Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hayır coca cola light. senimi kırıcam voyik3 [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:11 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bi önceki daha iyiydi apaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 O iş olmaz arkadaşlar. Olay anayasa mahkemesine gider, karar ise aynen şöle çıkar, seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yenilenmesi.Ordan sonrasına karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Varsayımlara kaldık yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 geçin bu işleri yaa, bu dönemde artık insanların ilgilenmesi gereken bu kadar yüzeysel olmamalı, sanane eşi türbanlıysa, sanane namaz kılıyosa. adam iş yapıyo mu sen ona bak. ayrıca türkiye bundan önceki seçimlerde çok demoktattı evet o yüzden insanlar açılktan öldü, ekonomik krizler oldu, türkiye tarihinde bu kadar çökmemişti. çok mu bakıl hafızalı oldunuz ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 şimdi mi varsayımlara kaldığımızı anlıyosun senelerdir varsayımlarla yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben önceden anladım ve yapabileceğim herşeyi yaptım. Senin gibilerden bahsediyorum varsayımlara kaldık yani derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ne günlere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ha Ali Veli, ha Veli Ali. Hiç bir şey değişmez. İkisi de aynı tornadan, tarikat tornalarından geçmiştir. İkisi de İslamcılığın bütün duraklarına uğramışlardır. Gül, Erdoğan kadar göz önünde değildi. O nedenle Cumhuriyete karşı geçmişteki tavrı Erdoğan kadar belirgin değildir. Ama 24 saat içinde bütün eski defterler açılır. Şurası unutulmamalıdır ki Bayan Gül, Cumhuriyeti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde dava etmiş ve kaybedeceğini anlayınca davasını geri çekmiştir. Bu 2-3 yıl önce olmuştuır. İnsanlar kolay kolay değişmezler. Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olması ile Cumhuriyet ile barışabileceğini hiç sanmıyorum. Cumhuriyet hala tehdit altındadır. ÖZDEMİR İNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bi kere adamda cumhurbaşkanı olacak tip yokki.o agırlık yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Basın Toplantısı Yapıyor Gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Evet ya bi gevşek duruyo benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aihme başvuranları vatan haini ilan etmediğimiz kalmıştı. aihmin bağlayıcılığını kararlarının geçerliliğini kabul eden cumhuriyet değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 tool ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu durum bana göre rte nin köşke çıkmasından daha tehlikelidir. rte genel seçimlerde akpnin oy yüzdesini kaybetmesini önleyecek, seçimlere kadar olan zamanda da istediği yasaları geçirecek. Son dediğim olmayabilir çünkü seçimlerde yüksek oy kaybına neden olabilir. Ama seçim sonrası çok karanlık görünüyor. Teker teker açacaklar kartları. Kimin ne olacağı görülecek seçimlerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 oleeey turbanlı esı olan cumhurbaskanı gelıyor. unıversıtelerede turbanlı hocalar gelır yakında bırakın ögrencılerı, cok mutluyuz akp hukumetını kutluyoruz. demokrası bu, demekkı halkın cogunlugu bunu ıstıyormus, bu gune kadar hep halkın dedıgı oluyordu bugun ıstemedıgınız bırı basına gelınce nıye garıpsedınız onu anlamadım nıye gg yanı watan haınımı bu adamlar bu vatan onlarında vatanı turbanlı ınsanlarında watanı demorasıyle basa geldıler halkın cogunun oylarıyla, sımdı ıstedıklerını yapabılecekler , meclısın kararları yanı halkın kararları yukardan gerı donmeyecek. turkıyede demokrası ıcın cok buyuk bır adım kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abi rte'nin çıkmasıyla akp hükümetinden birinin çıkmasının arasındaki farkı biri bana izah etsin pls, kukla cumhurbaşkanı işte bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gül amca basın toplantısında Türkiye sosyal,laik, demokratik bir hukuk devletdir diyor. Bu yüzden de herkesin tercihlerine (eşinin türbanlı olması) saygı gösterilmesi gerekiyormuş. ama bu amca laikliğin anlamını bilmiyor galiba... türbanın köşkte NE İŞİ VAR?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Türkiye kimilerinin devamlı kışkırtıcılığını yaptığı gibi bir darbeye değil devrime gebedir, bu cumhurbaşkanlığı seçimi de o süreci hızlandıracak adımlardan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Türban değil de, şimdi Türkiye Cumhuriyetini dava etmiş bir kimse Cumhurbaşkanı eşi olacak. Ben ona takılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Türkiye kimilerinin devamlı kışkırtıcılığını yaptığı gibi bir darbeye değil devrime gebedir, bu cumhurbaşkanlığı seçimi de o süreci hızlandıracak adımlardan birisidir. kemalist devrim zaten cumhuriyet kurulduğundan beri devam etmektedir.başka türlüsüde imkansız gomünük gençlerin ki misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 saat 16.00 da baykaldan randevu istemiş konuşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sorun AİHM'ye gitmesi değil, Cumhuriyetin temel niteliklerini beğenmediğinden dolayı AİHM'ye gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu tarikatci adam beni ve babami, basi kapali meymenetsiz karisi da annemi ve kiz kardesimi temsil edecekse, Turkiye benim icin bitmistir ne yazik ki. Dunya'nin en geri halkina sahibiz cunku tahminen, su heriflere oy atarak bu hale getirdiler iste ulkeyi. Basbakanin karisi turbanli, cumhurbaskaninin karisi turbanli, kizlari turbanli. Yurtdisinda ben temsil etmeyecegim anasini satayim Turkiye'yi, bunlar edecekler. Cok merak ediyorum siyaset okumak yerine Nur tarikatina girip, seriatci ve ibne olmak daha mi mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: gül amca basın toplantısında Türkiye sosyal,laik, demokratik bir hukuk devletdir diyor. Bu yüzden de herkesin tercihlerine (eşinin türbanlı olması) saygı gösterilmesi gerekiyormuş. ama bu amca laikliğin anlamını bilmiyor galiba... türbanın köşkte NE İŞİ VAR?!?! Mrlevie peki senin laikligin anlamini bildiginden emin misin? Hey allahim bir gun gelir de muslumanlari savunacagim aklima hic gelmezdi ama insanlar o kadar mantiksiz konusmaya basladi ki. Yahu ne seriatindan bahsediyorsunuz azicik dusunun akp'nin seriat getirmesi imkan ihtimal var mi? Ayrica bilmiyorum haberiniz var mi ama akp hukumetiyle birlikte turkiye son 50 yilin en buyuk atilimlarini yapiyor ortada inanilmaz reformlar donuyor. Son 50 yildir hangi hukumet ulkeyi akp kadar ileri goturebildi? Gercekten cok ilginc tarafli medyanin verdigi seyleri hemen yutuyorsunuz [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:42 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar