Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümü Kabullenmek Bile Daha Kolay

Defensive

Öne çıkan mesajlar

Okula gittim ve ilk gördügüm an bir kıza aşık oldum. Aralık 2005 'de arkadaşlık teklifinde bulundum ama erkek arkadaşı olduğu için kabul etmedi. Reddelince boşluga düştüm ve fiziken hoşlandıgım bir kızla çıkmaya başladım. Aradan 11 ay geçti ve o kızı çıktıgı insan, benide çıktıgım insan darmadagın etti. İkimizinde ilk aşklarıydılar ve feci dagıtmışlardı. Son zamanlar birbirimize destek veriyoduk güçlü ol bak bende yaşıyorum aynısı geçiyor gibi.. O erkek arkadaşından ben kız arkadaşımdan aynı gün fakat habersiz şekilde ayrıldık. 1 hafta sonra Aralık 2006 da tekrar konuştuk ve arkadaşlıgımız başladı. İkimizde ilk ilişkilerimizde dagıldığımız için birbirimize sarıldık. Allah'ım yemin ederim dünya duruyodu o yanımdayken. Bunu ilk defa yaşadım. Çok güzeldi.Dogum günlerimiz 09.11 ve 11.09 1 sene arayla 2 teklif vb birçok olay film gibiydi. Bana sarılıp aglamıştı ilk haftadaseni kaybedersem ne yaparım diye. Çok mutluyum rüya gibi herşey diyodu ki benim içinde öyleydi.. Ve arkadaşlar istese ki zaten çogunu verdim maddi manevi neyim varsa gözüm kapalı verirdim. Ama şimdi giyindim, saçımı yaptım, parfüm sıktım süslendim ve birazdan ondan ayrılmaya gidicem. Ocak 11 de başlayan bu güzellik birazdan biticek. Ben çok garibim. Bir zamanlar dünyaları gözüm kapalı vericegim bir insandan şimdi ayrılıcam. Olmadı be kader, beni arkamdan vurdun.
Sosyal ağlarda paylaş

eger bırbırınıze uygun olmadıgınızı dusunuyosan ve sevgın bıttıyse ayrıl , sonucta devam etmen için bi sebep yok. aynı şekilde uzulmen için de bir neden yok. fakat onun seni sevdiğini biliyosan sen de onu seviyosan ve bunu ne olursa olsun gurur yuzunden yapıyosan yapma... sadece yalnız kalırsın o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de anlamadım ayrılmanın nedenini.. ben garip biriyim demişsin, sebep o mu? gariban olman mı?
bak eğer oysa, kız da zaten bunu daha önceden biliyosa-ki biliyo olması lazım- , kız zaten seni öyle kabul etmiş demektir... durduk yerde boktan bi sebeple neden ayrılıyosunuz canım cık cık cık.. sevginin kıymetini bilin biraz ya, çok ararsınız bu günleri..
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Her ne kadar bazıları ayar vermeye çalışsa da :) Kız benden anlamsız şekilde sogumuştu. Ufak ve çocuksu, bana öyle bir anda inat yapıp gitti ki bende çok sinirlenip ya ayrılalım yada adam ol dedim. Ondan sonrada ilişkimiz hayretmedi. Sürekli kavga ettik vs.. Bugün buluştuk sordum.
Ne haldeydik şimdi ne oldu neden dedim. Bilmiyorum dedi. O zaman ayrılalım dedim.Beni sevmiyosan yapıcak birşey yok dedim. Beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem yaptım :) Arkamada bakmam bir daha dedim. Ama bu cümleleri kurarkende bir garip oldum ya, canımdan bir parçaydı :) 2 kere sordum sessiz kaldı. Üçüncüye sordum gözleri doldu, bende sarıldım üzülme dedim. Zaman istiyorum dedi.Tamam dedim.Bu yazıyı yazma sebebim o an gerçekten insanlardan yorum almak birşeyler duymak istememdi. Sadece yorumlarınızı almak istedim çünkü o an yazarken çok dagılmıştım. 2 - 3 tane çok güzel yorum gördüm. Gerçekten teşekkürler. Sonuç olarak kız anlamsız olarak sogudugu için öyle olduk. Keza nedenini kendiside bilmiyor. Ayrılalım dedim oda olmadı. Bende karıştım ehue. Ama ya adam gibi dönücek yada biticek..Öyle dedim çünkü :P

Edit :Ölümü kabullenmek bile daha kolay derken.. Sevdigim insan ölse, öldü der ve kafanda bitirirsin ama... Bu kadar severken o bir yerde sen bir yerde gerçekten çok zor anlamında dedim :)

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 18:54 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 19:00 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o elde edince soğuma mevzuu çok kötü birşey...

Hani bana fazla olmuyor ama...

Saçmalık...

Olmazki...

Ya benide sevin...

Bir daha sevmeyeceğim dedimde işte.

Yine, yeni, yeniden...

Hatta ben neden geldim arkadaşın topiğinde ders yanıyorum onuda bilmiyorum...

@Defensive: Okuyunca abartmıyorum üzüldüm...Kıskandım hatta ciddiyim...Bence ayrılmayın bence biraz zaman ver belki çok üstüne düşmüşsündür...

ahh ahhhh

Ölmek istiyorum desem ölmek o kadar kolaymı diyeceksiniz...

Hiçbirşeyden zevk almıyorum siz siz olun sevginin kıymetini bilin...

Ayrılıyorsun başka biri diyorsun teklif ediyorsun...

Sonra kafan karışıyor reddediliyorsun...

Sonra o teklif ettiğin kişinin "kanka" sını düşünüyorsun...

Anlıyorsun ama çok geç oluyor olması gerekeni çoktan kaybetmiş oluyorsun...

Tamam kaybettimde...neyse arkadaşlar yazcak biryer arıyordum topic açacaktım 5 dk önce vazgeçtim gerek yok diye sonrada geldim buraya yazdım yarısını...

Hani ben olsam kendimi severmiydim ?

bilmem.

hoşçakalın sevgiyle kalın...

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 20:03 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ask denen sey var, evet... Ama kimsenin kimseye vermeye niyeti yok, cunku guven yok. Ama guvenemeyen de hakli, insanlar igrenclik derecesinde kullaniyor aski kendi amaclari icin. Bu zamana kadar oyle pek fazla bir ters hareketini gormediysen, ayrilma derim. Cunku belki de daha iyisi imkansiz. Bulup da bunamamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan ve AthleT; Teşekkür ederim umarım dediginiz gibidir. Çünkü aşk olaylarında mantık bir yere kadar..

Giovanni; Neden bilmiyorum acaba ayrılmadık diyemi mutluyum yoksa başka birşey mi var ? :D

malik; Ben 9 Kasım'ım. Akrep olan benim ama deli gibide seven benim :)

PassivE_KesH; Abi güçlü ol.

Marl0_on; Darmadağın ettin be. Tam artık güçlüyüm, kabullendim ayrılsada koymaz derken bu ne.. Hiç bir şekilde tersini görmedim ve çok saf. Ama benden sogumuş :)

Yazan herkeze; Saolun

Bu arada size birşey sormak istiyorum. Bu durumda; gece yatarken "tatlı rüyalar" diye mesaj çekmek istiyorum ama. Bu onun fikrini etkiler mi ? Tamamıyla hür iradesiyle karar alsın istiyorum baskı yapmış yada aklını çelmiş olmak istemiyorum. Yada hiç ilişmemek mantıklı mıdır bu "bana zaman ver" döneminde ?

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 22:20 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...