Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Beni çok etkileyen bi olay ve hepinizin de bi ders çıkaracağını düşünüyorum. Bugün sahilde oturuyordum arkadaşımla ben midyeci bi çocuk geldi taş çatlasın 15 yaşında hiçbişey demeden geçiyordu gel dedim yedim bikaç tane midye 2ytl tuttu 5 verdim üstü kalsın dedim.Çocuk hayır abi olmaz dedi ya al içimden geldi dedim yok abi olmaz alamam dedi ısrar ettim saol abi alamam dedi iyi akşamlar abi dedi gitti... Arkasından baya düşündüm,ben eften püften şeylere üzülürken karı kız meselelerini dert ederken,özel üniversitde okumama rağmen dersleri sallarken bu çocuğun bu kadar gururlu ve güçlü olması, bu kadar karakterli olması beni gerçekten çok düşündürdü.Gözlerimin dolması da bundan olsa gerek.. Keşke hepimiz o mideyci çocuk gibi olabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 insan rahata çabuk alışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaşım için tşk + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çok komiksin aragorn süper espri yeteneği.Gidin garbage da cıvıklık yapın ciddi konuları sulandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Aragorn o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Offf, insan harbi kötü oluyor yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Gerçekten her konuyu sulandırma modası baydı artık. Bebelere balona döndü forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Peki sizce o çocuğun öyle olmasının nedenleri ne olabilir? Karakterini bu kadar geliştiren şey... İlginç geldi bana... Mesela şey vardı .. angela'nın külleri adlı filmde bir replik vardı.. "Senin gururun yüzünden çocuklarımız açlıktan ölüyor" diyordu angela.. Onun o parayı alması gerekmez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Orda ona acımamı yediremedi kendine işte olay o sadece verdiğinin karşılığını aldı ve kendini ezdirmedi o replikten çok farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Onun için gurur daha önemliydi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bence o kadar gururlu olmak güzel bir şey değil o durumda.. gurur gereksizdir onun onurunu koruması gerekir sadece.. yalnış mıyım? Edit : Tabi bu onun ne kadar karakter sahibi olduğunun bir kanıtı aynı anda.. bir o kadar da güzel bir şey yani.. hem kötü hem iyi.. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 00:47 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Aslında olması gerekene hayret ederek bakıyoruz, gereğini yapmıs cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Haklısın. Aynı durumda olsam "Teşekkür ederim, aslında hak etmedim ama bu paraya ihtiyacım var o yüzden kabul etmek zorundayım" falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 (Ciddileşir) Olması gerekip gerekmeyeni, kendi koşullarımızda objektif olarak bilemeyiz diye düşünüyorum. Yani o çocuğun yerinde olmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben olaya farklı açıdan yaklaşim.Keske deseydin madem bu parayı karsılıksız kabul etmiyosun o zaman 3 ytl lik daha midye ver deyip hafif tebessum edebilirdin yumusar dı çocukcagız da ^^ Hem daha erken biterdi işi biraz daha.En azından ufakta olsa katkın olurdu.Ama o karmaşa içinde bunun hemen aklına gelmesini beklemek haksızlık tabi.Umarım o çocukta en yakın zaman da guzel bi gelecege kavusur ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çocuğun parayı almamasından yeterince dumur olmuş halimle onu akıl edemedim o sırada çocuğun parayı neden almadığını düşünüyordum..Dediğin gibi inşallah güzel bi geleceği olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Doğru olanı yapmış.. Hakettiğini almış fazlasını değil.. Böle temiz çocuklar bu zamanda o kdar az ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bence hak etmediği halde ihtiyacı olduğu için almış olsaydı bu onun temiz olmadığını göstermezdi. Hayatta kalma en temel içgüdüdür sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Hak etmediğinden almamıştır parayı, özellikle fakir kesimde çok var, onların gururdan, onurdan değerli bişeyleri yok ki, karakterlerinin güçlü olmasının en önemli sebeblerindeni biri budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Gururdan çok helal haram yüzünden almamış ilk başta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bana da ankara da 4 tane midye hediye etmişti bir yavrucak. ne iyi çocuklar var dedim, ertesi gün çok afedersin kıçımdan işedim. elinde kalmış pezevengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Olabilir..Ama yine de sonuç gurura çıkıyo bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 takilmayin boyle seylere cok. Abso'nun dedigi olabilir,ya da bambaska bi sebebi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bizim de "yarın verirsin" diyen simitçilerimiz var trende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 "insan" ölmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar