GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 işci partisi bizde burdayiz diyodur. hos degil ama sacmalik olarakda gormemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Oraya başka birşey adına gidiyorsun. İzmir Tabipler Odası yaz... Ankara Tabipler Odası yaz... Göster pankartını ben de burdayım de... Ama gelip de belirli bir partinin reklamını yapmak çok büyük bir hatadır,yanlıştır,ayıptır... Oraya başka bir amaçla gidilmiştir. Oraya giden MHPli,CHPli ya da DYP li çıkartsın pankartları o zaman oh ne güzel... Tolere edilebilecek birşey değildir. Reklam yapma saçmalığından başka birşey değildir. İşçi Partisi büyük yanlıştadır. 2 tane pankartlarını daha saydım şimdi... Onların acilen müdahale ile indirilmesi lazım... [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 11:26 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Anca yetişirim ya.. Yavaştan hareketlenme varmış. şu ringi kaçırmiim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 fotoğraf makinesiyle gidin. fotoğraf da istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 isci partisi son bir yıldır zaten kemalist çizgiye girdiğini apaçık belirtmiştir. eski ütopik hayallerini bir kenara bırakmıştır. o sebepten halka donmustur,gercek ıscılerın dusuncesıyle ortusmeye baslamıstır. akp yi ben bir yonden seviyorum. birbirlerine zıt bu kadar dusunusu para verseler bu kadar bırlestıremezlerdı. turkıyede zaten sol kanat diye birsey kalmadı,vura vura oldurduler yıllardır. sağ ve sağa yakın partiler kaldılar. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 11:39 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sevgili makinemi, yanına tele objektifimi vs. alıp gidecektim. ama en ufak kargaşada parçalanacağı için ufak cybershot alacağım yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evden çıkıyorum bende 15 dakikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ayrıca belirtmem gerekir. isci partisinin ilk cumhuriyet katılımı degildir. gecen yıl ki tandoğan-cumhuriyet mitingi nede çok büyük bir katılım yapmışlardı. toplumsal dusunceye girmelerine sacmalık diyenlerin konusmaları sacmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Gidemedigim icin televizyon basinda izledigim ve izlerken agladigim miting.. Acsinlar isci partiyi acsinlar turkiye komunist partiyi acsinlar mhp yi dyp yi acsinlar.. Onemli olan acmalari degil propoganda yapmalari degil onemli olan birbirine zit dusunce tarzindaki insanlari omuz omuza.. Tayyip baksana kac kisiyiz saysana diye bagirtmayi basaran akp hukumetini dusurmek yoketmek paramparca etmektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İşçi partisinin çizgi değiştirmesine birşey demiyorum... Hatta dediğin gibiyse,takdir bile edebilirim. Tabii ki mitinge gelebilirler. Anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunuz. Benim dediğim aynı şekilde DYP ve CHP için de geçerli... Siyasi parti böyle bir mitingde pankart açmamalı... MADEM OMUZ OMUZALAR... PARTİNİN NE ÖNEMİ VAR? İNDİRSİN PANKARTINI, ALSIN ELİNE TÜRK BAYRAĞINI VE ATATÜRK'ÜN RESMİNİ SÖYLESİN MARŞINI... Omuz omuza olmanın,birleşmenin mantığı budur... Gidip orda dev gibi İşçi Partisi pankartı açmak değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet ona bende katılıyorum. ankarada ki gibi tek türk bayrağı dalgalanmalıydı.partici ikonalar indirilmeli. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 12:22 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 olacak o kadar onlarda kendi partilerinin orada olduğunun bilinmesini istiyorlar sonuçta önemli olan parti propagandası haline gelmemesi MİTİNGE GİDEMEYENLER EVLERİMİZE BAYRAKLARIMIZI ASALIM HAYDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 baya kişi var yine helal olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ankaradan kalabalık gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet öyle gözüküyor ama yan tarafları çekmiyorlar göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hangi kanallarda var bulamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kanalturk, haberturk, skyturk te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 fox tv dede gösteriyolar. NTV de Abdullatif Şenerle özel röportaj var. fox tv göya yabancıların ama hiç diilse mitingi gösterebiliyolar. satılmış medyaya kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 işçi partisi cidden benimde canımı sıktı şu anda. herkes laiklik ve cumhuriyet için birleşmişken,işçi partisi orada particilik yapması art niyetli gözüküyor biraz. ayrıca türk bayrağı yerine,parti flamalarıyla gelmişler. yazık ya,yılların tokadını yedilerde böyle yapıpta yandaş elde edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 arkadaş bunların hepsi grubunu belli etmek amacıylayapıldığını düşünüp oy elde edildiği için yapıldığını düşünemiyorum. siz de öyle yapın. bakın Türk tabipler odası falan da var. herkes kendi grubunu belli ediyor diye düşünün. tüylerim diken diken oldu. tulumuyla bir adam çıktı, bir adam konuştu kanalTürk'te iki damla gözümden kayıverdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kanaltürk veya habertürk ü netten canlı izleyebileceğim bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kaçta bitecek haberiniz var mı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bbc nin sitesinde manşetteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 http://www.yayinonline.com/asx/skyturkplayer.asp?a=612133417616869017491948449768069517547618492917 son 10 tane söz verdikleri insan öyle laflar soktular ki oha falan oldum ahah cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bulutsuzluk özlemi cıktı kanaltürkü açın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar