kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yendik mi yendik yine sizi eledik kupada yine vermedik size kupayı. finalde yenilsekde gam yemem fener yalan oldu o yeter. yıldırım demirören iyi yaptı aziz yıldırıma. golü atınca beşiktaş kalktı gitti yalan oldunuz siz der gibi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Klasik fenerbahçe artık bunların işe yaramadığını öğrenemedilermi bende onu merak ediorum basın toplantısına gitsem sorucam.. Ya 2006-2007 yılında kaybedilen puanlardan sonra fb nin hakemii suclamadığı bir maç oldumu acaba.. Sanki bana Milan adamlar.. Tuncay ve Aurelio dan başka oynayan adam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 boş muhabbet çevirip durmayın ya dotaya +1 aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Cwzx ayaklar konusuyor önderin ayağı ali tandoğan ın kulağına birşeyler fısıldamaya çalıştı gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 eheh patladı fener :) yazık ya makus talih ne zaman sona erecek hehe bu arada ares; dory nin yazdıkları forum kurallarına uygun ama sen dory e laf atarak cok mu canını acıttı diyerek uyeler arası hitap şeklinde kural ihlali yapıyorsun biraz dikkat edelim lütfen. Kişisel tahriklere ve hakarete varan laflara yer vermeyelim mesajlarımızda. Burası futbol alanı biraz fanatik biraz hararetli tartısmalar illa yaşanacak bunlar olmazsa olmaz ama üyeler arası ilişkilerde lütfen biraz daha dikkat. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:15 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Öle olsun yaa ne diyelim ben beşiktaşı alkışlamışım ,burada başka takımların taraftarlarınında Fenerbhçe'ye laf sokamaya çalışmasını garipsedim..bu da onların tarzı her zaman olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Dürüye öyle de demeseydin ya. Bak Tümer hırs yaptı turu almaya kalktı, olmadı. Meğerse Nobre'nin golü Tümer'inkinden değerli imiş =). [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:20 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 zico da resmen ağlıcak canlı yayında ezik herif..kendilerine yapılanları anlatıo..ulan geçen sene fenerin aldığı maçları izlettirsek adama görcekki yüzde 60ını hakemler vermiş fenere.. nese bunlar gereksiz..ama ben sadece ziconun bu kadar ezik olcağını tahmin etmemiştim.. cem uzana oy verin..ezilenler kupa alacakmış ehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 of bide aradan sevinen gs liler cikmiyomu o da guzel :) ee baskanlari papermoonda beraber yemekler yerse taraftari daha fenasini yapar. imam cemaat olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ufak tefek laf sokmalar takılmalar illa olcak bunlar işin gırgırı şamatası eglencesi bugun bjk eler eglenir yarın fb yener eglenir eglenen illa şaka yapıcak takılacak neticede bu başarıya ulasan unsurlar desteklediginiz kavramlar( takımlar) ama birbirinize yazarken gerek yok yani, msnden yapın ne yapacaksanız da ortak tartısma alanında 2 li münakaşaları fikir ayrılıkları dışında foruma taşımayın :) neyse canım uyarı olakra belirttim okuyup devma edin tartısmaya fener fark atacakken elendi, futbolun guzelligi de burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: cem uzana oy verin..ezilenler kupa alacakmış ehehu muhahaaaaĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tigana beni deli edecek ya. boboyu oynatmaz, mehmet sedeften sağ açık yapar, deli iyileşmişken bakiyi bek oynatır deliyi açık. off ki ne of oyunu da okuyamıyor önlem alamıyor ne haliniz varsa yapın diye salıyor berabere kaldık tigana yüzünden 3te3 şansı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: fener fark atacakken elendi, futbolun guzelligi de burda 24 yıldır tek yaptıkları şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 OoOooOOOooOOo yine mi olmadı??????Yine mi olmadı yine mi olmadı yine mi olmadı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Arkadaşın teki kopardı resmen. "Lige 2 kupa parolasıyla çıkan Fenerbahçe 1 kupanın sapını tuttu! Sıra hepsinde!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 athlet allah iyiliğini versin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 OOoOoOOoOoOoOOooO yine mi olamadı?Yine mi olmadı yine mi olamdı yine mi olmadı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben geldim slm asl ? nası eledik ? ZUAAAAĞĞ... Demirören in hareketi harikaydı.Maçın en güzel pozisyonuydu. "Kalkın gidiyoruz... yine eledik.. " [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:37 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: @bLackcha0s Galatasaray'ı yendikten sonra demiş ki; Kumamızı hallettik, sıra geldi karımıza. Haha =) Hoşgeldin bLack =) O da tamam. Sırada kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 o değilde Yine mi olmadı ya ZUAĞĞĞĞ fıssssssssssssstannnnn nerdesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 seneye artık seneye, fb nin geleceği var nasıl olsa sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 25 senedir gün yüzü göstermedik yahu. E artık konuyu kilitleyin, bizi başbaşa bırakın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 antu.com da anket başlatmışlar. Fenerbahçemiz Türkiye Kupasına katılsın mı katılmasın mı ? -Beşiktaş varsa ben yokum arkadaş... -Yine katılalım 3-5 para kazanalım -Mersin İY katılırsa bizde katılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 neysee fener geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Demirören in hareketi harikaydı.Maçın en güzel pozisyonuydu. "Kalkın gidiyoruz... yine eledik.. " :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar