Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 şu çükülat kremasını da yazsa iyi olur. nutella fln demeyin daha sulu bi şe wafflecılarda sürdükleri
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bizim yaptığımız waffle tarifi şöyleydi. Yarım litre (yarım kilo) süt 2 yumurta 1 poşet (5 gr) vanilin 1 poşet (10 gr) kabartma tozu Yarım bardak zeytinyağı veya tereyağ 1 kaşık şeker 1 çay kaşığı tuz 2 bardak un bunları bir kapta, yoğun bir kıvama gelince kadar karıştırıyorsun. Hatta bir gün buzdolabında beklerse, daha tatlandığı söyleniyor. çükülat kreması dediğin şey nedir bilmiyorum. belki erimiş çikolata kastediyorsundur. onu yapmak için ise, benim bildiğim kadarıyla, bir tencere içinde su kaynatıyorsun, içine bir kase içinde çikolata koyuyorsun. Kase suyun üstünde yüzdüğü sürece, içindeki çikolata eriycek ve sıvı bir kıvama gelicek. Ama bununla uğraşmak yerine, üstüne hazır çikolata soslarını alıp dökebilirsin (marketlerde dondurma kısmında bulunur genelde). Ballı da çok güzel oluyor, ben hep ballı yiyorum. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 18:47 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Waffle sosu dedikleri şey pekmez değilmiydi yaa?
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 pekmez ile waffle'ın ne alakası var hehehehe. pekmez ekşi bir tadı var, türk yemeklerinde kullanılıyor, avrupada yendiğini bile sanmıyorum. bir not: bir bardak 250gr diye düşünürsek, bir bardak un koymamız gerekli, 2 bardak değil.
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 2 bardak un olması lazım, yoğun bi kıvam çünkü waffleınki
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla her yerde yarım litre (yarım kilo, 500 gram) süt öneriyorlar.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bide sıvı vanilin lazım çok az daha iyi tad veriyo.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: pekmez ekşi bir tadı var, türk yemeklerinde kullanılıyor, avrupada yendiğini bile sanmıyorum. yaaa bi git. kültür yoksunu herif sdfas
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 "Çükülat kreması" derken, çikolata sosunu kastediyorsan Migros vb. yerlerde bulabilirsin. Pınarınki iyidir. Ketçap şişesi gibi şişeleri falan var.
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 biliorum o şişedekileri de o dondurma üstü fln kullanılıyor daha çok benim bildiğim. bu wafflecılarda bıçakla sürüolar hani onu soruom
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: biliorum o şişedekileri de o dondurma üstü fln kullanılıyor daha çok benim bildiğim. bu wafflecılarda bıçakla sürüolar hani onu soruom e tarif ettim ya onu
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 çükülat kreması nedir ya bildiğin çukulata işte. eritirsen sulu olur eritmessen katı. ille de wafflecıdaki gibi mi olacak sonucta cukulata işte bu. ama senin derdin waffle falan değil ben anladım onu.
Queen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 toggie lol. koptum valla. bugün denicem kısmet olursa, malzeme de bulursam.
skyly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 waffle evde yapılmaz arkadaşım. işi olan yapcakki güzel olsun
skyly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 waffle evde yapılmaz arkadaşım. işi olan yapcakki güzel olsun
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hasss diyorum sana o zaman sky :P
Öne çıkan mesajlar