ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 myspacete görmüştüm uçuk gelmişt, gerçekmiş vala La Isla Bonita'yı Gogol Bordello ve Madonna birlikte söylüyor efem, eglence var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Madonna kraldı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 roger waters'ı kaçırdım ben:B:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 metallica 3 şarkı söledi saolsun foo fightersa çoşturdular ve bayağ bir şarkı sölletiler...enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Lan lan lan!!! Roger Waters cikmis!!1 Hay ben boyle isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Metallica ne söyledi? Sad but true vardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 enter sandman,nothing else matters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 foo fightersda 3 şarkı söyledi. best of you da coşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yanlız resimde ben shakira falan görmüyorum. RHCP resimdeki değişmiş sanırım =) Yakında dvd'si çıkar bununda. Birde ilginç bir not haberlerde gördüm; Bu live earth dünyanın daha çok kirlenmesine sebebiyet vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 metallica'nın adamı (adını unuttum, çok ayıp) taliban diye tutuklamışlar diodu bugünkü gazetede :) yuh dedim kendi kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 shakira'yı merak ettim bak şimdi, niye değiştirdiniz lan resmi. james'in sakallar efsane olmuş bu arada, yani tutuklanmışsa dogrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 james abimiz sakalları ve sad but true gerçekten güzeldi konserler türkiye ne kaybettiğini umarım anlamıştır tık [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 00:50 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Türkiye alışık son zamanlarda kaybetmeye zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Live Earth'ün en iyi performansı: http://www.youtube.com/watch?v=a851drUnuAg Live Earth'ün en iyi ikinci performansı: http://www.youtube.com/watch?v=DJNa3dUNLRU buda tamamen duygusal http://www.youtube.com/watch?v=FEgViMuMg1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Lutfen... http://www.youtube.com/watch?v=Ob7U7Lv8cto Ve sonradan ekleme: Buradan Pink Floyd akilli olsun diyoruz ve geberip gitmeden once tekrar bir araya gelip, piyasadakilere 'bu is boyle yapilir.' desinler istiyoruz. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:53 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 geçti artık nah gelirler bir araya. keşke 20 yıl önce doğsaydım, syd barrett da öldü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Roger ve Gilmour'u alican, budakli meseyi dayican bellerine.Yer misin, yemez misin.Dinlene dinlene. Ama doversek de olurler be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar