Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten para kazanmak

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar bu konu bayağı ilgimi çekti. İnternette agloco.com, mylot.com gibi bir sürü site alakasız alakasız bahanelerle para dağıtıyorlar. İşin komik olayı, parayı cidden dağıtıyorlar. mylot.comdan 12 dolar kazandım mesela...

İlk önce hiç cidde almamıştım, "pfft, kredi kartı numaramı verip paramı sonuna kadar çekecekler" vesaire diyordum, daha sonra arkadaşın biri ikna etti ve mylot.comu denedim. Olay şu: mylot.com paticik.com gibi bir yer, her türlü olay hakkında forum topicleri var, bu topiclere cevap yazarak her mesajdan 2-3 cent falan kazanıyorsunuz. Konu açmak 2-3 cent, resim upload etmek 2-3 cent derken 1-2 hafta içinde aktifseniz 10 dolar falan kazanmış oluyorsunuz. Para paypal hesabınıza gönderiliyor.

Agloco.com başka bir site. Bu sitenin amacı da reklamlardan kazandığı paranın yüzde sıfır nokta bilmemkaçını size yollamak. Sizin yapacağınız tek şey internette sörf yapmak ve sitenin reklamını yapmak. İnternette sörf yaparken viewbar browserinizdeki gördüğünüz reklamları sayıyor, ayda 5 saatlik reklam sayısına bakıyor ve ne kadar para kazanacağınız hesaplıyor. Reklam yapmak isterseniz yapmanız gereken tek şey size verilen linki arkadaşlarınıza falan dağıtmak, onlar linke tıklayınca siz para kazanın. Ne kadar insan sizin linkinize tıklarsa o kadar daha çok para kazanıyorsunuz. Agloco sistemi daha tam olarak oturmadığı için henüz para kazanamadım, ama günde 2 saat sörf yapan biri olarak epey para kazanabileceğimi düşünüyorum. 1-2 milyon kazansam bile hiç yoktan iyidir bence...

Diğer sitelerden bazıları "online survey" siteleri. Başka bir site de "read emails" diyor. Her okuduğunuz mailden bir kaç sent kazanıyorsunuz. Bazı siteler "pay-to-click" tarzında işliyor, her tıkladığınız reklam linkinden kazanılan paranın bir miktarı sizin hesabınıza yatırılıyor. Bu siteleri henüz denemedim, güvenirliğinden emin olduğum iki site var: mylot ve agloco. Gerisini teker teker deniyeceğim. Denedikçe de buraya yazarım.

Mylot.com'u denemek için: http://preview.tinyurl.com/2arzkv
Agloco.com'u denemek için: http://preview.tinyurl.com/2dygrh

Sizin de bildiğiniz bu gibi siteler varsa buraya yazın, herkes faydalanabilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

en son kullandigim 10-ads idi. verdigi link i aciyorsun o kadar. illa email adresine degil, sitedeki pm box dan da yapabiliyorsun o islemi. tek kotu yani fazla gelmiyor mail. 1$ mi ne cashout var zaten. boyle sitelerden kazanmanin yolu odeme yaptigina inandiginiz tum sitelere her gun biraz vakit ayirmak o kadar.

odeme aldigim icin bu siteyi yaziyorum bu arada.

10-ads

evet refere ediyor beni ustteki link. "her ne kadar tuketicinin yaninda olsan da bir tesekkuru & repi & teraziye tik i sana cok goruyoruz" diyenler icin:

http://www.10-ads.com
Sosyal ağlarda paylaş

adamın parayı yollamaması için hiçbir sebep yok ki? senin izlediğin reklamlar üzerinden adam deli gibi para kazanıyor oturduğu yerden. mis gibi sistem kurmuş, belli bir kitlesi var, neden milyon dolarlar kazanacağı işte millete kazık atıp sistemi batırsın ki? salak olması lazım insanın.
bu sistemlerde siz çalışırsınız, site sahibi kazanır. size de işte böyle 3-5 kuruş kalır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Topluca cevap vereyim:

@Robinson: hehe evet geldim
patiyi bırakamazdım zaten...
sen de gelmişsin, hoş geldik!

@Sensible: Bence agloco şirketi senin bahsettiğin taktiği düşünmüşlerdir... Hehe, bir de "referral link" amacı o zaten. Eğer referral etmek istemeyen varsa orda "hergonan"ı silebilir.

@Pyro: o fos çıkan firma aglocoydu zaten, sadece adı değişikti. Taktikleri yanlıştı, şimdiki taktikle kapanacaklarını sanmıyorum.

@Druenler: güzel, bence denemeye değer.

@Apache: evet o konuyu biliyorum ama bu topic sadece agloco hakkında değil, bütün para kazanma siteleri hakkında :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben benim bir sitemden hergün 2-3$ kazanıyom :P ayda 100ytl filan kazancım oluyor. Bir tanıdığım abim her ay 350-550$ arası google'ı sömürüyo 6 tane sitesinden :D

ed: Hazır phpbb vbulletin kurmakla para gelmez, hakettiğini alıyor insan ancak, önce haketmek lazım :)

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:42 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Okey.
Mylota girmek için ilk önce verdiğim linke tıklıyorsun.
Daha sonra üye oluyorsun. Üye olduktan sonra paypal.com'a giriyorsun ve bir hesap yaratıyorsun. "Sign Up Now" düğmesine bastıktan sonra gerisi adım adım geliyor zaten.
Paypal hesabını yarattıktan sonra buraya tıklayıp bilgileri giriyorsun. Paypal kullanıyorsan
-"select payment option: paypal"
-"paypal eMail:" (paypal'a hangi e-maille kaydolduysan onu yaz)
yapman yeterli.
Daha sonra forumlarda dolaşıp mesaj yaz, konu aç, vs.

Ödeme olayına gelirsek... Her mesaj yazdığında mesajın uzunluğuna göre hesabına para ekleniyor. Eklenen para miktarı ayrıca mesajın okunma sayısı gibi faktörler tarafından da etkileniyor.
Mesaj yazmaktan başka topic açabilirsin, topic açarken fotoğraf upload edersen ve insanlar o fotoğrafa bakarlarsa biraz daha çok para kazanıyorsun.

Eğer aktifsen (günde 10-20 mesaj) bir kaç günde 10 dolara ulaşıyorsun.

Minimum ödeme ücreti 10 dolar, yani hesabında 10 dolar birikmeden ödeme yapmıyorlar. 10 doları geçince parayı Paypal hesabına aktarıyorlar.

Hesabındaki para miktarı her 24 saatte bir değişiyor, yani bir gün içinde para kazanmayınca üzülmeyin.

Burda daha çok bilgi bulabilirsiniz.

(Not: türkçemi affedin :P)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 100 cent = 1 dolar.

Bu arada başka bir site daha buldum, bence en güzeli bu.
Adbux
Burda olay çok basit, tek yapmanız gereken kaydolup "surf ads" linkindeki reklamlara tıklamak. Browseriniz o linki 30 saniye boyunca görüntüleyince 1 sent kazanıyorsunuz. Size günde 20-30 link veriyorlar, siz tıkladıkça daha da çok kazanıyorsunuz.
İlk günden 20 sent kazandım bile lol... Msnde konuşurken linkler tıklamak yaptığım normal olaylardan biri zaten.

Yine başka bir site: cashcrate
Bu sitede yapmanız gerekense form falan doldurmak. Eğer form doldurmaktan usanmıyorsanız size göre. Ben beğenmedim, tavsiye de etmem. Ama eğer bu tarz işleri seven varsa kaydolabilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...