Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor..

Turkspor.Net isimli internet sitesinin haberine göre Sarı Kırmızılılar PSV Eindhoven'da forma giyen Arouna Kone ile ilgili ısrarını sürdürdü ve bu oyuncuya teklif ettikleri ücrete son bir zam daha yaparak beklemeye başladı..

Sitenin haberinde Galatasaray'ın Kone konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Bu iddiaya göre Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde olmasına rağmen ülkesinde yakalandığı hastalığın Kone'nin futbolunu etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili soru işaretlerine Sarı Kırmızılı son vermek istiyor.. Yine bu iddiaya göre, Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatovic ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kone'yi transfer ettikten sonra Galatasaray'da bir yıl oynatıp, hastalığının futboluna engel olmadığının görülmesi ile birlikte İspanyol ekibine yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satması konusunda anlaşıldı..

Sarı Kırmızılı kulüp, bu nedenle Kone üstünde ısrarını sürdürürken, bu oyuncuya önerdiği 2,5 milyon euro yıllık ücrete de 500 bin euro zam yaptı ve bu oyuncudan kesin kararını bu akşam açıklaması istendi..

GRAFİTE TAMAM!..

Öte yandan yine Turkspor.Net'in haberine göre Kone'nin transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın Galatasaray'ın, yeni transferlerinden Lincoln'ün, transferi için referans verdiği ve Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ile kesin olarak anlaştı..

Kone'ye yapılan teklif sonrası alınacak cevabın olumsuz olması halinde Grafite'nin isminin açıklanacağı ve bu oyuncunun en geç salı günü İstanbul'a getirileceği iddia edildi..
Sosyal ağlarda paylaş

Appiah'tan Schalke Kaçamağı

Milli takım kampına gitmem lazım. Arkadaşlarıma moral vereceğim" diyerek yönetimin uyarısına rağmen İngiltere'ye giden Ganalı yıldız, Almanya kampında gazetecilere yakalandı..

Uzun süredir Almanya'nın Schalke kulübüyle flört eden ve F.Bahçe'de artık 'sorun' olmaya başlayan Appiah İngiltere'de basıldı. Bu sezon sakatlığını gerekçe göstererek henüz sarı-lacivertli formayı giymeyen Ganalı yıldız, yönetimden gelen uyarılara rağmen milli takımının kampına gitti. Kendisini uyaran yöneticilere de "Oynamak için gitmiyorum ama arkadaşlarıma moral vermek için yanlarında olmak istiyorum" yanıtını verdi. Bunun ardından da İngiltere'de kamp yapmakta olan Gana Milli Takımı'na katılmak üzere İstanbul'dan ayrıldı.

ASAMOAH YALANI

Ancak bu ülkede Almanya Milli Takımı da kamp yapıyordu. Fenerbahçeli oyuncu da dün gizlice bu kampı ziyaret etti. Ancak oradan ayrılırken Alman gazetecilere yakalandı. Burada Schalke'nin menajeri Möller ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Appiah, gazetecilerin kampta neden bulunduğu sorusunu da yine bir yalanla geçiştirmeye çalıştı. Siyahi oyuncu, "Asamoah'la görüşmek için geldim" yanıtını verdi. Ancak Alman Milli Takımı'nın Gana asıllı oyuncusu, milli takıma bu kez çağırılmamıştı. Appiah, çok yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Asamoah'ın kadroda olup olmadığını bile bilmiyordu.

YÖNETİM NE YAPACAK?

Alman gazetecilere sürekli olarak "Appiah'ı almamıza kısa bir süre kaldı" diye haber sızdıran Schalke yönetimi, geçtiğimiz günlerde de Kuranyi ile yapılan görüşmede Brezilyalı asıllı oyuncuya, "Appiah yakında gelecek. Ama o gelse bile seni satmayı düşünmüyoruz" mesajını iletmişti. Bu konuda yurt dışındaki açıklamalarında sürekli olarak "Gidiyorum" diyen ama Türkiye'de "Ayrılmayı düşünmüyorum" deyip, üzerine bir de "Siz beni sevmiyor musunuz?" diye espri bile yapan Appiah'ın Almanya hayali ağustos sonunda büyük olasılıkla yatacak. Çünkü F.Bahçe yönetimi Ganalı oyuncuyu satmayacağını kesin bir ifadeyle açıklamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Nonda'da sona doğru
Tecrübeli futbolcunun teklifimizi kabul ettiği belirtildi

30 yaşındaki golcü futbolcu, Üstünel ve Sezgin’e ‘evet’ dedi. Romalı yetkililerle dün gece yarılarına kadar süren bonservis pazarlığı bugüne ertelendi. İki yöneticinin Adriano ile de görüşeceği belirtildi Galatasaray uzun süredir devam ettirdiği golcü arayışlarında mutlu sona doğru adım adım ilerliyor... Kone, Alves, Baptista, Moriantes, Crespo, Panteliç gibi isimlerin ardından Shabani Nonda’yı da listesine alan Cim Bom’un bu transferde büyük aşama kaydettiği belirtildi. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, 30 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı. Ardından, kulübü Romalı yöneticilerle masaya oturdu. Yaklaşık 12 saat süren toplantı bugüne ertelendi. Bonservis bedelinde ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi. İki yöneticinin bu transferi bitirmelerinin ardından İnter’de top koşturan Fenerbahçe’nin de formasını giydirmek istediği Adriano ile de temesa geçeceği öğrenildi. Nonda, 2000-2001 yılında Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Galatasaray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış ve 1 de gol atmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmayı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez galibiyetle tanışmıştı. Yıldızı Manoca’da parlayan tecürübeli futbolcu daha sonra transfer olduğu Roma’da istediği performansı yakalayamamış ve Turgay Kerimoğlu’nun forma giydiği Blackburn Rovers’a kiralanmıştı.

adriano ya sadece haha demek istiyorum bir gsli olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...