Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 CHP kapıda çalışlır vaziyette araba bekletecekti hemen anayasa mahkemesine gitmek için. Tam çocuk oldular ya resmen tiyatro gibi izliyoruz komediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla benim anladığım kadarıyla anap da girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anap girerse zaten sağladılar 367 yi. 14 ekstra lazım akp ye. anapın 20 sandalyesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Anap girerse ancak ve ancak AKPden oy kama amaçlı girer ama kendi oyunun bir kısmını da kaybeder. Bence girmeyecek ilk tur. Esas merak ettiğim acaba AKPden fire çıkacak mı hiç? [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 akp'den dün istifa edenler oldu galiba. 1kişi ettiğini biliyorum da daha fazla var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 İstifaların dışında oylama gizli yanılmıyorsam yani hiç belli olmaz kimin ne atacağı. İnsan tabiatı bu adam Abdullah Gülü sevmiyordur red oyu atar valla :) Hani teskereye de OK beklerken RED çıkmıştı ya öyle bişi olmasın bi anda :) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:34 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bir istifa akp'den oy vereceğini açıkladı. adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anap girmeyeceğini açıkladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hmmm dananın kuyruğu kopacak o zaman kısa süre içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 öff tri vri yapıyor adam ya. hadi lan söyle girmiyoruz de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hadi bakalım.. yeterli sayı olmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 giriyorlar. hayırlı uğurlu olsun. edit:bi öyle bi böyle diyo,çözemedim.lol [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:43 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 girmeyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 çok pis konuşuyor yalnız ha. bir öyle bir böyle konuşuyor lan. karmakarışık etti [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 14:45 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Girdi mi girmedi ulannnnn TV yok izleyemiyoruz merak olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 belli değil abi,eveleyip gevelio hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 NTV Radyodan dinleyin 102.8 girmeyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya girecekler ya da girmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 evet girmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hangi demokratik ülkede milyonlar 'seni istemiyoruz' diye ayaklanıp,rahatsızlığını meydanlarda belli ederken hala diretip 'biz paradan sıfır attık,onlarda atıyorlar' falan der. işbirlikci bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 alahalayaaa deli olacam. bir girecem bir girmeyecem diyor adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Seçimlerden yine 1.parti AKP cıkarsa ne diyeceksiniz bilmiyorum bu ülkede sadece o mitinge giden insanlar yok onun en az 10 katıda akp'yi destekleyen insan var mantıklı konus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yok benim ki daha buyuk, hem de daha uzaga isiyebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 zaten akp 1.ci çıkacak da sen de mantıklı konuş biraz...akp sevmeyen de sdece o mitinge giden insanlar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 AKP gene 1. parti çıkıcak zaten o konuda kimsenin bir itirazı yok. ama bu sefer tek başına sitediği gibi terbiyesizce yönetemicek ülkeyi fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar