MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Evet gelemiyorum maalesef. 23'ün sabahının köründe ve 24'ünün öğleninde sınavım olduğundan dolayı, ve derslerimi vermek istediğimden dolayı gerçekten gelemiyorum , böhüh , lütfen listeden siliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sana gerek yok zaten :P hade basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 +1 ekleyin oraya bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 omg biri gitti biri geldi guzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Arkadaslar gun acik arayla 22 haziran olacak sanirim:P ben cumartesi gidiyorum konusmaya fiyat yemekler vs cumartesi yazicam hepsini olmadi pazar öss sonrası yazarım...... Bir ricam var gelecekler bir daha buraya "geliyorum ben superim" yazsinlarda bi bakalim listedeki herkes geliyormuymus yoksa bazilari kolpalamis mi ogrenelim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gece kalamayacak durumda olsam bile geleceğim :) (kalmaya çalışacağım ama) ya taksim'de vs. buluşalım adeks'e rush yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 rune de oynıyalım ama bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gece kalacaksin dark cikisin yok adeksin teli ver arkadasin evi diye sen acarsin telefonu bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 benim büt tarihlerime denk geldi lan parti.ben büyük ihtimalle katılamıyacağım.sana sözüm olsun bu olmadı umarım daha sonrakilere katılırım iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Saglık olsun:( yanlız birer birer dokulmeye basladiniz baska gelmemezlik yapan olmasin haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya abi teli açarız o sorun değil ben aileme yalan söylemek istemiyorum :) (amerikan filmleri yaptı böyle sdaf) lan o değilde hep soracağım,korktum sormaya.Artık battık nasılsa; Rune nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya oyun iste ayrica soyliyecen yalan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 araştırdım oyunu ok,güzele benziyor :) Yalan kolay ya zaten uydurmaya başladım bile şimdiden. şu engelimi de kaldır sıkmaya başladı buradan konuşma efe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tarih kesinleştiğinde ayarlamaya çalışacağım. bf 2 çeviririz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tarih kesinleşti gibi 22sinde herkez 22 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dikkat edin basilmayin bazilari(!) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ben geliyorum. Rune'davahşey yapacak, aranızdan şanslı bir arkadaşı helikopterde altıma alacagım. Geceyi Kenshin'i tekken'de tokatlayarak kapamayı planlıyorum. Antreman olarak mercimek dolu cuvala vuruyorum parmak umlarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arkadaşım o helikopteri devamlı farmlamayı bırakmazsan, geceleyin kalkıp gizlice kafanda klavye kırmayı planlıyor olabilirim söyliyim. :thumbs up: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tam fiyat çıktı mı efecan? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Griswold iki kere yazılmış listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 biri fotoğraf makinası getirsin bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 adex2 sucks, mutfak yok arkadaşıııım! adex i adex yapan vazgecilmez muabbetleridir " SERVİİİİİİİİSSSSSS, BANA 2 ÇİKO Bİ BOMBA 2 KOLAAAA " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bendeki fotoğraf makinası ağır bisikletle geliyorum yoksa getirirdim küçük dijital bir şey iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 BEnim w810i ile çekeriz sorun olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Muhallebi hırs yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar