khalad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Biraz önce kanaltürk'ün haberi ile büyük ihtimalle Vecdi Gönül'ü aday olarak göstericekleri açıklandı acaba ne kadar doğru ve doğru ise nasıl olur ? Tayyip'in gizli adayı ... http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=18521&k_A=haberturk http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Vecdi_G%C3%B6n%C3%BCl [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 22:12 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bundan 3 hafta önce Aydınlık dergisinde, ABD'nin AKP için düşündüğü aday Vecdi Gönül diye bir haber çıkmıştı, olursa hiç şaşırmam.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Vecdi Gönül? O kim , hatırlayamıyorum(hiç bilmemiş de olabilirim).
khalad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kendisi şu anda savunma bakanı ilerde büyük ihtimalle cumhurbaşkanımız olucak .
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Eşinin başı açık. Fazla etliye sütlüye karışmayan adıda medyada fazla geçmeyen birisi. Aylar öncesinden beri cumhurbaşkanlığı için ismi telafuz ediliyordu.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178928 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179344
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ak partinin içinden çıkabilecek en iyi isim gibi görünüyor.
THiM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 şu an itibarıyla wikipediadaki bilgiyi aktarıyorum: "Mehmet Vecdi Gönül T.C. 11 Cumhurbaşkanı... "
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: "Mehmet Vecdi Gönül T.C. 11 Cumhurbaşkanı... " Adayı yazıyor ama sonunda...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 1 kelime neleri değiştiriyor değil mi:):)
Slat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Beyler eşinin başının açık olması, medyada fazla yer almaması zart zurt bunlar önemli değil.. Sonuçta akpnin adamı.. Tayyip ne isterse onu yapıcak, bunlar mecliste oylayacak, bu herifte onaylayacak bu kadar basit.. Tam da tahmin ettiğim gibi hiç bir olaya bulaşmamış, hakkında kötü bir haber çıkmamış, diğer şoparlar gibi saçma sapan demeçler vermemiş birini seçtiler..Maksat ne? Tepki çekmemek.. Bana kalsa akp'den çıksa çıksa bi tane düzgün adam çıkar o da Turhan Çömez..
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: @Wikipedia Mehmet Vecdi Gönül 59. Hükümet (Erdoğan Hükümeti) Milli Savunma Bakanlığı yapmakta olan, aynı görevi 58. Hükümet'te (Gül Hükümeti) de yürütmüş, T.B.M.M. 21. Dönem ve T.B.M.M. 22. Dönem Kocaeli milletvekili, öncesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Ankara, İzmir valilikleri yapmış bir siyaset adamı, üst düzey bürokrat ve mülki amirdir. 29 Kasım 1939'da Erzincan'da doğan Vecdi Gönül, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni 1960 yılında bitirmiş ve aynı yıl Erzincan ili Maiyet memurluğuna tayin edilmiştir. Gönül çeşitli ilçelerde Kaymakam Vekilliği ve Kaymakamlık yaptıktan sonra, 1970 yılında İçişleri Bakanlığı Özlük İşleri Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde mülki idare amirliği konusunda master yapmıştır. 1972 yılında Mülkiye Müfettişliği yapan Gönül, 1975 yılı başında Kocaeli Valiliği'ne tayin edilmiş, 1977 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü, 1978 yılında Merkez Valiliği'nde bulunan M. Vecdi Gönül 1979 yılında da Ankara Valiliği'ne getirilmiştir. 1981 yılında tekrar Merkez Valiliği'ne tayin edilen Gönül, aynı yıl sonunda Yüksek Öğrenim Kurulu kurucu üyeliğine atanmış, 13 Şubat 1984 tarihinde de İzmir Valisi olarak göreve başlamıştır. İzmir'de dört yıla yakın hizmet veren Gönül, 11 Ocak 1988 tarihinde de İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na tayin edilmiştir. YÖK Kurucu Üyesidir. Sayıştay Başkanlığı, Avrupa Sayıştaylar Birliği Denetmenliği, ECO Ülkeleri Sayıştaylar Birliği Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. 21. Dönem'de Kocaeli'den T.B.M.M.'ye girmiş, 22. Dönemde de milletvekili seçilmiştir. 58. Hükümet'te üstlendiği Milli Savunma Bakanlığı görevini 59. Hükümet'te de sürdürmektedir. Vecdi Gönül, İzmir Valiliği sırasında, Milli Eğitim'e ve köy ulaşımına önem veren valilerden biri olarak akıllarda kalmıştır. Köy yollarının inşası için birkaç konkasör şantiyesi kurmuş, Adnan Menderes Havaalanı'nın inşası için büyük gayret sarf etmiştir. Vali Hüseyin Öğütçen'den devraldığı Balçova Tesisleri'nin tamamlanması için verdiği uğraş da İzmir'deki hizmetleri arasında sayılmaktadır. bu adam akp li olmasaymış iyi olurmuş yahu.. ha cumhurbaşkanlığı için ne derece ölçülebilir bir kariyer bilemem ama, fena değilmiş..
THiM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ben baktığım sırada adayı yazmıyordu birkaç defa kontrol ettim ben mi yanlış görüyorum diye. şu an kaldırılmış o cümle
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Adamlar, son dakikaya kadar aday ismi yok dedikçe medya kafayı yiyor. Ülkede kim cumhurbaşkanı olacak bunu bile bilemeyen medyayı ben ne yapayım?
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 AKP nin adayi benim burdan acikliyorum !!111
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Yani şimdi hanımının başı kapalı olan birinin cumhurbaşkanı olması pek hoş karşılanmaz. Hele ki başkomutanlığa da aynı kişi geliyoken, ordu bundan hiç hoşlanmaz heralde. RTE de bunun farkında olacak ki, yine kendi partisinden ama eşinin başı açık birini çıkardı. Eşi kapalı, görüşleri ve lafları ortada olan RTE, cumhurbaşkanlığına adaylığını koymayabilir bile. Partisiyle ilişkisi kesilcek çünkü; bunu da asla istemez.
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Adını bilirdim ama kendisini bilmezdim su yukarda kısa hayat hikayesinden başarılı bir kişi olduğu belli.. Heralde akp içindeki sayılı eğitimli adamdan biride bu adam.. Ayrıca akp adayı ne derse o olur gibi şeyler kısmen doğru kısmen değil yani ne derse o olmaz ama tabiki onlara imtiyaz vericektir dunyanın her yerinde bu böyle niye Turkiyede farklı olsun.. +Akp nin adamı olmasını biz engelleyebiliriz attığımız oylar ile akp yi dibe gönderme sansımız var yani görev sırası halkta halk işini iyi yaparsa kimse kimsenin adamı olmaz..
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ya simdi bide sole bisey var gencler veya konu ustune cok okumamis olanalr bilemez bunu AKP kimi secerse secsin sectigi kisi cankayaya ciktigi anda partiyle bir alakasi kalmiyacak develetin zirvesine ciktigi icinde 7 yil boyunca kendisini garantiye alicak o yuzden akp yukari kendi adamini oturtucak yasalari tipis tipis gecirtecek demek bi yere kadar yanlis AKP deki pek cok isim gercekte inandiklari icin degil milletvekili secilebilmek icin tayyip ve sazarkadaslarina yalakalik yapiyor kaldiki RTE nin hayat gorusunu benimsiyenler parti icinde azinliktadir kimin gercekte nasil bi insan oldugunu kestiremessiniz siz bu adamlari gercekten dincimi saniyorsunuz? din ustunden siyaset yaparak dindar vatandaslarin sirtindan geciniyor bunlar misal ornek veriyim tayyip erdogan kasimpasada bir tarikata mensuptu babasida o tarikatin onde gelenlerindendi fakat RTE amerikanin dibinden ayrilmadigi ve amerikanin ortodogudaki planlarini destekledigi icin tarikat tarafindan elestirilip dislandi ve tarikat RTE ye oy vermeyi reddetti kaldiki gecen secim vermedi bu kadar derin baglari olan RTE bir gun tarikatin camisinin yikim emrini verip yerle bir etmistir ve yikim gerceklesirken ucagina kacip butun telefonlari kapatmistir kendisi dindar degil kindar bir basbakandir cankayaya cikacak insan icinde bu gecerli cunki AKP ye muhtac olmaktan cikicak oraya cikan ancak RTE nin goruslerine gonulden bagli ise destekler ama zannetmiyorum oraya cikan bir adamin asagidan emir alicagini yada 2 sene durup istifa edicegini
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: Mehmet Vecdi Gönül 11. Türkiye cumhurbaşkanıdır. 59. Hükümet (Erdoğan Hükümeti) Milli Savunma Bakanlığı yapmakta olan, aynı görevi 58. Hükümet'te (Gül Hükümeti) de yürütmüş, TBMM 21. Dönem ve TBMM 22. Dönem Kocaeli milletvekili, öncesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Ankara, İzmir valilikleri yapmış bir siyaset adamı, üst düzey bürokrat ve mülki amirdir Şu anda aynen böyle yazıyor, bu ne rezilliktir? http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Vecdi_G%C3%B6n%C3%BCl
Slat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Viktor biliyorum öyle olduğunu.. Benim demek istediğim tayyiple tayfası salak değil ya sonradan kendilerinden kopacak bir adamı cumhurbaşkanı yapsınlar? En azından ben şahsen inanmıyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek makamından vazgeçeceklerini ya da ipleri ellerinden bırakacaklarını..
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 turkiye ne tayyipler gordu varya bu isler boyle siyasette en iyi arkadasina bile guvenemessin RTE erbakanin dizinin diibinden ayrilmiyan bir adamdi refah in en sagdik elemani derlerdi ne oldu acikligi bulunca hocasini sirtindan bicakladi kim tahmin edebilirdiki ayni seyi ozalda denemis cankayaya cikarken en guvendigi en sagdik adamini partisinin basina gecirmistir ne oldu peki 2-3 aydan sonra ozal in anapla olan butun bagalri kopartildi asagidan hatta kendisi cumhurbaskanligi suresi dolunca yeni parti kurucagini filan soyluyordu ecevit in en sagdik adami husmattin ozkan istemihan talay ve ismail cemde DSP nin agir toplariydi birgun ecevit iyice hastalanmaya basladi sebepsiz bir sekilde sonra ortaya ciktiki husamettin ozkan in getirdigi doktorda bir problem var doktor gitti ecevit iyilesti ve baaam CHP nin agir toplari hatta en sagdik adam olarak bilinen husamettin ozkan ecevit e verip veristirip partiyi dagittilar ve yeni parti kurdular siyasette guven diye bisey yoktur yani kimin nereye cikinca ne yapicagini onceden kestiremessin politika maskeli bir balo gibidir icerde balo tum hiziyla sureeer gider konuklar ayrilir yenileri gelir kimisi maskesini degistirir kiminin ise maskesi duser ama maske dusmeden kimin ne oldugunu ogrenemessin kaldiki bu maske genellikle kisinin siyasetle bir ilgisi kalmayinca duser misal bknz sayin kenan evren e ataturk ilkeleri elden gidiyor diye darbe yapan insan bugun eyalet sistemini filan savunuyor milli gorus politikalarini destekliyor
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: Mehmet Vecdi Gönül 11. Türkiye cumhurbaşkanıdır. 59. Hükümet (Erdoğan Hükümeti) Milli Savunma Bakanlığı yapmakta olan, aynı görevi 58. Hükümet'te (Gül Hükümeti) de yürütmüş, TBMM 21. Dönem ve TBMM 22. Dönem Kocaeli milletvekili, öncesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Ankara, İzmir valilikleri yapmış bir siyaset adamı, üst düzey bürokrat ve mülki amirdir Şu anda aynen böyle yazıyor, bu ne rezilliktir? Gerizekalının biri sürekli editliyor işte. Daha adaylığının resmi olarak açıklanmadığı durumda salaklık olsun diye yazıyolar. Tekrar silmiş birisi bu arada.
Öne çıkan mesajlar