Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ewet fragmanıda yayınlandığına göre topic açma vakti gelmiştir dedim ,fragmanı izledikten sonra açıkçası film üzerine umutlarım biraz arttı kitabın hakkını verebilcek bir film bizleri bekliyor sanırım tabiki bazı yerleri kesmişler ama kalan kısımlar geyet iyi işlenmişe benziyor 4.filmde voldemort u oynayan abiye saygı duymuştum bu filmde hayran olucam sanırım trailerda acaip karizmaydı izlemek isteyenler için fragman bu da filmden bir resim D.O nun bakanlıktaki hali sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 çocuk 30 yaşına geldi hala tıfıl sihirbaz evlat rolünü oynuyor.. paranın gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Çocuk 18 yaşında ve her filmde yaşına uygun bir rol oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 5. kitap en sevdiğim kitaptır. En çok istediğim şeyde kitabın havasını filme verebilmeleriydi ve fragmanlardanda David Yates başarmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 da bir onceki filmde karakterlerin saclari daha iyiydi kelayanaga cevirmisler bizim hayriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Her koşulda tatmin olmayacağımı bildiğim için üzülüyorum. 4. film 2,5 saat sürmüştü, buna rağmen kırpılmıştı. Kitabın özeti gibiydi. Yetmiyor zaman, yetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 4.kitap en iyisiydi bence..ve yine bence filmi yapılabilicek en iyi şekilde yapmışlardı..çok zor kardeşim kitaba film çekmek..hele science-fi, fantasy falansa çok çok zor..çünkü herkes kitabı okurken başka birşey hayal ediyor edit: bu arada emma watson iyice güzelleşio ha=) müzikler de yine john williamstansa tadından yenmez [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 21:13 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bu adam 7. filme emekli yasina gelecek, cabuk cabuk ceksinler. gerce 7 kitapta harry kac yasinda oluyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Müzikler Williams'tan değil ne yazık ki. Emma konusunda ise katılıyorum. 24 yaşında olmasam, gidip kapılarında sürünürdüm heralde. Ama işte yaş farkı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Off, benle yaşıt o ya. Bebek gibi kız valla, aaahh ahh. İngiliz olacaktım, ünlü olacaktım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 o benim lan git başkalarıyla uğraş nilep :P 4. film azda olsa kitaptaki etkiyi yarattı ama kitabın çeyreği bile etmez hiçbir film.Bu sefer trailer bile daha farklı geldi,ciddi ciddi beklediğim ilk Harry Potter filmi.Zaten bana kalırsa serinin en iyi kitabi 5. kitaptir,filmde umarım bunun izinden gider. Ben kitap çevirilerine fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü kitap çok farklı bir dünya.Yani şu var ki bana kalırsa kitaptan filme uyarlanmamalıdır.Çünkü bir kitabin vereceğini bir film insana veremez,aynı zamanda bir filmin vereceğini de kitap insana veremez diye düşünüyorum.Kitap çok farklı ve geniş bir Dünya,mesela bir sonraki sayfayı okurken hep ne olacak vs. diye merak ederiz;bir oda,bir kişi anlatılır onu kafamızda hayal ederiz,hatta güzel hayal ettiysek aynı yatağa bike koyarız kendimizi (wtf!) . Ama sinema da Dünya sınırlıdır.Biz onu genişletiriz elbette ama malesef kitap gibi olamaz. Bu yüzden Harry Potter çocuk filmi statüsünde görülüyor şu yüzden.İlk 2 kitap cidden çocuk kitabi olabilir nitekim öyle ama 3. filmde Ölüm Yiyenlerle birlikte olay çocukluktan çıktı,bunu umarım filmde yansıtırlar.Ben filmi izlediğimde kitapta hayal ettiğimi aramıyorum tabii ki ama kitabi okurken insan bir türlü şiddet hayal ediyor ama onun yerine çocuksu şeyler bekliyor bizi filmde. Ben artık Harry Potter filmlerinden sadece çocuklar için ibaresinin kalkmasını istiyorum.Bunu başarır umarım bu film,gerçi bizim medya değişmez ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bence serinin en guzel kitabi bu, cok da guzel cekmise benziyorlar, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bit artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Luna'yi baya guzel yapmislar bu arada ben gudu bisey bekliyodum euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 eh işte [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Hm uzaktan guzel gorunuyomus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Hermionenin eline su dökemez, Penth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fragman baya ii ya. Yeni büyüler görülsün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bundan sonra filmde watson olmaya bilir die okumuştum number one tv deki altyazılardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hayır var, o eski haber, son 2 filmde de bütün oyuncular yer alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Emma Watson bir ara "yetti artık,oynamayacağım,abazanlar çok üstüme geliyor" vs. tavırlarında sinemayı bırakacağını ve okuluna devam edeceğini söylemişti ama ikna etmişler demek ki.Tabii bu reklam kokan bir harekette olabilir ama devam etsin de biz sevinelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ya bi siktirsin. Bacak kadar boyuyla artist olmus hanimefendi bi anda demek ki. Goren Ingiliz kraliyet ailesi uyesiydi de hayrina oynadi onceki 4 filmde sanacak. Aptal kari. Sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Daniel Radclifft'te çıplak pozlar vermişti diye hatırlıyorum. Yani şu serideki çocuk başrollerden bir tek Rupert Grint'in yamuğunu görmedim o da cidden aralarında en iyisi bana kalırsa,tiyatro geçmişi var vs. Çabuk gelen ün,bazen insana neler yaptırıyor görüyoruz.Gerçi keşke Daniel yerine Emma poz verseydi diyoruz bazen ama hayat ... (sübyancı demeyin,yaşıtız Emma ile :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ahah penth niye bu kadar kızdın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Dan çıplak poz'u tiyatro oyununun tanıtımı için verdi. Çünkü bu oyunda 14 dakka boyunca sahnede cıbıldak oynuyor. Londra'da büyük ilgi gördü gösteri, şimdi broadway'e taşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar