synorin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Hiç ilgilenen yok mu ya çok iyi oyuna benziyor...sid meier's pirates oynayanlar bilir korsan oyunlarının güzelliğini...haziranın 1 inde çıkıyor www.burningsea.com (burdan betaya kayıt olabilirsiniz closed betada şu an:D) http://media.libsyn.com/media/gasp/POTBS_UNCUT.mp4 bu videoyu zamanınız olursa kesinlikle izleyin oyunun çoğu kısmını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla ciktiginda aoc ve/veya warhammer oynamak allahın emri. anladigim kadarıyla bu oyunda öyle 5-6 ay oyna bırak tarzı bi oyun olmayacak o acidan cok fazla ilgi görmüyor olabilir :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ben alıcam bu oyunu...ve bşka alıcak arkadaşlarla bi oturup konuşsak fln daha iyi olur...tek başıma oyun oynamayı sevmiyorm =) edit: betaya kayıt oldumda hiç ses seda yok aylardır.. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 19:59 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 warhammer onlinea güvenemiyor insan bir tane adam gibi videosu yok piyasada hala 1tane elf göremedik in-game ve güyya yakında çıkacak age of conan da ne olur bilinmez ...türkiyedeki lag da oynanır mı o da başka mesele şimdilik ben umudumu potbsye bağladım betada denicem inşallah wow baydı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu video yu hangi programla açabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Aylar önce Betasına kayıt oldum da hala tık yok. Merak ettigim bir oyun o da ama beklediklerimin arasında Pirates of the Carribean Online bulunmakta daha çok korsan oyunu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 video quicktime la açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=142826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bir oyuncunun gemisi ele geçirildiğinde veya yok edildiğinde ne olacak acaba, bu sistemi çok merak ediyorum. Sigorta şirketi yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 köyüne dönünce yetkililer bi taka verir eline kürek cekmeye baslar ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Veriyorum salvoyu broadsideyi bombom bom. Kaptim Hawk frigateyi level 30 trader chara, level 18 naval officer ve level 17 privateer altlari grubunda levelletiyorum. aliyorum silver gobletleri, gold gobletleri, toplari plunderdan dusman teslim olunca. veyyyyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ne oynuyon sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 synorin said: video quicktime la açılıyor Quicktime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 2006'dan beri duymamistim bu ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 korsan/deniz/macera oyunu iste. bildigin potbs. simdi free to play. https://play.burningsea.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yanan denizin korsanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar