Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Patilendik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Uzun zamandır eşim ve benim bir pet(kedicik) sahiplenme isteğiz vardı.
Yaklaşık 2 ay önce arayışlarımıza başladık, biraz zor oldu sağolsunlar bir kaç petshop bizi bayağı bir bekletti.
Gümrüklerdeki sorunları sebep gösterek bayağı bir oyaladılar. Biz tam olmayacak heralde derken eşim bir veteriner ile irtibata geçti. Veterinerde 4 adet ankara + tekir yavrusu vardı. Gittik gördük sevimli yavruları daha 35 günlüktüler,veterinerimiz yavruların daha çok küçük olduklarını ancak kuru mama yemeye başladıklarında verebileceğini söyledi, ve heycanlı bir bekleyiş başladı.
Geçen cuma günü telefonum çaldı ,arayan veterinerimizdi ve kedimizin kuru mama yemeye başladığını ve gelip alabileceğimizi söyledi.

işte karşınızda duman :)

resimler kalitesiz kusura bakmayın pda dan fala birşey çıkmıyor.

Mesaj tarihi:
Çok aramıssınız :d suan bizim ünide kedi yavruları kaynıyo her renk ve desen her boy
5 tane bizim yurudun bahcesinde var süperler biride bilgisayar faresi koymus komedi oynasınlar diye 2 si siyah mavi gözleri var tam şamatalar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
teşekkürler efendim :)

bende çok özledim yavruyu 3 gündür klinikte birazdan almaya gideceğiz eşimle heyecan yaptık acaba küsmüşmüdür bize.

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:43 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...