Masteis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ve... derken geçen ki konuşma üstüne "Ve düğün vakti şu zaman" gibi birşeyler bekleyen olcak belki ama tam tersi. Hatalar durmadan beni bulur ve öyle kusursuz bir ilişki içindeydik ki bi anda herşey biti verdi. Klasik olarak bana kıskançmısın diye sorular falan sormaya başlamıştı ve 3-4 gün geçince bi erkekle çekilmiş fotolarını gördüm. Haliyle tepem attı fakat belirtmedim, kim bu falan diyince kuzenim dedi. Kuzeniylede mahşallah kol kola yapışık ikizler gibiydiler. Ardından sinema falan yapalım dedim ve darbe geldi "çıkışta kuzenim gelcek alcak beni ılıcaya gitcez". Kuzenini getirme dedim gelen diğer bomba cevap ise "merak etme dövmez" oldu. Bende haliyle dövmesi değil katil olmamdan korkuyorum falan dedim. Allaha şükür bu olayı atlattık ki sesimi çıkarmadım. Ki bana benle olduğu için çok şanslı hissettiğini söyleyen birisiydi, o şımartırdı beni ben onu şımartırdım güzeldi yani. Bi gün geldi bi anda soğukluk hissettim, yüzü gülmez olmuş konuşurken bana bakmıyor etrafı izliyor haliyle noldu falan dedim sustu konuşmadı. Akşam baya bi konuştuk falan en son söyledi. Dolaşırken eskiden sevdiği birisini görmüş kötü olmuş. Ardından durdu durdu bombayı patlattı. Seni sevmeden seninle oldum dedi. HÖST dedim ilk şaka yapıyor sandım gene kuzeniyle yaptığı gibi kıskandırmaya çalışıyor sandım. Ki kızda pskolojik sorunların olduğunu anladım. Bi an bitirelim mi dedi ki şok geçirdim. Bitsin istemiyorum dedi devam ettik ardından bitsin istiyorum dedi. Durdu durdu eğer istemiyorsan anlarım dedi. İlk şaka yapıyor sandım tekrar yada karşımda o yok başkası var falan diye düşündümde değilmiş ta kendisiymiş. Aslında buunları yazarkende hala şoktayım va anlamışta değilim. Ya kötü bir şaka yada sorunları var. Daha dün neler diyen bugün neler diyor. Evet güzelde bi kavga ettik. Bana koydumu? Evet. Toparlanırmıyım? zor. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 02:27 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ya bu kızlar hep aynı kafadan mı, bütün forumlarda hepsi aynı şeyleri söylemiş.. Çok özür dileyerekten söylüyorum ama, bu kızdan bir an önce kaçç.. Bu konuşmalardan sonra alttan alma sen, gelirse o gelsin gelmezse.. kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Abi şakamı bu ? Şu an ne oluyo kızlara ? Ben, Penth, Jsh ve 2 arkadaşım daha.. Herşey çok güzelken rüya iken bir anda sogumalar.. Ne lan bu ? Bu kadar kolay mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 O an sinirle tam duygularımı ifade edemedim. Bende aynı durumdayım arkadaşım. Hatta konu başlığım hala güncel ve yarın kızla görüşücez. Ben senden biraz daha ilerdeyim. O ilk aşamaları atlattım. Zaman istedi verdim ve yüzyüze gelicez. Senin ne hissettigini birebir anlıyorum. Birincisi ki en önemlisi ama bunu ne yazıkki şu an idrak edemiyeceksin.Seven insan, deger veren insan, sence sevdiginden ayrılmak istermi, böyle sana sordugu şekilde sorular sorar mı ? Böyle samimiyetsizce ve senden uzak konuşur mu? Belki sorunları var, sen görüyorsun kızı.. Konuş derdini anla. Devam edebileceksen et. Yarım yamalak iş yapma. Ya konuş sorunu çöz ve temiz şekilde devam et yada ayrıl. Abi başlığımı oku. Orda çok güzel şeyler var. Ben şöyle düşünüyorum. Zayıf bir anında, destege ihtiyacı oldugu anda seninle birlikte oluyor. Veya bir hareketin hoşuna gidiyor. Onu şımartman, yada uzun zamandır tek ise, bir çift olarak ortamda görünme, yada açlıgını duydugu başka birşey. Buna doydugu zamanda sen fazla geliyosun. Ben böyle düşünüyorum. Keza kendi durumum içinde böyle düşünüyorum. Bu çok yanlış.. Karşıdakini düşünmen lazım, sever mi üzülürmü ooo. Abi ben bu kadar konuşuyorum ama bende yarın ilk defa görücem ve aynı durumdayım. Umarım bizim bilmedigimiz ve senın farkettigin birşey vardır. Ama burda yazılanlara dikkat et.. Bana yardımı oldu bunu yaşayanların aktardıkları, bazı şeyleri farketmemi sagladı. Zaman sadece zaman. Sadece ama... Kuvvetli ol. Biz arkandayız :) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 02:50 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kimseyi değiştiremezsin bunu bil de gerisini sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bir de,insanların da duyguları gibi deği$ebileceğini bil tabiki.asıl zor gelen de bunu kabullenmek oluyor zaten,gerisi vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sana koydumu? evet muhtemelen Toparlanırmısın? kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Boşveeer =) Takma kafana yahu. Hayat o kadar kısa ki, stres yapıp onu kısaltmaktan kaçın derim ben =) Konuyla alakasız olacak ama "Ve biter... " diye bir laf vardı bir zamanlar Elan Realms'ın sitesinde gördüğümüz. O aklıma geldi başlığı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 defensive in dediği gibi soğumalar zaman zaman olur önemli olan atlatabilecek sabrı göstermek. bahar havasından kaynaklandığını düşünüyorum. atlatabileceğime inanıyorum ben ayrıca. bi de zaten uzakta olunca daha beter bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sevdim inanamayacagın kadar seni esmer kız , kirpiklerinde cırpınan şu tuzlu göz yaşında ihanetin adı yok diyen elemanın dedikleri ne kadar yalanmış dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dengesiz sevgili modeli ; 2 gunde senden sogur ayrılır... sen hayat bıttı , durdu , öldün sanırsın ama hayat devam eder. max 3 ay ölü dolaşırsın , sonra dunyan bir anda duzelır ama onemlı olan ılk gunleri aşmak , ve gece uyanmaları başlar. gece ruyanda onu gorursun sabah kalktıgında dokunsalar aglıcak durumda olursun FAKAAAAAAAAT bi gun uyanırsın ve "napiim a.k gıttıyse gıttı" dersin. işte o zaman tekrar dırılırsın şu an ölmek ıstıyo bıle olabılırsın ama unutma kı 3 ay sonra gulup gecıceksın bu ruh halıne geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yeto +99 her ilişki sonrası özellikle istem dışı son bulan ilişkilerde böyle olması kacınılmaz sonuçtur.. neyse. en kısa zamanda düzelticez seni mrk etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yok abi unuttum bile. nefrettim artık o derece... neyse sorun değil artık benim için. izmire taşındığımda birisini bulurum elbet. kız harbi salak oyuncak olduğunu sanıyor herşeyin. neyse aklım başıma geldi. msn konuşması ayrı bi dert, onun konuşmaları kalın şekline aldım karışmasın diye [spo](21:43) dwntristallne@gm: lütfen bir cevap ver (21:44) Şu anda bir titreşim gönderdiniz. (21:44) : istemiyorum bitsin eğer devam ederse üzerim seni (21:45) dwntristallne@gm: seval (21:45) dwntristallne@gm: beni üzerim derken (21:46) : ya bilim işte üzerim bugün olduğu gibi (21:46) dwntristallne@gm: istemiyoruum bitsin diyorsun fakat üzerim diyorsun (21:46) dwntristallne@gm: hala oynuyorsun (21:46) : ya ne oynaması (21:47) dwntristallne@gm: seval (21:47) dwntristallne@gm: eğer istemiyorsan neden istemediğin için bir neden söyle (21:47) dwntristallne@gm: bitmesini istemiyorsan bir nedeni var (21:48) Şu anda bir titreşim gönderdiniz. (21:48) : bitsin istiorum dedim (21:49) dwntristallne@gm: istemiyorum bitsin eğer devam ederse üzerim seni (21:49) dwntristallne@gm: neyse (21:49) dwntristallne@gm: sen (21:49) : eee (21:49) dwntristallne@gm: yok birşey (21:49) : söyle ltfn (21:49) dwntristallne@gm: söylesem ne ifade etcek (21:50) dwntristallne@gm: gerçekten aptalım (21:50) dwntristallne@gm: şimdi ise o kadar pişmanım ki (21:50) : nie (21:50) dwntristallne@gm: niyesimi var (21:50) dwntristallne@gm: inandım sadecec (21:51) dwntristallne@gm: şans verdin inandım bende (21:51) dwntristallne@gm: onca şeyden vazgeçtim, herşeyimi değiştirdim (21:51) dwntristallne@gm: keşke değiştirmeseydim (21:51) dwntristallne@gm: aptallık bende (21:51) : özür dilerim (21:52) dwntristallne@gm: özür dilemene gerek yok (21:52) dwntristallne@gm: suçlu benim (21:52) : gerçekten çok üzgünüm (21:52) dwntristallne@gm: hayır dileme (21:52) dwntristallne@gm: dilesende birşey farketmez (21:52) dwntristallne@gm: burda tek gerizekalı benim (21:52) dwntristallne@gm: her zaman ki gibi inanıp koşan ardından tekrar aynışeyle karşılaşan benim [/spo] konuşmanın devamı baya bi gereksiz hemde azcık küfür içerikli biraz patlıyorum oralarda [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 00:03 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 olur böyle şeyler bazen o benim ruh ikizim ayrılamayız, yapamayız onsuz ölürüm dersin, ayrılırsın biraz acır kalbindeki yaralar.. Ama bir süre sonra hayatına yeni bir güneş doğduğunda aslında onsuz da olabileceğini anlarsın. Bu döngü hayat boyunca sürer gider...(ta ki evlenene dek, tabi evlenmeyi ciddi birşey olarak görenler için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sizinkiler yine iyi. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 01:55 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abi bi kızın eline bu kadar ipler verilmemeli.yani aşıkta olsan hiç bi kız erkege seni istemiyorum git üzerim dememeli.yani kız bitsin dediyse acını içine atıcaksın unutucaksın gidicek biticek.ama kıza pişmanım inanmıştım şans verdim tarzı konusursan o kızı bi daha hayatta elde edemezsin yüzüne bakamazsın.bırak tamam de geç.sallamıomuş gibi davran.acın içinde kalsın belli etme. bitsin diyen bi kıza, erkek yalvarmamalı yani.hem boşa zaman kaybı hemde dahada ızdırap çektirir.seni istemiyorum falan filan diyince kafayı yersin.sen ona seni istemiyorum diceksin o saatten sora.ipler kimdeyse en az acı çeker her zaman bu böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: "çıkışta kuzenim gelcek alcak beni ılıcaya gitcez". Kuzenini getirme dedim gelen diğer bomba cevap ise "merak etme dövmez" oldu. Böyle konuşmaması gerekliydi. Dengesiz davranmış. Ardından birde eski sevgiliden bahsetmesi koparmış olayı. Hiç kafana takma geride bırak. At çöpe. Önüne bak, sil hayatından. Sana koydumu ? Koymuş. Toparlanırmısın ? ssss ' e başla yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kıza yalvarmadım zaten artı olarak birliktelik için şans veren oydu. dengesizlerden birine denk gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 takma abi kızda sorun ve mallık var, bu kadar kısa süre içinde yaptığı dansözlük çok fazla, istemiyorsa baştan başlatmaması gerekirdi hem geçen gün gördüğüm kadarıyla karizma var sende, başka bulursun, telafi edersin. bi de tavsiye: acının üstüne gitmeyi sevmiyorsan, how i met your mother hemen izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ne kadardır birliktesiniz? yada birlikteydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 üç yıldır tanıyordum yan mahallemde oturuyordu. 2 hafta önce açılmaya başladım ve 1-1.5 haftadır birlikteliğimiz başladı. Kısa sürede bitti başladığı gibi ama benim hislerim 1.5 haftalık değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1.5 haftalık hissiyat için zaten böyle bi durum oluşmaz. he benim gibi olursan 1.5 hafta diil ilk günde böyle bi hissiyata kapılırsın. Ben kendi halimden memnunum ama.. Sevgilimle mutluyum.. Bugun okulda bi tel geldi ben şükran'ın aşığıyım ondan ayrılcaksın diyo dedim yok ya :) 4 senedir aşığım ona diyo dedim ee ne peki bi sonuca vardın mı ALOW ALOW diyo telefonda bana. seni vururum diyo dedim Come On.. Ölmekten korkumuz olsa heey hey. Artis kaynıyo ortalık anasını satıyım. boşveerr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Ölmekten korkumuz olsa heey hey. said: Artis kaynıyo ortalık anasını satıyım. boşveerr. Cidden öle ya. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Yapma be. Geçmiş olsun :S. Bak şimdi cesaretimi kırdın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar