dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 7500parçalık SW koleksiyonunu arkadaşımız SOE olan gıcıklığı yüzünden elden çıkarmaya karar vermiş! "SOE'nin ta" diye başlayan cümleler kuran elemanımız "içimdeki SW sevgisini bitirdin uleeyn" de demiş.. Yalan söylüyorum.. böyle bişi olmamış, elemanın çocukları [kızları] okula gidecekmiş, iyi bi okula gitsin diye 1977-2007 tarihler arasında biriktirmiş olduğu 7500'ü aşkın parçayı satılığa çıkarmış. Heveslisi varsa "alıcam ulaaaaAAĞN!" diye.. telaşa mahal yok, satılmış.. 26,100$'a (ucuza gitmiş sankim) şimdi amaç çocuklarının geleceği olunca.. adam büyümüş nihayetinde diyesim geliyor ..da tutkunları ve koleksiyon yapanlar döver diye demiyorum bişi.. diğer yandan hani şu PS3 sırasında bekleyen ayıcık vardı.. youtube videosunu vermişti biri.. o geldi aklıma birden! kim demiş geekler evlemez diye.. amca çoluk çocuğa bile karışmış.. ^_^ belki de "dur sana koleksiyonumu göstereyim" demiştir kıza.. kim bilir. Her neyse işte linki SW koleksiyon [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 06:47 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ohaaa Zengin olacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 26k $'a çok ucuza gitmiş gibi geldi. 1977'den kalma parça var orda, hadi onu da geçtim, 7500'den fazla parça diyor. Herbirine 4$ vermiş olsa -ki çok daha pahalı parçalar vardır eminim- zarar ediyor. Garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu ne ya rafa dizdiği her oyuncak birbirinin aynısı gibi, dükkana benziyo biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bana da ucuz gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hepside kutusunda oyuncakcı dükkanı gibim olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kutusunu açınca koleksiyon değeri kayboluyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 100k veren çıkardı kesin buna ya ilginç, bence de ucuza gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Birisinin 26k$ fazla parası varmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 26.000$ O_O.. Evlat sevgisi diyorum o da değil insan bari 50-60 a satar, fotolara bakın neler neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 abi bu kafadan 150.000'den fazla eder. Eğer yanlış görmediysem Trading Card Game destelerinin büyük çoğunluğu var.Sadece Genişletilmiş Evren Klon Savaşları kart destelerinin tamamı yaklaşık 450-500 dolar civarinda diye biliyorum.7 farklı deste var diye biliyorum bunların tamamını toplasa 3000 dolar civari eder sanırım.Eee sadece kartlar bu kadar ediyorken orada 30 yıllık figürler bile varken 26.000 dolar bedava.Verecek param olsaydı ben 26.000 hayatta vermem direk daha üstünde bir fiyat verirdim düşünmeden. Helal olsun toplamış ama yazık etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kesin 200.000 dolardan açmalıymış arttırmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Birisinin 26k$ fazla parası varmış demek ki. bu tip topiclerde bu muhabbete hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar