A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Dikkatli Lost fanatiği, son bölümde ekranda gözüken uydu telefonunu görünce IPhone ile benzerliğini hemen fark etmiş ve hemen resim almış. Ekran görüntüsünü dikkatli incelendiğinde IPhone da bulunan yuvarlak hatlı düğmeler hemen fark ediliyor. Hatta iyice baktığınızda Mac OS X Home ikonunu bile görebilirsiniz. Evet, kabul ediyorum; uydu telefonu şeklinde bir parçanın içine sokulmuş ama benzerliği inkâr edilemez. Resimdeki el duruşlarını ve buna göre büyüklüğü de hesaplarsak bunun bir IPhone olması yüksek bir ihtimal. [spo] [/spo]Alıntıdır... [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:33 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Spoiler'a koysaydın da henüz o telefonun görüldüğü bölüme gelemeyenler (mesela en son s3 ep10'u izleyen benim gibi insanlar) şoka uğramasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Valla bende 2. sezona yeni başladım ama napalım bu seferlik böle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hanso foundation aslında applemış. otherslar windows, Ben de bill gates.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bazı filmlerde de ışın kılıcı var, bazen dünyada oyuncaklarını görüyorum, diyorum film de nasıl gerçeği var walla ilginç hakkaten filmler karşısında insanın hayal gücü yetersiz kalıyor benim tahminim o i-phone taklidi çin malı uydu telefonunu haberleşmek için kullancaklardı ama sony hatalı batarya ürettidiğinden pili dayanmadı, elllerinde patladı [spo]yani kısaca julliet otherse geri dönerse, jack man to hand reletationshipine devam etcek, kate'in g-string giymiş götünü bi tek sawyer görcek, bize de adaya düşen melez ablamız kalcak) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kutup ayisi cikan tropik adada iphone harbi cok abest olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 [spo]iphone değil ztn, daha ayrıntılı bir resmi görmüştüm, ikonlar farklı. Burda ztn merak edilen iphone'a benzerliği değil 2004'te nasıl öyle bir uydu telefonu oluyo. bi sn. burası niye konu dışı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hadi o iphone diyelim? nolcak yani? :D 2004 te dokunmatik tus yok muydu? vardı, lcd ekran yok muydu? vardı. uydu telefonu var mıydı? vardı. iphone deil hem o. lan banane yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 dokunmatik tuş dasfadfk. 2004te tuşlara dokunulmuyodu bikere plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 illa son kullanıcı kullandığı zaman mı birşey var oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 pehh bana pek bir benzerlik görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla bunun gibi benzerlik aramaya kalksam, ninja kaplumbağalar'ın pokemon'dan çalıntı olduğunu bile iddia edebiliriz. çok kasıyorlar çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ölmeni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bi kere iphone degil 2. dokunmatik lcd ekranlar senelerdir olan birşey.en basitinden bankarlarda senelerdir var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 izlemeyenlere spoiler olarak gelebilir, ama bir işe yaramıyor merak etmeyin ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 [spo]Telefonun şarjı yok zaten, niye kastınız ki bu kadar =P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 arkadaşım gidin vizyona açın bunu. burayla ne alakası var. dayanamıyoruz okuyoruz. izlediğim tüm dizilerin sonlarını imzama yazdırtmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: arkadaşım gidin vizyona açın bunu. burayla ne alakası var. dayanamıyoruz okuyoruz. izlediğim tüm dizilerin sonlarını imzama yazdırtmayın şimdi. Dayanamayıp okumak senin suçun,onu neden spoiler içine aldık!bende lost'ta 2. sezondayım ama o kadar da önemli bi sahne değil,sanki diziyle ilgili herşey ortaya çıktı..izlediğin dizilerin sonu sana kalsın,beni ilgilendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Niye böyle abarttınız, çok gereksiz bir ayrıntı ztn bu telefon. [spo]Hayır, çok önemliydi, adadan kurtulmanın tek yolu bu telefon. [/spo] [spo]Niye açıyosunuz spoiler'ı sonra laf ediyosunuz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 taz said: izlemeyenlere spoiler olarak gelebilir, ama bir işe yaramıyor merak etmeyin ehüeh ahah adam spoilerın kralını yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 spoiler dediğin böyle olur 4. sezon 7. bölümde jack ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Quel-Thul said: taz said: izlemeyenlere spoiler olarak gelebilir, ama bir işe yaramıyor merak etmeyin ehüeh ahah adam spoilerın kralını yapmış yoksa iphone mu çıktı lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 apple oturmus ozel yapmistir bi tane, tahminimce Apple da calisan en az 20 tane lost fanatigi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dharma apple mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Volfied said: apple oturmus ozel yapmistir bi tane, tahminimce Apple da calisan en az 20 tane lost fanatigi vardir. diyorsun ki apple dışında touch screen yapabilen yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar