Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPhone'nun Lost adasında işi ne?

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Dikkatli Lost fanatiği, son bölümde ekranda gözüken uydu telefonunu görünce IPhone ile benzerliğini hemen fark etmiş ve hemen resim almış. Ekran görüntüsünü dikkatli incelendiğinde IPhone da bulunan yuvarlak hatlı düğmeler hemen fark ediliyor. Hatta iyice baktığınızda Mac OS X Home ikonunu bile görebilirsiniz. Evet, kabul ediyorum; uydu telefonu şeklinde bir parçanın içine sokulmuş ama benzerliği inkâr edilemez. Resimdeki el duruşlarını ve buna göre büyüklüğü de hesaplarsak bunun bir IPhone olması yüksek bir ihtimal.

[spo] [/spo]

Alıntıdır...

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:33 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bazı filmlerde de ışın kılıcı var, bazen dünyada oyuncaklarını görüyorum, diyorum film de nasıl gerçeği var
walla ilginç hakkaten filmler karşısında insanın hayal gücü yetersiz kalıyor

benim tahminim o i-phone taklidi çin malı uydu telefonunu haberleşmek için kullancaklardı ama sony hatalı batarya ürettidiğinden pili dayanmadı, elllerinde patladı

[spo]yani kısaca julliet otherse geri dönerse, jack man to hand reletationshipine devam etcek, kate'in g-string giymiş götünü bi tek sawyer görcek, bize de adaya düşen melez ablamız kalcak)
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaşım gidin vizyona açın bunu. burayla ne alakası var. dayanamıyoruz okuyoruz. izlediğim tüm dizilerin sonlarını imzama yazdırtmayın şimdi.

Dayanamayıp okumak senin suçun,onu neden spoiler içine aldık!bende lost'ta 2. sezondayım ama o kadar da önemli bi sahne değil,sanki diziyle ilgili herşey ortaya çıktı..izlediğin dizilerin sonu sana kalsın,beni ilgilendirmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...