Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

eagle_dnz said:
gökhan ünal - fenerbahçeye gibi

evet haberi maratondan okudum. gökhan ünal bence hiç de iyi bir oyuncu değil. çok egoist bir adam ve son vuruşları o kadar iyi değil. tamam geçen sene çok gol attı ama bu gollerin çoğu kolay gollerdi. mehmet topuzun hazırladığı al da at dediği bir sürü pozisyon vardı. ayrıca birazda sorun çıkarabilecek bir oyuncu gibi duruyor. ha bunlara rağmen fenerbahçeye az çok tabii ki katkısı olur ama bahsedilen rakam çok yüksek, 7-8 milyon euro. o paraya bir adam alacaksan oyunun kaderini değiştirecek, biraz özel bir oyuncu olması gerekir ki gökhan böyle bir oyuncu kesinlikle değil. fenerbahçeye gitmesi açıkçası beni sevindirir. son olarak türkiye liginden alınabilecek bir santrafor yok. ne gökhan ne mehmet büyük takım topçusu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Barusso artık Aslan!

Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma’nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray’da forma giyecek.

Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü’nün yarın Borusso’nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso’nun satış önceliği Galatasaray’da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip olacak. Barusso, Gana Milli Takımı’nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul’a gelecek.

28.01.2008

Kaynak : DHA
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Romanın önliberosu, Gana milli takımında da oynuyor.

o kadarını biliyorum fakat roma'nın önliberosu demek saçma duruyor biraz zira bu adam roma'da oynayamıyor.. potansiyeli yüksek olabilir fakat türkiye'de yabancı gençler ne kendini gösterebiliyor, ne de potansiyeline erişebiliyor.. belli ki bu adam linderothun yerine alındı, daha yaşlı, tecrübeli ve günü kurtaracak bir adam alınmasını tercih ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Roma'da forma bulması zor zaten Daniele De Rossi varken.

Ayrıca barusso'yu almak için sezon başında milan,fiorentina,inter ve roma kapışmışlardı roma kaptı.Potansiyeli çok yüksek, fizik gücü en üst düzeyde, uzaktan şutları etkili, tam bizim aradığımız futbolcu.

Bu arada kaleci transferi de bitti gibi bakalım kim çıkıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...