Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fear nerfed

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Fear zaten nerfin allahını yemiş durumda yani 12 sec max fearlanabiliyorsun ki daha hiç 12 saniye gibi bi rakam görmedim fearladığım kişide. MAx 6-7 saniye oluyor ki bu da trinketi falan CDde ise yoksa zaten direk trinket kullanıp fear immune gibi bi hal alıyorlar. Oyundaki %50 ırk olan Undeadleri saymıyorum bile. Hali hazırda fear nerflenmişken birde dotların fearı bozması tamamen saçmalıktan ibaret. Warlockun DMG şekli DOTtur yani zamana dayalı dmg verir. Ancak Arena gibi bi ortamda destro ile insta dmg kasabilirsin ki bu malum arenada işine yarar ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolutsen yine dotla adamı sadece fearladığınadamı değilde diğerini dotla. Fearlı adamı sona bırak. Diğer bütün CC'si olan classlar gibi yap. Aynı anda 3 kişi alacaksın diye bir zorunluluk yok. Sıra ile öldür adamları. Diyorum işte sadece taktiğiniz değişecek yoksa geri kalan herşey aynı. birde yanınızda pet kullanacaksınız mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

3 kişi değil 1vs1 durumdan bahsediyorum.
Bir kişiyi de keserken eğer fear+DOT yapamıcaksam ne anlamı varki fearın yani zaten direk dmglar fearı %80 bozuyor. Hele rogue hunter warriorlar için zaten keklik halini almış durumdayız. Sen öldükten sonra yapması gereken tek şey eğer cimri biri değilse vendordan aldığı yemekleri oturup yemesi yeter DOTlardan ölmemek için. Rogue detayına girmiyorum dahi yani 4sec CS, 6 sec KS, 5sec CloS (immune to fear and DC kısacası), 5-6 sec gouge bunlarda yetmez ise en son birde blind atıp sıfırdan başlar herşeye. Ve ne yazıkki bütün bunlar sırasında tek CDsi olan spelli Clos ki zaten 1 min CD. Elbette her classın korkulu rüyası bi sınıf olmalı ama bu sınıfa karşı senin 1 şansın olması lazım yani işi birazcık bilen bi roguea karşı DC cooldownda olan imba bir lockun hiç şansı yok. Hele Ally ise zaten kafadan kaybetti demek. CSyi 2 sec KSı 2 sec yapmak gibi bişi fear nerflenmesi.
Heal yapabilen sınıflar ayrı bir macera cunku tek hata ile rakigin full HP oluyor ki fear nerf ile kesilmeleri 1vs1de çok çok zor.
Magelerde ise eğer yanıma gelmiş ise o ama uzakta ise ben yeniyorum. Magelerin korkulu rüyası da locklar sonuçta ama fear nerf ile mageleri kesmekte çok zor olucak o kadar insta dmg varken ellerinde.
Farkında iseniz fear süresini değil çok çok daha kolay feardan çıkmayı tartışıyorum.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 11:00 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden sadece warlock fear böyleymiş gibi lanse ediliyor?
Sheep 10 dk sap 3 saat tutuyor sanki.priest oynuyorum şu sıralar ps atınca ilk dot tikinde fear bozulduğunu biliyorum ve 30 sec cd...
Nerf/buff olayı bitmez bu yüzden tartışmaya dahi değmez kanımca...
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışma ihtiyaını burda gideriyoruz. Bizde farkındayız bir işe yaramıcak burdaki tartışma ama forumların amacı kalmıyor hiçbişeyi tartışmaz isek :)
Ve priestler çıksın tartışsın onların fear nerfini yani benim priest 60da kaldı ve hiç PvP yapmadı gibi bişi.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 11:09 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

magenin frost ve fire boltları 3 sn cast olunca, rogue her türlü görünmezken görülür olunca, droodun form değiştirmesi birkere değiştirdiğinde CD ye girince, Warrior combatta stance değiştiremeyince, prist her combatta 1 kez shild açınca, hunter trap koyamayınca, loladinin açtığı envai çeşit kurtulmaca büyüsü DMG verir vermez bozulunca... bunlar gerçekleşince fearıda nerfleyebilirsin olayı bi türlü anlatamadım warlockun oyun tarzı ve aslında oynanabilirliği alınıyor bu nerfde gelirse, hala CC diyenlere ayrıca CC nin kelime anlamına tekrar bakmalarını rica ediyorum biz fearda adam kontrol etmiyoruz sadece biz değil, pristte etmiyor adam kontrol etmek için fear atan prist görmedim ben bende adam kontrolü için fear atmıyorum kimseye, fear 2. kez nerflenecek eğer gerçekleşirse şu anda fear atıldığında ve dotlar koyulduğunda zaten normal şartlarda maksimum 3-12 sn kalıyor (bu arada çıkma olasılığı çok yüksek) sonra kendiliğinden bozuluyor, şimdi hehangi bir trinket kullanmadan adam feardan çıkacak ben bir rogueyi başka bir abilitim olmadığından nasıl keseyim? bir warrior şu anda bile dokunulmaz benim için adam death wishi almasa bile işimi bitirecek artık bumu warlock oynamak, scubass la çoğu lock gezmiyor scubass özel bir pet farmda yada questte kullanılmaz genelde sadece scubassla açıklayamazsınız bu fear nerf saçmalığını, ayrıca death coil +fear olduğunda işlevseldi artık death coil atıp fear atacam ilk dotta adam feardan çıkacak sonra artık karşıdaki hangi klassa warlockun HP si ve içtiği iksirlerle ne kadar ayakta kalacağı sonucu belirler yok çünkü artık büyü cast ettirilmez warlocka bunu anlayamadığınızı anlamıyorum...

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:44 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

priest cc olarak kullanamıyor fearı cd dan ötürü. ama warlockta yok öyle bişi. adam atıyor fearı 10sn takıl sen hacı dmg alınca bile baya büyük acılmama ihtimali var. trinket var demişsin, warlockun da var sende kullan cık stundan. bir de succubus lamı geziyoz demişsin. e madem pvp ye bukadar önem veriyorsun, fearın bozulması seni bu kadar etkiliyor, çıkar scubbusunu öyle gez. sanki çıkarmak için talent falan vermek gerekiyor da yakınıyorsun bu kadar.

bu arada magein frostboltu 3 fireballı 3.5sn talentsız, senin serverda ayarlar farklıysa bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mageyi iyi bilerek yazmadım onu orda anlatmak istediğim magenin cast ettiği şeyler değil genel olarak oyun dinamiği neyse ona müdahale edilsin madem warlockun dinamiğine müdahale ediliyor, cast 3 sn ise 6 yapılsın o zaman ala ala :), fear CC değil CC nin açılımını sözlüğe yazıp bakarsan neden ısrarla değil dediğimi anlarsınız koyun yapmak, gogue sap bilememne atmak, eng roots çakmak, scubassın öpücüğü CC dir ama fear CC değildir attığımda adam benim kontolümde değil çünkü, yada senin serverindeki loklar başka fear atıyor bilemiyorum. bide ben battlegraundlardan bahsetmedim orda tabili scubass kullanırım oda ne kadar efektifse artık :)

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 15:33 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage"

patch notes da yazan buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock trinket stunı kaldırmıyor. Keşke o kadar yazı öncesi biraz inceleseydin. Direct dmg ile büyük ihtimal açılıyor gene okumadan araştırmadan yazmışsın herhalde. Succubus charm ile fear aynı grup sayılıyor yani succubusun CC yaptıgı an fear yattara oluyor. Kısacası keşke bu yazıları yazmamış olsaydın.
Sosyal ağlarda paylaş

Oktayca, 2 senedir oynuyorumda ilk kez Fear CC değil diyen sensin. Bir sürü warlock arkadaşım oldu. Fear'ı kullanmayı bilmiyorsan başka ama Fear CC'dir. Mob'u gruptan uzağa çekersin basarsın fear'ı deli dana gibi add çekme derdi olmadan kullanırsın.

Ayrıca, Rogue'ların trinketinden fear kaldırıldı. Yani ud rogue'lar hariç hiç biri senin fearını kıramayacak. Dotlamadan atarsın fear'ı sonra succubus mu çıkarıyorsun void mi ne çıkarıyorsan çıkarırsın 1v1'de. Fear'ın damage ile bozulması çok bişi değiştirmeyecek senin dotların yine deli gibi vuracak rahat ol damage'in düşmeyecek
sadece sana daha dokunulmadan öldürme gibi lüx'ün olmayacak.

Fear CC'dir ve diğer cc ler ile karşılaştıralım buyrun.

Sap: Combat dışında olan mob'a yapabiliyorsun, 30 saniyeye kadar sürüyor ve her hangi bir damage anında bozuluyor.

Poly: Sadece humanoid beast ve critterlara yapılabiliyor. Yapıldığı hedefi %1000 rating ile heal ediyor. en ufak bir damage ile bozulur (1 dmg bile vursan bozulur)

Cyclone: 6 Saniyeliğine hedefi hareketsiz bırakıyorsun ve bu süre zarfında invulnarable oluyor.

Fear: şu andaki hali ile hedefi 20 saniyeye kadar deli dana gibi koşturuyor ve bu sırada vereceğin bütün damage ler fear'ı bozmuyor.

Burdan bakınca fear içlerinde en kopuk olanı gibi geldi karşındaki kişi sana dokunmasına bile şans vermeden bir dünya şey yaptın.

Fear warlock'ın sahip olduğu tek şey değil. Aşın kendinizi warlock bir fear damage alınca bozulduğunda bitecekmiş gibi konuşmayın. Hala çok güçlü bir class. Öncede dedim ya oynadığınız class'ın potansiyelinden habersizsiniz ya da oynamayı bilmiyorsunuz. Fear nerf yese ne olur yemese ne olur. Fear atmadanda hala çok güzel adam kesebilirsiniz.

Birşey daha eklemek istiyorum. Nasıl ki sen yanında sürekli succubusla gezmiyorsan insanlarda üzerlerinde trinket takılı gezmiyorlar o fear'ı kaldırmak için. Eğer şimdi tutupta sürekli onu takılı gezecekler diye diretirsen ozaman aynı şekilde bende sana o zaman sende yanında succubus ile gez diye diretirim.

Oh rahatladım!! :)

Edit: Absolut warlock trinketi stun'ı kaldıracak 2.1.0'da rogue trinketi ise fear'ı kaldıramayacak aynı patch'de. Henüz bu değişiklik yapılmadı.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 15:56 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm özür dilerim açmıyormuş stunı hakkatten.
ama tabi bu fear ın cc olduğu gerçeğini, saldırdığınız mobları yeterli uzaklığa çekip fearlayabileceğiniz gerçeğini değiştirmiyor. tabi biraz uğraş gerektiriyor alışmışınız dot at life drain at takıl, hamlamışınız.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:00 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası PvEde fear umrumda değil. Ama iş PvPye gelince kullansam da kullanmasam da fear özelliğim nerf yiyor ise ağlarımda zırlarımda :)
Patch notlarında yazan konu ise fearin artık DMG alıyor ise daha kolay bozulacağı. Zaten süresini kısaltmışlardı kuş kadar şimdi birde zırt pırt feardan cıkıcak target :(
Ayrıca insanlar trinket takılı gezmiyor ise o onların sorunu. Ben 41 talent verip onun sonucu olan felguardı kullanmıcaksam ne manaya 41 talenttir ki o yani Cloakof Nuub gibi 66da bütün locklar öğrensin :)
Ears bir cloth giyiyoruz o mobu uzaga alıyım kitelarım derken tek vuruş ile wipe sebebi olursun 3-4 mob gurubu sonra.
Fear insta cast olsun o zaman.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:05 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kelime anlamı olarak kontrol etmekse Crowd Control dediğim geçerli, fear adamı kontrol etmiyor bence bir warlock açıp instanceye girinde şu meşhur CC nizi deneyin ne dediğimi anlayacaksınız, fear şu haliyle yani şu anda oynadığım haliyle dmg verdiğimde açılıyor zaten max 12 sn sürüyor ve 2. si atıldığında 3. sü atıldığında bu süre giderek azalıyor ki melee klaslara öyle 2.sini atamıyorsunuz o hayalide geçin warlock 2. fearı çoğu zaman atamıyor attırılmıyor blizin mantığına göre ben admı 12 sn de öldürmem lazım o zaman öldüremezsem ölecem çünkü... , ben burda kimseye klasını oynamayı bilmiyorsun demedim o yüzden böyle yorumlar hoş olmuyor tartışalım konuşalım ama böyle şeyler yazmayalım lütfen.

ayrıca offical not da böyle bir nerf gözükmüyor gören varsa iletebilirmi inceledim bulamadım ben.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:18 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Oktayca haklısın o laf ağır kaçtı biraz ama fear warlock'ın sahip olduğu tek şey değil ki pvpde. Hadi grup pvp diyelim Abi o unstable affliction mı ne ya da seed of corruption hangisi emin değilim. AoE Dot. 2 tane adama atıyorsun yanyana geldiklerinde birbirlerini öldürüyorlar. Arkadaşım onu kullanarak mage gibi aoe yaptı nerdeyse. tamam belki adapte olmakta zorlanacaksınız ama yeterince güçlü yine class.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun zaten o spelleri cast edebilecek pozisyonu bulamıyacak olmak fear nerflenince. Yani rogue veya warrior veya diğer herhangi melee vurabilen class tepende hoplarken çok kolay değil 1.5 sec fear kasıp fearin 2. saniyesinde bozulması ve senin o sırada slowing efectler yüzünden 2 yard uzaklaşabilmiş olman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...