Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 arada hint veriyor ama ben de o tus gözükmedi nedense Kill stunt enemy by pressing (bosluk) diye gözüktü zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Phyx said: stun olmuş elemanları tek vurusta öldürmemizin bi yolu var mı levyeyle geçireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 10 üzerinden 12 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yakindan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Oynanacak oyun değil arkadaş. Hani 1-2 aylık save game'im vardı, tekrar devam edeyim dediğine pişman ettiriyor adamı. Korkuyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 e ne güzel işte korkuyosan.. korkarak oynamak daha iyi oluyo ama oyunda çok fazla korkulacak bişe yok. ben F.E.A.R oynadığımda iyi tırsmıştım. merdivenden inerken adam dönünce hayalet bi belirdi karşımda altıma ettim. offtopic oldu ama neyse.. güzel oyundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Asteroth said: Oynanacak oyun değil arkadaş. Hani 1-2 aylık save game'im vardı, tekrar devam edeyim dediğine pişman ettiriyor adamı. Korkuyorum ulan! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 abi bundaki korku fear'daki korkudan daha farklı bence =)... direk bi korku degil, atmosfer bile, fear da mesela oldugun yerde durursun tırsarsan, bunda orada olmak bile rahatsız edici =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 benı stress yaptı bıraktım, oyun oynıycam diye ömrümü kısaltamam. ama oynıyabıldığım kadarıyla aradığımı bulamadım ben cok. Ben baska bı oyun beklıyodum, daha system shock kafası bısılerdı benım bekledığım. ama kendı cercevesınde cok kral oyun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben de direk 1 bölüm geçtim sonra bıraktım gerginlik kardeşim oyun oynuoruz şurda nie gerilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aslında bı bıoshock gecesı yapılıp tassaga vurulup bıtırılebılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bende çok sorun çıkardı. Loading sonraları düşmeler falan. Shader'ı kapatınca düzeldi ama bu seferde duman vs sanki havada asılı beyaz kütleler gibi gözüküyordu. Zaten çok erken kendini tekrarlamaya başladı o yüzden sonunu getiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kasvetli bide oyun. sürekli karanlık sağdan soldan fıs fıs sesler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Uzaktan da yakından da 12 verdim, o kadar iyi. F.E.A.R. korkutsun diye yapılmış, Bioshock öyle değil. Bioshock'da başlarda korkuyorsunuz ama biraz ilerleyince alışmış oluyorsunuz. Oyun başında Dr. Steinman ile uğraşmamızın da bunda etkisi var. Atmosfer itibariyle bir gerilim var tabii. Oyunda kendini tekrarlayan birşeye rastlamadım. Her bölümde yeni plasmid ve silahlar geliyor. Mekanlar zaten tamamen değişik. Konu da bölümlere yayılmış. İlerledikçe güzelleşiyor. System Shock'dan farklı tabii. Onu konsol dünyasına anlatırsınız artık, bundan sonra böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bioshock üçlemesi doğrulandı said: 2K Games'ten yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl X360 ve PC için çıkarılan "Bioshock'un" 2.2 milyonluk bir satış rakamına ulaştığı ve oyunun üçleme olarak devam edeceğini doğruladı. Ayrıca oyunun bir de hazırlanmakta olan film projesi bulunuyor, ama görünüşe göre tamamlanması oldukça uzun sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Oyun çokgüzeldi ya, ama bilgisayar yüksek detay kaldırmadığı için oynayamadım zevk alarak, bitirmnedim. Xbox alayım onda oynarım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Off grafikler harikaymış ya, bu grafikleri bilgisayarda göremiyodum. Cidden zevk alarak oynuyorum yani, ki ortam o kadar süper ki bugün gündüz oynarken bile bi 5 dakka acaip yusufladım adamlar işi biliyolar :D xboxta oynamak da gayet rahat yani pcden rahat oynuyorum fps düşmüyo adam vurmak daha rahat. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adam gibi bi bilgisayarda oynarsan da düşmüyor zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yok ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gamepad ile daha rahat nasıl oynuyosunuz abi, hayatta oynayamam ben ama alışma meselesi her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gamepad alismasi garip bi alet FPS ler icin. Alisinca isler kolaylasiyo ama, mouse u yuksek sensitivity de kullanmaya benziyo. Cok oynamak istiyorum bu oyunu, XBOX 360 al beni diyo resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gamepadle daha rahat oynuyolar cunki autoaim. pcde oynasana yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne pcsi abi ufak lenovo X61 im var benim linux kullaniyorum ogrenciyiz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iyi adam olarak bitirmiştim. bi de kötü adam olarak bitirmeye çalışacam. kurarsam eğer. süper oyun yav bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Autoaim yok abi bioshockta gayet de rahat oynanıyor alışınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar