Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu sıralar sadece kafamdan geçiyor. Tekrardan bir Orta Dunya RP only bir sunucu mu açsam diye. Ovedron'u yoklamıştık kitle varmı diye. Tahmin edemediğim kadar kitle doğmuştu ve çok güzelde gidiyordu. Taki bazı tahlisizlikler anlaşmazlıklar olunca aradan cekilmiştim. Şimdi aradan yıl geçti. Ne döküman kaldı ne bişi. Aranızda Orta Dünya haritası olan varmı yada böyle Altyapısı . Özelden ulaşabilirse. Güzel sunucular arasına birde RP only shard girmesi güzel olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Niye hep ortadünya oluyor onu anlamış değilim. Ha ille de "Kyrnn'i sana bırakıyoruz." diyorsanız eski kağıtları, dökümanlerı, arşivi dökerim ortaya. Ama kadro lazım bana.
Mesaj tarihi:
Ovedron'da roleplay mükemmel filan dediler çağırdılar koyu bir roleplaying fanatiği olduğumu bildikleri için. Daha sunucuya girdiğim ilk gün resmen dumur olmuştum. Birazcık ortalığı dolaştıktan sonra questvari birşey oldu. Sol altta Legolas Greenleaf yell geçiyor. Orcların şehrine baskın düzenlenecektir gibisinden. Ama bir kere değil. Milyonlarca kez. Flood manyağı yapmıştı resmen.

Ardından hadi neyse dedik. Roleplay veya quest bu ise komediyi izleyelim. Legolas efendi geldi. Topladı milleti sonra başladı gaz vermeye çalışan konuşmasına. Sürekli öldürmekten, asmaktan, kesmekten bahsediyordu. "Oha lan," dedim "ne biçim elf bu." nese biraz daha bekledim. Gandalf geldi sora. "Gate açıcam oraya geçin hepiniz." dedi. Böh dedim. Bide flood yapınca bröeh dedim. Nese gittik orcların mekanına. Orda da bir çok komedi gerçekleşti. Sonra da olay bitti.

Ben tabi O.o modunda şaşkın bir halde "Bu muydu lan kral rp sörvırı dediğiniz" nidalarıyla msnimde bana tavsiye edenlere sardım. Allahtan 5-10 dakikalığına girmiştim. Hemen güzelim serverıma geri dönmüştüm. Bir daha da "Ovedron'da oynadım ben. Roleplay bilgimle seni ezer geçerim. Sonrada ekmeğime sürerim." diyenlere aldırış etmedim. Aksine kahkahalar ile güldüm.

Ha bunları niye yazdım. Tamam aç. Açma demiyorum ama açacaksan ve roleplay yapılmasını düşünüyorsan bu konu ile ilgilenecek kadronu çok iyi seç. Lütfen...
Mesaj tarihi:
Ben açmıştım warcraft ama o işi tutturmak zor.

Çünkü anlık bağlı kişi sayısı en aşşa 500 olması gerekli.

Yoksa server bulup giremezsin.
Zaten 500 oluncada kanalda ancak 30 kişi olur. EN FAZLA ODA!

Hepsi karışık işler :D
Mesaj tarihi:
Naptın ya:) warcraft diyince WOW serverı demek istemedim ( tabi bende yanlıs anlamış olabilirim), UO da wow map ini yapıp wow sistemlerini uyarlayayıp bir server açılabilir demek istedim :)
Mesaj tarihi:
Nedenkine? Nasıl olsa binek olayı yok wow da combatta sadece travel etmek için kullanılıyor. Oyle olunca da ML nin özelliklerini kullanarak elf ise elf tauren ise minatour npc lerin vs vs bodyleri kullanılabilir kanımca. Kalimdor 17 brit edebilir de illa 17 britlik bir yer yapmak zorunda degiliz. Gondor da kocaman bir yer bilmem kac brit eder ama ortadunya map inde yapmıslar bi sehir :) Ne farkeder maksat degisiklik olsun :)
Mesaj tarihi:
Neden kimse anadolu haritasında bir server açmaz ki :)
code script falan anlamam ama çok mu zor yaw custom bi harita yapıp server açmak.

İyi tanıtım, iyi bir sistem ve hile yapmayacak ilgili bir ekip ile Türkiye'nin tek UO serverı olurdu gibime geliyor.
  • Yeni Oluştur...