BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 abowww..benimde o kdr :p ama ben esmerim dikkat çekmio pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ulan bende harbiden anormal bişi fln zannettim bildiğin kol işte abi... erkek dediğin biraz kıllı olur (ewt bu lafi ben söylüyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sen takmışsın kafayı kıllarına. halbuki abartı bişey göremedim ben. hatta bi çok kimseninkinden bile az. aha benimki; hadi kol kıllarımızı koyalım sdfds. [spo][/spo] sıkma canını. ROARR de dynun'ın dediği gibi. Laser Epilasyon diyenlerede gülüyorum. O zaman kabak gibi olur ve bir cemaatte =P ŞŞT PARLAK, sen kimlerdensin? sorusunu soranlar olabilir. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 tşkler ama belkıde benım sorunum etrafımdakı herkesın kolundakı kılların ya cok az olmasından yada olmamasından kaynaklanıyordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 zaten lazer epilasyon yaptırsan çok kılsızım herkes bana parlak diyor diyecek ve gidip kıl tüy ektireceksin sonra işler böyle bir döngüye girecek işte o yüzden bırak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Nese bu da dıgerkı resım sonunda koyabıldım.. [spo] [/spo][ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 20:27 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 20:30 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 kolunu kes bence kimse bişi diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla gayet normal ben anormal bisi goremedim, hic takicak bisi yok yani ugrasma bile, erkek adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 vaovv fistanın kıllar sağlammış ama beyaz tenli olduğu için kötü durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Demek ki hala ataların olan maymunlara yakınsın, insan denen soysuz varlığa bizim kadar yaklaşmamış olduğundan şanslı say kendini... [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 21:26 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: insan denen soysuz varlığa bizim kadar yaklaşmamış olduğundan şanslı say kendini... Kazım Kanat geldi aklıma birden nedendir muahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 cosmo okuyan kari kizin kopegi olup killarinizdan utanmayin gencler. sonra tuysuz oglan diye makaralara ip olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 omuzlarimda rutbe vardi lan benim, kol da olsa nolcak bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla saolun bır nevze olsun moral buldum ama genede tısort gıymek bıraz zor gıbı gelıyor bana hele dersane ortamında gıyebılcegımı hıc sanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 her türlü tsihrt ü giyerim valla erkek adamın kolu kıllı olur [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 03:36 tarihinde, Xayder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bu topik sagolsun simdiye kadar kolumda kıl oldguunun farkına varmamıstım.fotolardan sonra bakınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben de kurtadamsın falan sanmıştım ya amaaan. Birşeyin yok senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bunlara sen kıl mı diyorsun : ) sen beni dolunayda görüceksin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dolunay demissin bende donsuz zamanda diye okudum sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Fikir-zikir deyip kaçayim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 lan ben de kolumda kıl var diyodum iyi mi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ulan ben de bişey sandım ya .. abimin üni'de bi arkadaşı vardı "halı murat" diye adamda bir kıl vardı of yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Lazer epilasyon dur merhemin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla ben ya tişört giymicem yada kıllardan kurtulmanın bır yolunu bulucam..Aklıma gelen tek çare kılları sarartma yöntemi şu an ..Muhtemelen onu uygulamayı düşünüyorum...En azından denemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 En azından benim derdimin yanında seninki hiç bişey benim sakal bölümünün üstünde küçük küçük tüyler var.Ben küçükken zeki berberimin oraları da alması sonucu hiç çıkmaması gereken yerleri şahlandırdı ve bende bu hale geldim en iyi çözüm galiba tüy dökücü kremler kol kılı konusunda ise abi bişey olmaz ondan dedikleri gibi erkek adam kıllı olur çoğu hatun kişi de kıllı sever ama son yıllarda kıllı erkeğe karşı bu cosmopolitan gibi dergilerde kampanya başlatıldı bunu kınıyorum ve erkeğin tüysüz olmaması gerektiğini savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar