Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Nisan Çağlayan Cumhuriyet mitingi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orange revulotionla arasında ciddi fakrlar var olan olayın, tek sıkımlık mevzular değilde ukraynaad olanlar, istekleri hedefleri belli olan topluluklar oluştu, nereye ne mesaj verildiği belliydi.

ne kadar ilginc ve hoş başlangıclar olsada milletin hakkını istediklerini araması bakımından sevdiği şeyleri koruması bakımından biraz nane kacıyo ukraynadaki olaylara göre.

ama hiç bişey bi anda olmaz milyonlarca insan bi anda sokakta aynı şarkıyı sölemez zaman gerek bu tur olaylar için bile.
Mesaj tarihi:
arkadaş Cumhuriyete böyle sahip çıkmak ne kadar tuhaff

kaçtane TV kanalı var sizi gerçekten bilgilendiren TRT bile kadrolaşıyor ogün hükümeti kimse onun Propagandasını yapıyor biz Türkiye Cumhuriyeti halkını Dizilerle ve abuk sabuk yarışma programları ile zaman geçirmek ve bizim fakirligimizden (bilgi olarak) yararlanmaktan başka ne yapılıyor kaç tane kanal var seyrettiginiz lütfen bir bakın... kaç tane adam akıllı uzlaştırı program var ve saat kaçta başlıyor ... neden Herşey bu kadar basit K.İrlanda gibi Slovakya veya orta dogu ülkeleri gibi birilerinin bizler için birşey yapmasını bekliyoruz

Cumhuriyete yürüyerek sahip çıkılsaydı... bilin ki ben BüTün dünyadaki yolları yürümüş olurdum...

Ama içiniz Rahat edicekse sizde yürüyün ...
Mesaj tarihi:
tabiki öyle değil Cumhuriyet ti karşınızdaki insanlara bu şekilde ögremezsiniz meydanlarda filen ankarada meydalara bir sürü insan çıktı ne oldu başkanın tavrı 500 bin bile insan yoktu dedi

ne yapalım diye birşey yoq sadece bunu zamanında düşünülücekti şu bir gerçek şu anda tek başına ikttidar ve istedigi kişiyide Cumhurbaşkanı seçicek 3 turda 276 millet vekili çogunluguna sahip bu konu birşey yapamazsınız kanunlar ve yasalar bunlardan yana bundan yapıcagınız tek şey Genel seçimlerde sandıkda göstermek ...

çünkü bunları başımıza biz getirdik indirmesini biliriz...
Mesaj tarihi:
oy vermeye gitmiyerek sahip cikabiliriz

biseyelri degsitirmenin en guzel yolu hicbisey yapmamaktir tabi

devlette o yuzden secimlerde gidip oy kullanmayanalra ceza vericem diyip vermiyor
halkin 5 senede bir robot gibi gidi poy vermesi onun disinda etliye sutluye karismamasi hoslarina gidiyor

ama artik yeter
bu halk bunu kaldirmaz daha fazla
Mesaj tarihi:
said:
Viktor
üye § 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:21 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

oy vermeye gitmiyerek sahip cikabiliriz

biseyelri degsitirmenin en guzel yolu hicbisey yapmamaktir tabi

devlette o yuzden secimlerde gidip oy kullanmayanalra ceza vericem diyip vermiyor
halkin 5 senede bir robot gibi gidi poy vermesi onun disinda etliye sutluye karismamasi hoslarina gidiyor

ama artik yeter
bu halk bunu kaldirmaz daha fazla

tabiki buda bir tür eylen ama yeteri kadar oy kullanılmazsa seçiimler tekrar yapılır devlet kasasından onlarca para yine havaya savrulur ve seçim barajı düçer bu severde istenmeyen olaylar olur gibi geliyorr bence her insan siyaset yapmalı 25 yaşınada düştü seçimler akıl yaşta değil başta oldugunu göstermek lazımm artık
Mesaj tarihi:
said:
tuhaff // tuhaf
kaçtane // kaç tane
ogün // o günün
Propagandasını // propagandasını
Dizilerle // dizilerle
fakirligimizden // fakirliğimizden
seyrettiginiz // seyrettiğiniz
uzlaştırı // (herhalde) uzlaştırıcı
... // gereksiz.
Herşey // herşey/her şey
dogu // doğu
BüTün // bütün
edicekse // edecekse
sizde // siz de
eksik noktalama işaretleri.
Mesaj tarihi:

TDK da tesrif ettiler

hos gelmisseniz efinim biyurun niktolama ve telafuuz hataalarimizi bul-unuz bizahmet reca ediyrum

flame warriors dan su geldi aklima

[spo]
Grammerian

Grammarian usually has little to contribute to a discussion and possesses few effective weapons. To compensate, he will point out minor errors in spelling and grammar. Because of Grammarian's obvious weakness most Warriors ignore him.[/spo]

heh
mitingde bende olmaya calisicam bakalim o gun dersime denk geliyor sansa kirabilirsem 5-6 kisi kapip sabahin korunde dikilicem ortaya

Mesaj tarihi:

* TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN

* ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN

* İRTİCAYA, DİNCİ VE IRKÇI FAŞİZME ''DUR'' DEMEK İÇİN

* CUMHURİYETİMİZİN KAZANIMLARINA VE KURUMLARINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN

* TAM ANLAMINDA DEMOKRATİK, LAİK, SOSYAL HUKUK DEVLETİ İÇİN

29 NİSAN 2007 PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00 DE

ŞİŞLİ/ÇAĞLAYAN MEYDANINDA BULUŞALIM

Mesaj tarihi:
gerçekten çok kısa bir zaman içerisinde yapılıyor ve pek çok kişinin haberi yok sanırım, gazete okumak, haberleri takip etmek gerekir (kanaltürk)

umarım 15 milyonluk bir şehirde(dışarıdan gelecekleri katmıyorum) katılım 2 milyon üzerinde olur
Mesaj tarihi:
Son gelişmelerden sonra mitingin önemi bir kat daha arttı bence.

TSK 'nın son açıklamasının satılmış medya tarafından yorumlandığı gibi utanılacak bir demokrasi ayıbı değil, tam tersine övünülecek bir duyarlılık olduğunun halk tarafından dosta düşmana gösterilmesi gerekir.
Mesaj tarihi:
said:
ben gidiyorum, toplayabildiğim kadar insanı toplayıp.

olup bitenleri mel mel seyretmemiş olmak için,
sesimi duyurmak için,
benim gibilerle birlikte olmak için,
"aşağı tükürsem postal, yukarı tükürsem badem bıyık"a teslim olmamak için,
aynada kendi yüzüme bakabilmek için,

ben gidiyorum, toplayabildiğim kadar insanı toplayıp.
  • Yeni Oluştur...