Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Uzun zamandır eşim ve benim bir pet(kedicik) sahiplenme isteğiz vardı. Yaklaşık 2 ay önce arayışlarımıza başladık, biraz zor oldu sağolsunlar bir kaç petshop bizi bayağı bir bekletti. Gümrüklerdeki sorunları sebep gösterek bayağı bir oyaladılar. Biz tam olmayacak heralde derken eşim bir veteriner ile irtibata geçti. Veterinerde 4 adet ankara + tekir yavrusu vardı. Gittik gördük sevimli yavruları daha 35 günlüktüler,veterinerimiz yavruların daha çok küçük olduklarını ancak kuru mama yemeye başladıklarında verebileceğini söyledi, ve heycanlı bir bekleyiş başladı. Geçen cuma günü telefonum çaldı ,arayan veterinerimizdi ve kedimizin kuru mama yemeye başladığını ve gelip alabileceğimizi söyledi. işte karşınızda duman :) resimler kalitesiz kusura bakmayın pda dan fala birşey çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 cok tatli valla uzun omurler dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 teşekkürler amcası:) [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 14:38 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 "nerdeyim lan ben?" türünde bir $a$kınlık var suratında,korkmu$ galiba biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kafasını ve burnunu sıkasım geldi.mırr cnm bnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 süper :)) gremlin gibi eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok güzel bir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 son foto da ''beni begen miyomusuunnn''gibi bakmış gozlerı gocamannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bu kadar şirinlik akıllara zarar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 allahım çok şeker ve minicik. yerim bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Baya bir sinmis yazık korkmus duman Tüyler dikendiken çok şirin bi yavru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çok aramıssınız :d suan bizim ünide kedi yavruları kaynıyo her renk ve desen her boy 5 tane bizim yurudun bahcesinde var süperler biride bilgisayar faresi koymus komedi oynasınlar diye 2 si siyah mavi gözleri var tam şamatalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çok tatlııııı burnunu ısırın benim için d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 surata bak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 oyh cok şeker bişe bu ya, uzun guzel ömürler diyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 İnanılmaz tatlı bir yaratıkmış, uzun ömürler diliyorum =) Bir de ben ev arkadaşlarımı ikna edebilsem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 maşallah maşallah! uzun ömürler. Cidden çok sefimli yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ehe şuna bak fare suratlıcık :) çok şeker valla ragnar, allah bağışlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 teşekkürler efendim :) bende çok özledim yavruyu 3 gündür klinikte birazdan almaya gideceğiz eşimle heyecan yaptık acaba küsmüşmüdür bize. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:43 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 oha süfer lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ee kanepede guzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok tatlı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oyy çok şirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar