DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fizban said: eğer bir futbolcu 10 maç oynayıp, bu 10 maçın 8 inde 6/10 luk performans sergileyip, kalan 2 sinde 10/10 luk oynayıp maçı cidden çeviriyorsa, bu futbolcu ortalama 7.5 la oynayan adamdan iyi değildir. bakınız recoba. aynı lincoln. yetenek açısından falan recoba bence ronaldinho dan kaka dan daha büyük. ama kaka nın yanında esamesi okunmaz. niye ? çünkü devamlılık yok. lincoln ün verdiği pasları 100 maç oynasam ben de birinde veririm. ama 1 inde yalnızca. bu beni lincoln gibi iyi futbolcu yapmaz. futbolculuk bunların bütünüdür. kusura bakmayın da lincoln alex ten kat kat iyi bi futbolcu olsaydı türkiyede olmazdı, brezilya milli takımında forma giymiş olurdu, "türk milli takımı beni çağırırsa seve seve oynarım" demezdi. şimdiye kadar yaptığı katkılar gözönüne alnırsa ayrıca; hagi > alex. çünkü hagi emre belözoğlu gibi bir isim de kattı takıma. alex istatistiksel olarak muhtemelen öndedir; alex olduğu zaman takım da kral gibi oynar; belki 5 yıl sonra alex de hagi kadar mükemmel bir insan olur ama şimdilik hagi > alex. kimse kat kat iyi demiyor zaten ama daha yetenekli bir futbolcu takıma katkısı daha az dogru recoba örneği çok güzel benim de en sevdiğim oyunculardan biridir ama onun da ciddi bir devamlılık sorunu oldu yıllarca zaten lincolndeki en büyük problem de bu hiç bir takımında devamlı olamamış bu yüzden milli takıma cagrılmıyor çünkü her gelişinde kaliteli futbol garantisi olan bir sürü amc varken brezilyada neden risk alsın adamlar anlamadıgım şey neden böyle bir yapısı oldugu daha 28 yaşında biraz oynayıp bişeyler yapsa çok daha büyük paralar kazanır demekki yetiyor kazandıgı aynı şey alex için de geçerli biraz ayaklarını güçlendirip koşsa şimdi parmakla gösterilen klüplerden birindeydi... yukarda lincoln forması alıcak arkadas da senin için arşiv karıştırıp köşe yazıları quote licak vaktim olmasını çok isterdim ama en azından gidip bir menejerlik oyunundan yada futbol oyunundan 2 oyuncunun özelliklerini karşılaştırabilirsin o rakamları o işten para kazanan insanlar yazıyor oraya rastgele yazmıyorlar bi nevi uzman sayılırlar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yıldo baggins said: Ayrica abi lincolnu fb-schalke maçından önce kaç kişi biliyordu a. Abi Lincoln kim Alex kim ya. Şimdi kim daha iyi kim daha zart zurt tartışmasına girmek istemiyorum ama Alex Türkiye Ligi'nde oynarken Lincoln Bundesliga'da oynuyordu ve yılın oyuncusu seçildi. Lincoln çok daha fazla tanınıyor, Alex bu sene duyulmaya başlandı. En başta dedim buna dayanarak Lincoln daha iyi demiyorum sadece tanınmasını söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Abi yapma allahaaşkına ya. Lincoln daha çok tanınıyormuş. Ondan mı Kaka Gerrard filan roportajda soyluyor Alexe hayranim diye. Görüntüleri var adamlarin. Hastamisiniz nesiniz abi. Lincoln yeteneksiz değil aksine yetenkli baya ona tamam ama fanatizme kurban gitmeyin ya. Alex yeni yeni tanınıyormuş. ADASDASDFASDAFASDADAFADA derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yıldo baggins said: Abi yapma allahaaşkına ya. Lincoln daha çok tanınıyormuş. Ondan mı Kaka Gerrard filan roportajda soyluyor Alexe hayranim diye. Görüntüleri var adamlarin. Hastamisiniz nesiniz abi. Lincoln yeteneksiz değil aksine yetenkli baya ona tamam ama fanatizme kurban gitmeyin ya. Alex yeni yeni tanınıyormuş. ADASDASDFASDAFASDADAFADA derler. Ne zaman söylediler bunları ? Bu sene henüz. Adam nereden görecek Alexi tanıyacak ? Türkiye ligini bizim ülkeden başka kim izliyor ? Alex 3 yıldır ŞL'de ne yapıyor ? Bir dönem Brezilya milli takımına seçilmesiyle mi hayranım diyecek ? Alex yeni yeni tanınıyor, bu böyle. Dedim zaten biri Almanya Ligi'nde oynarken çok daha fazla tanınması doğal. Bir sürü insan o ligi takip ediyor. Not: Bu arada belirteyim, Galatasaraylı değil, Eskişehirliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 neyse lincoln alex tartışmasına girmeyeceğim artık. hatta tamam lincoln alex ten iyi o derece baydım. beşiktaş bir stoper almış 3.5 milyon euro ya. 26 yaşında, drpic miymiş neymiş adı. hırvatmış. 26 yaşında 3.5 milyon euro eden dinamo zagreb de oynayan stoperi de ancak 90 ların sonu 2000 lerin başı fenerbahçe yönetimi ile yıldırım demirören alabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuya direk girecek olursak Lincoln ne Alex'den ne de Alex Lincoln'den yetenek olarak üstğn aynı seviye oyucular ama Alex'in sorumluluk almayı bilmesi ve oyun zekası+devamlılığı yok Lincoln'de o yüzden Alex Lincoln'den her zaman 1 adım önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 LucifeL said: Konuya direk girecek olursak Lincoln ne Alex'den ne de Alex Lincoln'den yetenek olarak üstğn aynı seviye oyucular ama Alex'in sorumluluk almayı bilmesi ve oyun zekası+devamlılığı yok Lincoln'de o yüzden Alex Lincoln'den her zaman 1 adım önde. Aynen düşüncelerim bu yönde benim de. Ortam sakinleşmişken söyleyeyim dedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fizban said: neyse lincoln alex tartışmasına girmeyeceğim artık. hatta tamam lincoln alex ten iyi o derece baydım. beşiktaş bir stoper almış 3.5 milyon euro ya. 26 yaşında, drpic miymiş neymiş adı. hırvatmış. 26 yaşında 3.5 milyon euro eden dinamo zagreb de oynayan stoperi de ancak 90 ların sonu 2000 lerin başı fenerbahçe yönetimi ile yıldırım demirören alabilirdi. bu statta orasını burasını acan drpic midir acaba? eğer oysa noumanın boşlugunu doldurur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 @Deathlord Bir önceki sayfada YouTube linki var Drpic'in :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fizban said: neyse lincoln alex tartışmasına girmeyeceğim artık. hatta tamam lincoln alex ten iyi o derece baydım. beşiktaş bir stoper almış 3.5 milyon euro ya. 26 yaşında, drpic miymiş neymiş adı. hırvatmış. 26 yaşında 3.5 milyon euro eden dinamo zagreb de oynayan stoperi de ancak 90 ların sonu 2000 lerin başı fenerbahçe yönetimi ile yıldırım demirören alabilirdi. Yeni trend balkan ve slav defans oyuncuları.Çok paraya gidiyorlar Liverpool ve Chelsea bayıldı paraları Slovaklara falan,BJK'de kaptı Hırvatını eksik kalmaz Demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ehe gördüm linki şimdi süper tam bulmuş adamını demirören bi de inönü de yapsın aynı hareketi de görelim bakalım neler oluyor :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Xobalt said: yıldo baggins said: Abi yapma allahaaşkına ya. Lincoln daha çok tanınıyormuş. Ondan mı Kaka Gerrard filan roportajda soyluyor Alexe hayranim diye. Görüntüleri var adamlarin. Hastamisiniz nesiniz abi. Lincoln yeteneksiz değil aksine yetenkli baya ona tamam ama fanatizme kurban gitmeyin ya. Alex yeni yeni tanınıyormuş. ADASDASDFASDAFASDADAFADA derler. Ne zaman söylediler bunları ? Bu sene henüz. Adam nereden görecek Alexi tanıyacak ? Türkiye ligini bizim ülkeden başka kim izliyor ? Alex 3 yıldır ŞL'de ne yapıyor ? Bir dönem Brezilya milli takımına seçilmesiyle mi hayranım diyecek ? Alex yeni yeni tanınıyor, bu böyle. Dedim zaten biri Almanya Ligi'nde oynarken çok daha fazla tanınması doğal. Bir sürü insan o ligi takip ediyor. Not: Bu arada belirteyim, Galatasaraylı değil, Eskişehirliyim :) okumaya useniyosunuz, kafanizsan salliyosunuz arastirmiyorsunuz bari ben sizin alistiginiz gibi hazira konduriim, topic basligi: The all-purpose Alex thread bazi yorumlar: How do you guys rate Alex? I have seen him play once or twice and he looked brilliant. You don't hear about him as much as guys like Robhino, Diego, and Kaka. Do you think Alex is ready for a move to Europe? And will he be the next Brazilian superstar? Nope. He'll not be the next brazilian superstar, because he had already accomplished that status a few years ago. He had been already in Europe playing 1999/2000 season, and he did not succeed in Parma. He's not a young lad anymore, he's about 26 years old. But he is indeed brilliant, and have the will to make a successful comeback either in England or Spain next year. But he'll not return to Italy in any circunstances. Well,Alex is definetely a craque!Intelligent passes,incredible vision and that unique brazilian dribble skill,not to mention his ability to strike with class.I gotta say the best shots form brasileirão came from him this year.If used correctly,it could be another jewel to the already strong seleçao From Cruzeiro. He's my favorite Brazilian player by far, and in my opinion the best player in Brazil at the moment. He's quick, intelligent, has great balance, dribbling, flair, creativity, is a natural leader and possess a rocket left foot. I'm always confused as to why he did not stay in Europe, with Parma. 400un uzerinde post var hepsini yazamicam tabi buraya.bu postlar 2003e ait..acin gozlerinizi acin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu arada forumdakilerden biri alexnacopa diye bir site acmis (alex kupaya) 1.5 haftada 200gb bandwidth harcandigi icin baska yerlere upload etmek zorunda kalmis videolari vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 haciyi unutamayanlar linkoln e umut bağlamış,fazla üstlerine gitmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ya adamın tanınıp tanınmadığını forumdaki 200-300 yorumdan mı anlayacağız ? Dünya o adamlardan mı ibaret ? Lincoln Bundesliga'da oynadığı için daha çok tanınıyor dedim ayrıca yılın futbolcusu seçilmesi de herkes tarafından duyulmuştur. Neyse bundan başka mesaj yazıp uzatmayacağım, son diyeceğim şey budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi gslilerde şöyle bişi var "abi yenilcez tabi takımda lincoln yoktu" "olm yine iyi oynadık lincolnsüz" "nasıl yendik ama lincoln oynadı ya o yüzden" bi takım sadece lincoln'e umut bağlamışsa zaten ligden çekilsin. PS:adamın adını doğrumu yazdım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Madcat said: haciyi unutamayanlar linkoln e umut bağlamış,fazla üstlerine gitmemek lazım. Bu lafı bana mı diyorsun ? Zira ben Lincoln hakkında iyi-kötü vs yorum yapmadım hatta Alex'in daha iyi olduğunu söyledim şuan. Sadece daha çok tanındığını söyledim geldiği ligden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adamınbiri said: bi gslilerde şöyle bişi var "abi yenilcez tabi takımda lincoln yoktu" "olm yine iyi oynadık lincolnsüz" "nasıl yendik ama lincoln oynadı ya o yüzden" bi takım sadece lincoln'e umut bağlamışsa zaten ligden çekilsin. PS:adamın adını doğrumu yazdım bilmiyorum. Asıl bu durum tam da Alex için geçerli. Biraz gözlerini aç da gör Alexli Fenerbahçe ile Alexsiz Fenerbahçe durumunu. Galatasaray sene başından beri Lincoln'suz ona bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hiç bir fenerli alex yok diye yenildi alex yok diye kötü oynadık demez.Fenerbahçe bi ekiptir fenerbahçe alex demek değildir yani ama gsliler için de öyle değil lincoln demek galibiyet demek lincoln olmasa maça çıkmıyacaklar utanmasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yahu yapistiriyoruz ecnebilerin neler yazdigini.bunlar sayilmaz diyosunuz hahaha super ya 300-400 mesajla sayilmazmis..kac mesaj istersin haci 1 milyon yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kobalt sana söylemedim yaw genel attım ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi bırakın linkolnü,ayhan yok diye 1 senedir ağlıyorlar,gören de ayhan bunları şampiyon falan yapıyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adamınbiri said: Hiç bir fenerli alex yok diye yenildi alex yok diye kötü oynadık demez.Fenerbahçe bi ekiptir fenerbahçe alex demek değildir yani ama gsliler için de öyle değil lincoln demek galibiyet demek lincoln olmasa maça çıkmıyacaklar utanmasalar. Kusura bakma ama dünyadan haberin yok. Sen bir İBB maçını seyret, bir Antep maçını seyret bakalım o zaman. Utanmasalar da mutanmasalar da saçmalamışsın. Galatasaray sene başından beri Lincoln'süz pek ala takım oyunu oynayıp kazanıyor ve lider ligde. Fenerbahçe'nin sorunu ekip ve takım olamaması. Bunu fanatiğin en önde gideni Selçuk Yula'yı sorsan aynı cevabı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ben alex yok yaa bu maçı kaybetcez diye ağlamıyorum bak gör aha yazıyorum buraya fenerbahçe maçında lincoln oynamazsa ve kaybederse gs her yorumda lincoln yoktu denilcek bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adamınbiri said: ben alex yok yaa bu maçı kaybetcez diye ağlamıyorum bak gör aha yazıyorum buraya fenerbahçe maçında lincoln oynamazsa ve kaybederse gs her yorumda lincoln yoktu denilcek bikere. Abi off ya anlatamıyorum ben sana boşver sen takıl böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar