çalacak ve aynı topic içinde de ne çalacak biraz bilgi verirseniz süper olur diyorum. takoz yayınlara hayır =)
Mesaj tarihi:
Evet, mesela "blues dinliyceğime camdan atlıyim ölüyim, evet" diyecek kişiler de olabilir aramızda o açıdan fazla çıkışmayın =)

Ne? Ben mi?
A-aa nerden çıktı o?

Mmmm... Belki... :P

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:21 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...