Shimone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 izmirde jazz blues calan icki serviside olan tavsiye edebilceginiz bi yer varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 doğruluk payı nedir tam olarak bilmiyorum ama aldığım duyumlara göre alsancak kybele'de canlı müzik falan oluyormuş haftasonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 kybele de rapperlar cikiyor abi. = karistiriyorda olabilirim tabii. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 22:57 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ogrendim :)) alsancakta gazi kadınlar sokagında rena diye bi yer varmış orda jazz/blues calıyolarmış. bi gitcez bakalım haftasonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu cumartesi bulusmaya gelsenizde hep beraber gitsek? = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ya cok uzak kaldım bu aralar vizeler yuzunden bulusmamı vardı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Evet, duzenleme cabasindayiz iste. Umarim yalan olmaz. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 sardunya'nın üst katında oluo pazartesileri mi ne 8 de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Silence'da Pazar günleri bide Çarşanba(galiba) Blueston canlı olarak blues yapıyorlar bilgin olsun.Grup hakkın bişe diyemicem iyi yada kötü olarak hiç gitmedim giden tanıdıklarımda memnun kalmışlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sardunya'da benim gitar hocam çıkıyordu, hala çıkıyormu bilmiyorum. aydın Tonya ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Uplama gereği duydum. Az önce Utop'a soruyordum da, pek fazla alternatif bulamadık. Ben sessiz, sakin arka planda birşeyler çalarken daha önemli konuların konuşulabiliceği bir mekan arayışındayım. Bunun bir jazz bar olabiliceği kanısındayım aslında, ama böyle bir yer neresi var bilemiyorum. Bundan önce konuda bahsedilen yerler denendi mi ? denendiyse ne sonuç alındı bir bilgilendirebilirseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hmm jazz vallahi rock&roll veya blues dinliycem diyorsan hayalbaza git jazz bilmiyorum ama kybele jazz olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben Sardunyada Gormustum pazartesileri 20:00-22:00 arasi jazz diye bisey asmislardi kapiya gittim konustum ''Jazz caliniyo ama sen giremezsin'' demisti kapidaki adam :D.Sonra herifin tepkisi karsisinda dumura ugramama ragmen yilmadim ve tekrar sordum Peki ne caliyosunuz yani falan dedim.Jazz iste dedi.Arkadan bi kizda güldü.Ben Tepem atarak''jazz Diyonda jazzin 50 tane cesidi var ne yani smoot jazzmi acid jazzmi fusionmu nedir''diye sinirli sinirli sordum.Herif ben ilgilenmiyorum dedi. Boyle bi tecrube yasadim iste istersen gidin bi bakin.ilan hala duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 taksimde "jazz cafe" var ama nerde bilmiyorum edit:istanbul okudum ben nasıl yaptıysam pardon:D ama istanbulda arıyanlar içinde bulunsun ne diyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 İzmir diyor salocan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Epey zaman geçmiş konunun üstünden.Yeni mekanları görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sardunya yazın devam ediyodu, kybele deniyodu ama hiç gitmedim ben, oha hakkaten yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Performans olmasa da olur.Jazz çalsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 mavi'de bazen çalar, bitek onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pupanın ilersinde bi yer var orası çalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 funq said: mavi'de bazen çalar, bitek onu biliyorum orada çaldımıyoo artık ama eskiden sardunyanın ustunde ptesi günleri trigonun sahibinin bi grubu vardı hala varmi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 trigon'un sahibinin grubu değildi o be ilk başta o adam yoktu grupta???? sonraları katıldı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 DoruK said: pupanın ilersinde bi yer var orası çalıo çok açıklayıcı olmuş bu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 funq said: trigon'un sahibinin grubu değildi o be ilk başta o adam yoktu grupta???? sonraları katıldı o. orasını bilmem ben en tanınanı o oldugundan bilinir diye öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar