BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ya deli olcam bilgisayarım (laptop) oyun oynarken kendi kendini resetliyor. Mavi bir ekranda bir sürü anlamsız yazılar çıkıyor önce daha sonra resetleniyor. ÇÖzüm bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok büyük ihtimalle yazılım kaynaklı bir sorundur. bir çok kere başıma geldi (büyük çoğunluğu çalışan servislerle alakalıydı). eğer sorun olmayacaksa sistemini yeniden kurmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sistemi 3 kez tekrar tekrar kurdum hala dvm ediyor :S anlamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 o mavi ekran çıktığında restart atmadan önce hemen pause tuşuna bas. sonra foto moto çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sonra napayım :D foto moto nasıl çekicem ben reset atmıyroum 2 sn içinde ekran geçiyor kendisi atıyor aptal hatalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 tamam işte mavi ekran geçerken hemen restart atmadan klavyedeki pause tuşuna basıcan durucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 deneyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ısınıyor olmasın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bilgisayarım> özellikler> gelişmiş> başlangıç ve kurtarma ayarlar> otamatik yeniden başlattaki ticki kaldır direk restart ı önlemek için ısınınca hata vermeden direk kapanıyor ya da resetleniyor. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 22:19 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bilgisayar almanca :D:D:D almanca sekli var mi yada resimli anlatım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 scan disk yap olmadı format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sorun ekran kartıyla ilgili bunu anladım o reset sırasında kısıtlı almancamla :D:D bir şeyleri deactive et diyordu ama neyi anlamadım :S . Update etsem sürücüyü sorun gidermi ? nvidia geforce 2 kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dostum sorun şudur ; o mavi ekran dediğin şey fiziksel hatadır. yani kısacası senin yüklediğin yazılımdan kaynaklanıyor. nedir bunlar ? driver en basiti. yüklemiş olduğun driver, windows ile çakışmasından dolayı hata verip kapanıyordur. sorunu çözme yöntemin ise ; driverlaron son güncellenmiş halini indirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sorun ekran kartındanmış öle dediler microsoft tan. Yeni direct x yükle geçer dediler bakalım deniycem şimdi saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Eğer devam ederse bir bilgisayarcıya götür. Belki fanların tozlanmıştır. Aşırı ısınmadan dolayı yapıyor olabilir. Özellikle oyunlarda yapıyorsa Ekran kartı ısınıyordur. Birde MAvi ekran yazılım sorunu değildirki sadece. Ram'in bozuksada mavi ekran görürsün. HDD'de fiziksel bozukluk varsada mavi ekran görürsün. Önemli olan mavi ekranın içöeriğinde yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dizüstü bilgisayarda ısınma hissedilir =) eli koyunca böyle coz ediyor =) ondan olsa anlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ekran kartı driverında sorun olabilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 benimde blizzardın oyunlarında tamamen kapanıyor restart falanda olmuyor Direct x son sürüm işe yaradımı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 beilow sen o mmolari kaldir laptop dan ondan oluyordur o eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 işe yaramadı htta ekran kartımı okumuyor bilgisayar ona ne yapabilirm D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ısnınma sorunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar