fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yarın bol bol söyleyeceğimiz marşları bir bir gözden geçirelim efendim, ön çalışma olsun. İzmir Marşı İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını öne koydular. Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular. Kader böyle imiş ey garip ana Kanım feda olsun güzel vatana. İzmir'in dağlarında oturdum kaldım Şehit olanları deftere yazdım. Öksüz yavruları bağrıma bastım. Kader böyle imiş ey garip ana Kanım feda olsun güzel vatana Türk oğluyum ben ölmek isterim. Toprak diken olsa yatağım yerim. Allahından utansın dönenler geri Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa Adın yazılacak mücevher taşa [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:27 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 GENÇLiK MARŞI Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufuktan şimdi doğar. Yürüyelim arkadaşlar. Sesimizi yer, gök, su dinlesin; Sert adımlarla her yer inlesin. Bu gök, deniz nerede var, Nerede bu dağlar, taşlar. Bu ağaçlar, güzel kuşlar Yürüyelim arkadaşlar. Sesimizi yer, gök, su dinlesin; Sert adımlarla her yer inlesin. Her geceyi güneş boğar Ülkemizin günü doğar, Yol uzun olsa da ne var, Yürüyelim arkadaşlar. Sesimizi yer, gök, su dinlesin; Sert adımlarla her yer inlesin. ***VE*** ONUNCU YIL MARŞI Çıktık açık alınla on yılda her savaştan, On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan; Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız; Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız. Türk'üz, bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Çizerek kanımızla öz yurdun haritasını, Dindirdik memleketin yıllar süren yasını. Bütünledik her yönden Istiklal kavgasını; Bütün dünya öğrendi Türklüğü saymasını. Türk'üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Örnektir uluslara açtığımız yeni iz; Imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz. Uyduk görüşte bilgi, gidişte ülküye biz; Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz. Türk'üz , Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi , Türk'e durmak yaraşmaz,Türk önde,Türk ileri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 guzel laflar bulmak lazım. hooop edikledim =) Hadi yaratıcı gençler [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:49 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Aklınızda olsun orda konuyu saptırıp kürt ve barzani benzeri topikere çekmeye çalışığ ona slogan atanlar olucak. Bu mitingin konusu onlar değil o yüzden dikkatli olun. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:39 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 suark güzel de o mesajları foruma yazmayın malum yazacak forum bulamayız, sansür karşısında boynumuz kıldan ince hele dava açmadan kafalarına göre site kapatabilme yetkisi için yaptıkları girişimler sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ben şahsen tırstığımdan gitmicem...ankaradaki gibi olmaz bu...çok olaylar olcak çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 olacaklardan korkmuyorsun da yarınki mitingden mi korkuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 olacak bşi yk....ancak seçimde mhp meclise giremesse çok kötü olucak....bbp nin mitinglerinin parasını akp verio oy bölmek için...şuan kritik deil o yüzden seçimden sonra anlaşılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Gİtme şansınız varsa lütfen gidin. O heyecanı, kalabalığı canlı görmeniz lazım. Korkacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 olmaz bişi, ordaki otokontrol yeter, hernekadar babamla birbirmize girdiysekde gidicem =). Bişi olursa topuklarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Olmaz bişi FB - GS maçı mı ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Orda olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben de ordayım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende orda olucam haberleselim gerekirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ordayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Keske bende gidebilseydim ama cok uzak.Gidebilen herkes gitsin.Hadlerini bildirin yobazlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 TV 'den takip ediyorum hareketlilik başladı bile. BirAzdan çıkacağım evden. DAĞ BAAŞINI DUMAN ALMIIŞ, GÜMÜÜŞ DERE DUURMAZ AKAAR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 millet toplanmaya başlamış yawaştan hazırlanalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hava nasıl İstanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 güneşli, yarım saate çıkıyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hava süper, vatandaş toplaşmaya başlamış. ben annemi bekliyorum, gelince metro ile şişli'ye gidip oradan yürüyeceğiz. aklına daha iyi bir ulaşım yöntemi gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Herkes metroyla gidiyor yanlız oraya :D başka herhangi alternatif yol bu durumda iyi yol olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kadıköyden otobüslerle gelenler rahatca gelebilir. Fedo ve ailesi şuanda miting meydanına ulaşmış durumdalar. Otobüse bindikden sonra yarım saatte vardılar. Şimcik bende evden çıkıyorum bir şekilde ulaşıcam annemlerde geldiler şehir dışından , onuda tutum kolundan götürüyorum. Orada buluşabilirsek fedo ile buluşcaz. Daha sonra ağlamamak için yada itirtaz hakkınız olması için , ben olacaklara tepkimi gösterdim , halk olarak elimden geleni yaptım demek için. Haydi herkes Çağlayana :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 benim icin de bagirin, cosun, yuruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İşçi Partisi Pankartı var. Saçmalık... Bu pankartın işi ne Cumhuriyet mitinginde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar