cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 rüştü de beşiktaşta diye bir haber aldım :P artık ya medya ya beşiktaş yönetimi dalga geçio bizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bjk bizim eskileri alınca mutlu oluyor herhalde çok büyük bir iş yapmış gibi , kapıya koyduklarımızı direk bjk a gönderelimde rahat etsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Brezilyalı oyuncuları Ricardinho'ya transfer teklifi geldiği taktirde şartların uygun olması durumda verebileceklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mustafa doğanın gidişiyle takımda fenerli kontenjanı boşaldı rüştü geldi, şimdi yozgatlının gelmesi için ali güneşle yollar ayrılcakmış :P millette 6 yabanjı kontenjanı var bizde 6 yabancı 3 fenerli kontenjanı :D hey gidi bjk yönetimi hey. ben bile artık garipsemiyorum fenerden transferleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yaa fener avrupanın 34 yaşındakilerini alıyor, bjk de fenerin 34 yaşındakilerini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Boumsong Kartal`da! Geremi elden kaçtı, Helgeura olmadı, Barusso'yu Roma kaptı... Transferde zorlanan Beşiktaş'a müjde Çizme'den geldi. Tuttosportun haberi Fenerbahçe ve Galatasaray transfer bombalarını patlatırken suskun kalan Beşiktaş, sessiz ve derinden ilerliyor. Takip ettiği isimler Geremi, Barusso ve Helgeura birer birer elden kaçarken, haber İtalyadan geldi. İtalyanın Juventus kulübüne yakınlığıyla bilinen gazetesi Tuttosport, Kartalın Jean Alain Boumsong’un Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Tanıdık bir isim Juventusta Deschampsın görevinden ayrılmasıyla forma şansı bulamayacağı konuşulan Boumsongun, Kartalın teklifine sıcak baktığı ve arada küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Bilindiği gibi geçen sezon Beşiktaş, Boumsong ile görüşmüş ancak Fransız futbolcu ve o dönemki kulübü Newcastle, Juventusu seçmişti güzel transfer olur. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:43 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:44 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:44 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Boumsong pek başarılı oyuncu değil bence, ama geliyorsa iyidir, hayırlı olsun. Yine de inatla BJK'nın stopere ihtiyacı olmadığını düşünüyorum ben inatla. Sağ-sol bek alsalar kanat alsalar, ön libero alsalar t amam da... Takımın forvetten sonra en sağlam yeri defans göbeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Gokhan sureklı sakatlanıyor+defanstan top cıkaramıyoruz+kademe anlayısı zayıf bu yuzden yabancı stoper lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 21. sayfaya gelmişiz epeydir takib edemiyordum önceki sayfalara bakmayada üşendim :p hyppia işi noldu, aldık falan deniyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Passanger Koray'ı da oynatabilirsiniz defansta mesela. Yani tamam ihtiyaç olabilir de, öncelikli ihtiyaç değil. Daha sol kanat var, sağ sol bekler var defansa gelene kadar [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 16:22 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hayır abı korayın boyu kısa+hızlı değil+atletık ozellıklerı yok tek ozellıgı var ıyı top keser.sağ bek bırde stoper lazım bızım takıma sol bekte deli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sol kanat lazım Ricardinho da Delgado da oynayamıyor orada işte... Oynasa da verimi çok azalıyor. Deli gelmiş 32 sine 33üne, bi sol bek gerekli bence. Sağ beki sen de söledin zaten, sağ kanat kaleciyi çözdünüz fb lilerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mehmet sedef gayet iyi adam aslinda sol bekte ibrahim yerine yetisebilir olmadi orhan ak i werebiliriz bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 telloyu aldık sola bekte oyanaybılıyormus zago gıbı yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sol bek deli, sol açık tello işte. sakatlanırlarsa mehmet sedef filan idare edicez artık zorunda kalırsak tello bek ibrahim akın açık filan da olabilir. bize stoperde oyuna top sokabilen isabetli pasları olan ve en önemlisi savunmayı yönetebilen biri lazım. sağ açıkta yozgatlı-tandoğan-burak artık forma için savaşırlarsa baya verimli olur. sağ açıkta elde sadece tandoğan var, toraman ve ibrahim kaş da oynayabilir. bunun yanında serdarın asıl mevkisinin sağ bek olduğunu da unutmamak lazım ama ön liberoda çok parladı. şimdi klasik 4-4-2 oynayacağız gibime geliyor dolayısıyla orta sahada delgado veya rico + 1 önlibero olacak. bu önliberonun oyunun 2 yönünü de oynayabilmesi tabi ki ideali ama serdar ve koray da dönüşümlü olarak idare edebilir. bana göre önce defansın ortasına sonra sağ beke sonra önliberoya sonra da forvete transfer olmalı şu saatten sonra runjenin gitmesiyle de 2 yabancı hakkımı var. galiba bir defans 1 önlibero alacaklar. rico/delgadodan birini göndermeyip gerektiğinde tek forvet arkası ikisi yanyana da oynayabilir veya delgado mesela 2. forvet gibi oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sanırım rıcoyu satacaklar bugun oyle haberler dolasıyordu. Forvete ıhtıyacımız cok acıl değil kanatlardan top gelırse bobo gol kralı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Kaiserslautern -- Ismael Bouzid ---> GS (galatasaray.org bile palavra sıkmış ben şurda yanlış girmişim çok mu :) ) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 00:38 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ismael Bouzid stopermiş. yani öyle diolar, rivayette olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 stopermiş doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tümer ajax'a gidiyormuş diye haberler dolaşıyor doğru mu balon mu bilemiyorum http://ajax.blieb.nl/article/ajax_26536/_ook_t_mer_metin_genoemd_als_opvolger_sneijder_.html [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 12:55 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 resmi sitede yalanlamış tümer gitmiyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yalnız dikkatimi çeken bişey var tümerle ilgili haberlerde hep asker fotoğrafı koyuyorlar resmi sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Galatasaray orkun uşak'ı almış bulunuyo fevziyle aykutu istiyodum kalede ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Volkan sonunda Galatasaray'da Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Antalyasporlu Volkan Yaman ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılar, Volkan için Antalyaspor'a 1 milyon Euro ve iki futbolcu verecek. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 17:06 TSİ 20 Haziran 2007 Çarşamba Galatasaray, uzun süredir transfer etmek istediği Antalyasporlu Volkan Yaman ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılıların, milli oyuncu ile 3 yıllığına anlaştığı öğrenildi. Galatasaray, bu transfer karşılığında Antalyaspor'a 1 milyon Euro ve 2 futbolcu verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bu 2 futbolcu kim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar