Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

G.Saraylılara müjde!

G.Saray'da santrafor transferinde sona gelindi. LİG TV'de yayınlanan Maraton programına bağlanan Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'ın bildirdiğine göre PSV Eindhovenlı Aruna Kone Türkiye'ye geliyor.

Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Almanya'nın Düsseldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Heerenveen'li Alves'in de sırada olduğu gelen haberler arasında.

(Ligtv.com.tr)
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha ingilizceli

de ben yine bişi anlamadım bu ne? 20 milyon falan ehehe

**adamlar türk mafyasının bu işi para aklamak için istediğini, roda kulübünün bu transferden %25 pay alacağını falan tartışıyorlar hey allahım..

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:33 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyorr ??? bu forumda haha :)

Kone manyak transfer olur dagıtır türk defanslarını ama 20 milyon euro nedir ? sanırım bonservıs olmaz okdr bonservıs + 3 yıllık alıcak falandır.. ama neyse sponsordan cıkıyor para nasılsa

Bır bakıyorsun 2 forvet bırden alınır bugun röportajda ole dedı yonetım kurulundan bazıları 1 forvet kesın 2. transfer olabılır 2 forvette olabılır belkı dıye
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bizde de var mesela Hakan Şükür. Oh 2 avrupa gol kralı el ele :)

Valla Kone'nin hastalığı geçtiyse Kone derim ben.

Ha sistem 6+1, 5 yabancımız var biri Carrusca, gidici. Yani lazımsa 2sini de getirtelim olmadı :p Yer var ne de olsa 2 kişilik, hatta Carrusca gidince de onun yerine bi sağ bek de alırız

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:57 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...