Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 orange revulotionla arasında ciddi fakrlar var olan olayın, tek sıkımlık mevzular değilde ukraynaad olanlar, istekleri hedefleri belli olan topluluklar oluştu, nereye ne mesaj verildiği belliydi. ne kadar ilginc ve hoş başlangıclar olsada milletin hakkını istediklerini araması bakımından sevdiği şeyleri koruması bakımından biraz nane kacıyo ukraynadaki olaylara göre. ama hiç bişey bi anda olmaz milyonlarca insan bi anda sokakta aynı şarkıyı sölemez zaman gerek bu tur olaylar için bile.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 adayın açıklanmasının ardından, istanbul'da yapılacak olması sebebi ile de ankara dakinden daha kalabalık olacagını düşünüyorum.
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 arkadaş Cumhuriyete böyle sahip çıkmak ne kadar tuhaff kaçtane TV kanalı var sizi gerçekten bilgilendiren TRT bile kadrolaşıyor ogün hükümeti kimse onun Propagandasını yapıyor biz Türkiye Cumhuriyeti halkını Dizilerle ve abuk sabuk yarışma programları ile zaman geçirmek ve bizim fakirligimizden (bilgi olarak) yararlanmaktan başka ne yapılıyor kaç tane kanal var seyrettiginiz lütfen bir bakın... kaç tane adam akıllı uzlaştırı program var ve saat kaçta başlıyor ... neden Herşey bu kadar basit K.İrlanda gibi Slovakya veya orta dogu ülkeleri gibi birilerinin bizler için birşey yapmasını bekliyoruz Cumhuriyete yürüyerek sahip çıkılsaydı... bilin ki ben BüTün dünyadaki yolları yürümüş olurdum... Ama içiniz Rahat edicekse sizde yürüyün ...
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ne yapmamızı önerirsin. evimizde oturarak mı sahip cıkıcaz?
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tabiki öyle değil Cumhuriyet ti karşınızdaki insanlara bu şekilde ögremezsiniz meydanlarda filen ankarada meydalara bir sürü insan çıktı ne oldu başkanın tavrı 500 bin bile insan yoktu dedi ne yapalım diye birşey yoq sadece bunu zamanında düşünülücekti şu bir gerçek şu anda tek başına ikttidar ve istedigi kişiyide Cumhurbaşkanı seçicek 3 turda 276 millet vekili çogunluguna sahip bu konu birşey yapamazsınız kanunlar ve yasalar bunlardan yana bundan yapıcagınız tek şey Genel seçimlerde sandıkda göstermek ... çünkü bunları başımıza biz getirdik indirmesini biliriz...
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 oy vermeye gitmiyerek sahip cikabiliriz biseyelri degsitirmenin en guzel yolu hicbisey yapmamaktir tabi devlette o yuzden secimlerde gidip oy kullanmayanalra ceza vericem diyip vermiyor halkin 5 senede bir robot gibi gidi poy vermesi onun disinda etliye sutluye karismamasi hoslarina gidiyor ama artik yeter bu halk bunu kaldirmaz daha fazla
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Viktor üye § 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- oy vermeye gitmiyerek sahip cikabiliriz biseyelri degsitirmenin en guzel yolu hicbisey yapmamaktir tabi devlette o yuzden secimlerde gidip oy kullanmayanalra ceza vericem diyip vermiyor halkin 5 senede bir robot gibi gidi poy vermesi onun disinda etliye sutluye karismamasi hoslarina gidiyor ama artik yeter bu halk bunu kaldirmaz daha fazla tabiki buda bir tür eylen ama yeteri kadar oy kullanılmazsa seçiimler tekrar yapılır devlet kasasından onlarca para yine havaya savrulur ve seçim barajı düçer bu severde istenmeyen olaylar olur gibi geliyorr bence her insan siyaset yapmalı 25 yaşınada düştü seçimler akıl yaşta değil başta oldugunu göstermek lazımm artık
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: tuhaff // tuhaf kaçtane // kaç tane ogün // o günün Propagandasını // propagandasını Dizilerle // dizilerle fakirligimizden // fakirliğimizden seyrettiginiz // seyrettiğiniz uzlaştırı // (herhalde) uzlaştırıcı ... // gereksiz. Herşey // herşey/her şey dogu // doğu BüTün // bütün edicekse // edecekse sizde // siz de eksik noktalama işaretleri.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 e sonuçta kimler gidiyor bir feydakin söyledi ben de gidiyorum. Yanlız mı olacağım bilmiyorum belki ailemle giderim.
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben gidiyorum, toplayabildiğim kadar insanı toplayıp.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 orda olcam. hiç beklemedigim bi arkadasim gidicem dedi. Eger o kişi bile artık oraya gitmenin gerektigini anladiysa orda 5 milyon insan toplanir.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 TDK da tesrif ettiler hos gelmisseniz efinim biyurun niktolama ve telafuuz hataalarimizi bul-unuz bizahmet reca ediyrum flame warriors dan su geldi aklima [spo]Grammerian Grammarian usually has little to contribute to a discussion and possesses few effective weapons. To compensate, he will point out minor errors in spelling and grammar. Because of Grammarian's obvious weakness most Warriors ignore him.[/spo] heh mitingde bende olmaya calisicam bakalim o gun dersime denk geliyor sansa kirabilirsem 5-6 kisi kapip sabahin korunde dikilicem ortaya
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 büyük ihtimalle ankaradan geliyoruz.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 * TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN * ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN * İRTİCAYA, DİNCİ VE IRKÇI FAŞİZME ''DUR'' DEMEK İÇİN * CUMHURİYETİMİZİN KAZANIMLARINA VE KURUMLARINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN * TAM ANLAMINDA DEMOKRATİK, LAİK, SOSYAL HUKUK DEVLETİ İÇİN 29 NİSAN 2007 PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00 DE ŞİŞLİ/ÇAĞLAYAN MEYDANINDA BULUŞALIM
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ailemi falan da toplayıp geleceğim bir aksilik çıkmazsa.
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 gerçekten çok kısa bir zaman içerisinde yapılıyor ve pek çok kişinin haberi yok sanırım, gazete okumak, haberleri takip etmek gerekir (kanaltürk) umarım 15 milyonluk bir şehirde(dışarıdan gelecekleri katmıyorum) katılım 2 milyon üzerinde olur
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu kadar medya kösteği varken, bu sınırlı zamanda beklenen katılım olmayacak gibi.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla ben okuldan beklemediğim destek alıyorum olucak olucak
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 olacak gibi valla bizim sokaktan 600 kisi katilicakmis topluca nasil gidicez diye dun kalabalik bir kitle parkda tartisiyordu
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ulan yine gaza geldim bu mitingdede yerimi alıom katılım çok olmayabilir ama olursa negzel olur bakalım beklioruz pazarı
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kendim büyük bir şevk ve istekle orda bulunucam gibi , arkadaşlarımıda mümkün olduğunca teşvik edicem.herşey Türkiye için.Bu pahabiçilmez vatan için.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Son gelişmelerden sonra mitingin önemi bir kat daha arttı bence. TSK 'nın son açıklamasının satılmış medya tarafından yorumlandığı gibi utanılacak bir demokrasi ayıbı değil, tam tersine övünülecek bir duyarlılık olduğunun halk tarafından dosta düşmana gösterilmesi gerekir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu arada patiden gidenler bulusmak istiyorlarsa buyrun kimler gidicek, bulusalım diyen kimler, nerede bulusulsun.. diğer topicde düzenli şekilde halledebilirsiniz.
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: ben gidiyorum, toplayabildiğim kadar insanı toplayıp. olup bitenleri mel mel seyretmemiş olmak için, sesimi duyurmak için, benim gibilerle birlikte olmak için, "aşağı tükürsem postal, yukarı tükürsem badem bıyık"a teslim olmamak için, aynada kendi yüzüme bakabilmek için, ben gidiyorum, toplayabildiğim kadar insanı toplayıp.
Öne çıkan mesajlar