Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
e ne güzel işte korkuyosan.. korkarak oynamak daha iyi oluyo ama oyunda çok fazla korkulacak bişe yok.
ben F.E.A.R oynadığımda iyi tırsmıştım.
merdivenden inerken adam dönünce hayalet bi belirdi karşımda
altıma ettim.
offtopic oldu ama neyse..
güzel oyundur..
Sosyal ağlarda paylaş

benı stress yaptı bıraktım, oyun oynıycam diye ömrümü kısaltamam.

ama oynıyabıldığım kadarıyla aradığımı bulamadım ben cok. Ben baska bı oyun beklıyodum, daha system shock kafası bısılerdı benım bekledığım. ama kendı cercevesınde cok kral oyun olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaktan da yakından da 12 verdim, o kadar iyi.

F.E.A.R. korkutsun diye yapılmış, Bioshock öyle değil. Bioshock'da başlarda korkuyorsunuz ama biraz ilerleyince alışmış oluyorsunuz. Oyun başında Dr. Steinman ile uğraşmamızın da bunda etkisi var. Atmosfer itibariyle bir gerilim var tabii.

Oyunda kendini tekrarlayan birşeye rastlamadım. Her bölümde yeni plasmid ve silahlar geliyor. Mekanlar zaten tamamen değişik. Konu da bölümlere yayılmış. İlerledikçe güzelleşiyor.

System Shock'dan farklı tabii. Onu konsol dünyasına anlatırsınız artık, bundan sonra böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bioshock üçlemesi doğrulandı said:

2K Games'ten yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl X360 ve PC için çıkarılan "Bioshock'un" 2.2 milyonluk bir satış rakamına ulaştığı ve oyunun üçleme olarak devam edeceğini doğruladı. Ayrıca oyunun bir de hazırlanmakta olan film projesi bulunuyor, ama görünüşe göre tamamlanması oldukça uzun sürecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...