Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 içimizdeki pikaları öldürmeyelim, sevelim babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bende paso çarpıyom milleti. Özellikle kış aylarında. Ayakkabı ve üzerime giydiğim kıyafettende değişiyor. Mesela okulda montumu askıya kesinlikle asamam. Çarpılırım demire elleyince. Arkadaşlara astırırım hep. Arabanın kapısını açarken musluğu açarken çarpıldığımda olur. Ayakkabının altı ve üzerine giydiğin yün pamuklu vs kıyafetlerden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kazak giydin die oluyodur. heralde. inşallah öyledir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kisin sweatshirt, kazak tarzi seyler giyip cikarirken cok yukleniyodum genelde, hatta kapi kollarina filan dokunurken korkuyodum, panik oluyodum lan gene mi carpicaniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 aha az once lost izlerken, desmond kankanin paranormal yetenekleri falan, elim speakera degdi pat diye sesi gitti. sigortasini attirdim aletin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 biz kız arkadaşımla çok çarpıyoruz birbirimizi :/ . hele ben kazak giydiysem aman aman. toprağa dokunmak toprakta yürümek kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 random kizlari carpip aramizdaki elektrigi gordun mu denilebilir aslinda ama, ya arabanin elektronik sistemlerini bozarsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bende de bi aralar oluyordu bu durum.. arada bi toprağa falan bas üzerindeki elektrik gitsin.. giydiğin yünlü vs şeylerden kaynaklanıyor. başka şeylerden de oluyodur.. nelerle uğraşıyosan artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 surtunmeden oluyodur dela, fazla surtunme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 banada oluodu eskiden bak topici görünce aklıam geldi. 2-3 yıldır olmuo hiç bişey o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 dikkat edin patlamayasınız ? :/ iyi tarafından bak. en azından içinde pikaçu var. ya snorlax falan olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evrim falan geçirdinmi ? hani raiçu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ayda bir günümü bir arkadaşla beraber,tokalaşmadan tut,herhangi bir şeye kadar dokunmaktan tut,her bi şeyde elektrik çarparak geçiriyorız. neden oldunu da bilmiyoruz,bazen gerçekten yüksek voltajlarda çarpılıyomuşuz gibi oluyor,çarpmadan sonra e oha diyoruz bazen. bir şeyi uzun süreli giymekle alakalı olabilir,giysilerin statik elektriklenmelerinin çabukça gerçekleşmesiyle alakalı olabilir,ben soğuk havalarda bunu hissediyorum bir de,stresimin ya da herhangi bir sorunun hat safhada olduğu zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 aradığın şey senin içinde http://www.ulker.com.tr/ulkerportal/ulkertv/reklamlar/wmv/alpella_tutto512K_Stream.wmv --- bana kapıyı açarken bi de musluğa dokununca oluyor toprağa bas hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 okuldan çık bi gün gebzenin sanayi atığı dolu deri sanayisinin kokusuyla süslenmiş topraklarında yürü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Pikaçu çarpsın seni dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bende de hep yürüyen merdivenlerde oluyor,tutmuyorum artık korkudan kenarları,illahi tutunatacaksam arkadaşlara dayanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar