UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 arkadaslar gercekten 2 senedır bu problemı yasıyorum..Vucudum herhangi bır bolumu pek kıllı olmamasına ragmen kollarımdakı kıllar benım sınıırımı bozuyor..Bazen arkadaslarımın bu yuzden dalga konusu oluyorum...Ya da baska bır cevreden bırısı gordugunde YARATIK! der gibi bakıyor valla anlayamadım napıcagımı..Bıraz arastırdım tuy dokucu kremlerı falan fakat daha sora daha cok cıkarıyor dıyenler var onun harıcınde yapıcak bırsey bulamadım..Lutfen bır yardım edın ben son derece cıddıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 lazer epilasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Jilet vur jilet bol köpükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Abi sen kıllısın hiç bir zaman kılsız olamayacaksın. Düzenli bir şekilde etkili ve kaliteli tüy dökücü krem kullanırsan herşey yoluna girer veya dediğim gibi lazer epilasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Erkek adamsın. Kıldan utanılır mı. Kendinle barışık ol. Kıllısın diyene ROAARRR diyiver. Sittirsin gitsin. Bakma sen millete ya. İyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kıllarınla mutlu olmayı bilmelisin bence aşırı kıllı bir insanım istesem epilasyon yaptırabilirim ama hiç gerek yok entel dantel şeylere atalarımızda kıllıymış bizde kıllıyız. Kendi özelliklerinle mutlu olmayı bilmezsen hayatta hiçbirşey seni mutlu edemez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 abi adam kıllı değil yaratıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bi resim alsak ona göre yapsak daha iyi olucak galiba : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yahu sen kendini mutlu hissetmiyorsan tabi ki aldiracaksin. Lazer epilasyona git, en kokten ve kalici cozum. Tabi masrafli biraz. Ama mevsimi gecmis olabilir, cunku gunese cikilmasini bir muddet onermiyorlar ondan sonra. Benim kiz arkadasim yaptirmisti, solaryuma falan giremiyordu o yuzden (yeditepeliydi evet.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 laser yaptır. ama accık kaçar tabi fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Babam lazer epilasyon yaptırdı, yakında benimde yapmam gerekecek büyük ihtimal, ayı gibiyim :) En kökten çözüm gerçekten abi, herkes tavsiye etmiş, maddi olarak sorun olmayacaksa düşünme git, hatta banada ısmarla eki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ilke kız arkadaşım falan diyip uyutma milleti, kız yüz vermemiştir gelmiş konuşuosun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Penth'e öyle birşey olmaz, ona yüz vermeyen kız varsa bende... bende... ben... YERYÜZÜNDEKİ EN ACİZ HORONZPU ÇOCUĞYUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Can, birbirimiz hakkinda cok fazla sey biliyoruz, laflarina dikkat et bence euheuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 PENTİİİ KAVGADA SÖYLENMEZZZZZ =P Tüy dökücü olayına katılıyorum. Düzenli olarak kullandığın zaman kökünden kesilmese de azaldığını göreceksin. Erkekte kıl olası birşey, bunu sana diyen insanlarla fazla muatap olmamanı öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 berbere git abi saçın uzayınca nasıl gidiyosan ara makas atsın, kırıkları alsın, biraz seyrekleşsin başka bişey gelmedi aklıma :) ne öle lazer epilasyon kılsız erkek kolu mu olur veya kolunun hacmini genişlet, daha az gözükürler en güzeli kendinden seyrek çıkmış kıl ama olmuyor tabi beslenme düzeni ile alaklı diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yaratık diyenin savur bir tane yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Erkek adamsın. Kıldan utanılır mı. Kendinle barışık ol. Kıllısın diyene ROAARRR diyiver. Sittirsin gitsin. Ne güzel sölemiş Dynun Böle küçük şeyleri takma kafana ;) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:36 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 tüy dökücü krem ya da lazer epilasyon filan yaparsan, bu sefer de "zuaa kılsız la bu, gey gey" diye dalga geçebilirler ama. yani başka insanların yorumlarına göre hareket ediceksen, sabit dur daha iyi. ama sen o kıllardan rahatsızsan, yukarıda önerilen çözümlere başvurmanı öneririm. ha bi de, tüyü (GILI) kökünden almaz da, jiletle makasla keserseniz, daha çok çıkar. jilet makas filan demiş de bikaç kişi =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 tüy dökücü kremlerin jiletten hiç bir farkı yokki ya.ayrıca kol da o kadar kılın ne işi var hani gogus sırt mırt desen nesede kol yani salla gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bide reklamlarda bioder diye bişi çıkıodu yaw. tüm eczanelerdeymiş şimdi aklıma geldi, oda azaltıyo yok ediyo falan bişeydi.. aboo reklam yaptım.. medipooğll sağlıcaklaaağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kıldı tüydü bunlar ufak şeyler.Takma kafana yaşlanınca dökülüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 abı ben takmasam da mılletın tıp tıp bakması hosuma gıtmıyor ..Bıraz ozguvenım saglam olsa o konuda sonuna kadar arkadasında durucamda :) nese ben resmını sıze atmak ıstıyorumda buraya nasıl koyuyoruz onu bı anlatsanız bende resmı cekmeye gıdeyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 resmi çek.bilgisayarına at sonra http://imageshack.us/ adresine gir. gözat de. resmi bilgisayarından bul ve seç. sonra alttaki Host it tusuna bas. siteye resmin yüklenecek. sonra açılan sayfada en alttaki linki kopyala. paticik e gel. cevap yaz bölümüne gir konunun. sonra bu ikona tıkla ve oraya kopyaladıgın linki yapıştır. sonra mesajını gönder. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bır resım daha vardı atıcagım ama sıte kafayı yedı .Upload edemedım neyse bununla ıdare edin şimcik [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar