Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bazi e-lib ler buldum da guzel kaynaklari var.fakat kitaplari iexplorer uzerinden okutmaya izin veriyor,kendi readerini yukletip.Adobe acrobat a benzer bi pencere aciliyor sayfanin icinde ve kitabi oradan okuyabiliyorsunuz..bu kitabi bir sekilde pdf veya .hede olarak bilgisayarima atma sansim yok mudur acep ? her seferinde bastan yuklemesi hem zahmetli hem de agir oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Örnek adres verebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Firefox 2 + PDF Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 http://site.ebrary.com/lib/bahcesehir gibi bi site..ama erisim hakki herkse acik mi bilmiyorum,bahceshr de okudum icin giriyr olabilirim.( proxy uzerinden giriyorum cunku ) bi deneyin isterseniz sitesi. www.ebrary.com gibi birsey olabilir ana sayfasi .. sizin bildiginiz kutuphane siteleri varsa yazin yarin obur gun kaynak ararken yardimci olur edit: sitedeki kitaplarin uzantisi farkli sanirim,pdf olarak gorunmuyor olsa gerek ki o plug in acilmiyo bile..sdc kendi readeri aciyo browserin icinde. direk pdf olsa ztn firefox otomatik halledio olmasi lazimdi [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 11:05 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ya ben İtalyanca hikaye kitapları istiyorum bulamıyorum nasıl bulucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar