Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ô_o] Devasa Star Wars koleksiyonu satılmış

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

7500parçalık SW koleksiyonunu arkadaşımız SOE olan gıcıklığı yüzünden elden çıkarmaya karar vermiş! "SOE'nin ta" diye başlayan cümleler kuran elemanımız "içimdeki SW sevgisini bitirdin uleeyn" de demiş..

Yalan söylüyorum.. böyle bişi olmamış, elemanın çocukları [kızları] okula gidecekmiş, iyi bi okula gitsin diye 1977-2007 tarihler arasında biriktirmiş olduğu 7500'ü aşkın parçayı satılığa çıkarmış. Heveslisi varsa "alıcam ulaaaaAAĞN!" diye.. telaşa mahal yok, satılmış.. 26,100$'a (ucuza gitmiş sankim)

şimdi amaç çocuklarının geleceği olunca.. adam büyümüş nihayetinde diyesim geliyor ..da tutkunları ve koleksiyon yapanlar döver diye demiyorum bişi..

diğer yandan hani şu PS3 sırasında bekleyen ayıcık vardı.. youtube videosunu vermişti biri.. o geldi aklıma birden!

kim demiş geekler evlemez diye.. amca çoluk çocuğa bile karışmış.. ^_^ belki de "dur sana koleksiyonumu göstereyim" demiştir kıza.. kim bilir.

Her neyse işte linki SW koleksiyon

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 06:47 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kafadan 150.000'den fazla eder.

Eğer yanlış görmediysem Trading Card Game destelerinin büyük çoğunluğu var.Sadece Genişletilmiş Evren Klon Savaşları kart destelerinin tamamı yaklaşık 450-500 dolar civarinda diye biliyorum.7 farklı deste var diye biliyorum bunların tamamını toplasa 3000 dolar civari eder sanırım.Eee sadece kartlar bu kadar ediyorken orada 30 yıllık figürler bile varken 26.000 dolar bedava.Verecek param olsaydı ben 26.000 hayatta vermem direk daha üstünde bir fiyat verirdim düşünmeden.

Helal olsun toplamış ama yazık etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...