Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı adayı açıklandı

Apache

Öne çıkan mesajlar

geçin bu işleri yaa, bu dönemde artık insanların ilgilenmesi gereken bu kadar yüzeysel olmamalı, sanane eşi türbanlıysa, sanane namaz kılıyosa. adam iş yapıyo mu sen ona bak. ayrıca türkiye bundan önceki seçimlerde çok demoktattı evet o yüzden insanlar açılktan öldü, ekonomik krizler oldu, türkiye tarihinde bu kadar çökmemişti. çok mu bakıl hafızalı oldunuz ne acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ha Ali Veli, ha Veli Ali. Hiç bir şey değişmez. İkisi de aynı tornadan, tarikat tornalarından geçmiştir. İkisi de İslamcılığın bütün duraklarına uğramışlardır. Gül, Erdoğan kadar göz önünde değildi. O nedenle Cumhuriyete karşı geçmişteki tavrı Erdoğan kadar belirgin değildir. Ama 24 saat içinde bütün eski defterler açılır. Şurası unutulmamalıdır ki Bayan Gül, Cumhuriyeti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde dava etmiş ve kaybedeceğini anlayınca davasını geri çekmiştir. Bu 2-3 yıl önce olmuştuır. İnsanlar kolay kolay değişmezler. Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olması ile Cumhuriyet ile barışabileceğini hiç sanmıyorum. Cumhuriyet hala tehdit altındadır.

ÖZDEMİR İNCE
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durum bana göre rte nin köşke çıkmasından daha tehlikelidir. rte genel seçimlerde akpnin oy yüzdesini kaybetmesini önleyecek, seçimlere kadar olan zamanda da istediği yasaları geçirecek. Son dediğim olmayabilir çünkü seçimlerde yüksek oy kaybına neden olabilir. Ama seçim sonrası çok karanlık görünüyor. Teker teker açacaklar kartları. Kimin ne olacağı görülecek seçimlerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

oleeey turbanlı esı olan cumhurbaskanı gelıyor.
unıversıtelerede turbanlı hocalar gelır yakında bırakın ögrencılerı, cok mutluyuz akp hukumetını kutluyoruz.

demokrası bu, demekkı halkın cogunlugu bunu ıstıyormus, bu gune kadar hep halkın dedıgı oluyordu bugun ıstemedıgınız bırı basına gelınce nıye garıpsedınız onu anlamadım nıye gg yanı watan haınımı bu adamlar bu vatan onlarında vatanı turbanlı ınsanlarında watanı demorasıyle basa geldıler halkın cogunun oylarıyla, sımdı ıstedıklerını yapabılecekler , meclısın kararları yanı halkın kararları yukardan gerı donmeyecek.

turkıyede demokrası ıcın cok buyuk bır adım kutluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Türkiye kimilerinin devamlı kışkırtıcılığını yaptığı gibi bir darbeye değil devrime gebedir, bu cumhurbaşkanlığı seçimi de o süreci hızlandıracak adımlardan birisidir.

kemalist devrim zaten cumhuriyet kurulduğundan beri devam etmektedir.başka türlüsüde imkansız gomünük gençlerin ki misal.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarikatci adam beni ve babami, basi kapali meymenetsiz karisi da annemi ve kiz kardesimi temsil edecekse, Turkiye benim icin bitmistir ne yazik ki.

Dunya'nin en geri halkina sahibiz cunku tahminen, su heriflere oy atarak bu hale getirdiler iste ulkeyi. Basbakanin karisi turbanli, cumhurbaskaninin karisi turbanli, kizlari turbanli. Yurtdisinda ben temsil etmeyecegim anasini satayim Turkiye'yi, bunlar edecekler.

Cok merak ediyorum siyaset okumak yerine Nur tarikatina girip, seriatci ve ibne olmak daha mi mantikli.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gül amca basın toplantısında Türkiye sosyal,laik, demokratik bir hukuk devletdir diyor. Bu yüzden de herkesin tercihlerine (eşinin türbanlı olması) saygı gösterilmesi gerekiyormuş. ama bu amca laikliğin anlamını bilmiyor galiba... türbanın köşkte NE İŞİ VAR?!?!

Mrlevie peki senin laikligin anlamini bildiginden emin misin?

Hey allahim bir gun gelir de muslumanlari savunacagim aklima hic gelmezdi ama insanlar o kadar mantiksiz konusmaya basladi ki. Yahu ne seriatindan bahsediyorsunuz azicik dusunun akp'nin seriat getirmesi imkan ihtimal var mi?

Ayrica bilmiyorum haberiniz var mi ama akp hukumetiyle birlikte turkiye son 50 yilin en buyuk atilimlarini yapiyor ortada inanilmaz reformlar donuyor. Son 50 yildir hangi hukumet ulkeyi akp kadar ileri goturebildi? Gercekten cok ilginc tarafli medyanin verdigi seyleri hemen yutuyorsunuz

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:42 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...