Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıl problemım

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar gercekten 2 senedır bu problemı yasıyorum..Vucudum herhangi bır bolumu pek kıllı olmamasına ragmen kollarımdakı kıllar benım sınıırımı bozuyor..Bazen arkadaslarımın bu yuzden dalga konusu oluyorum...Ya da baska bır cevreden bırısı gordugunde YARATIK! der gibi bakıyor valla anlayamadım napıcagımı..Bıraz arastırdım tuy dokucu kremlerı falan fakat daha sora daha cok cıkarıyor dıyenler var onun harıcınde yapıcak bırsey bulamadım..Lutfen bır yardım edın ben son derece cıddıyım...
Sosyal ağlarda paylaş

Kıllarınla mutlu olmayı bilmelisin bence aşırı kıllı bir insanım istesem epilasyon yaptırabilirim ama hiç gerek yok entel dantel şeylere atalarımızda kıllıymış bizde kıllıyız. Kendi özelliklerinle mutlu olmayı bilmezsen hayatta hiçbirşey seni mutlu edemez : )
Sosyal ağlarda paylaş

berbere git abi saçın uzayınca nasıl gidiyosan
ara makas atsın, kırıkları alsın, biraz seyrekleşsin
başka bişey gelmedi aklıma :)
ne öle lazer epilasyon kılsız erkek kolu mu olur

veya kolunun hacmini genişlet, daha az gözükürler

en güzeli kendinden seyrek çıkmış kıl ama olmuyor tabi
beslenme düzeni ile alaklı diyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

tüy dökücü krem ya da lazer epilasyon filan yaparsan, bu sefer de "zuaa kılsız la bu, gey gey" diye dalga geçebilirler ama.
yani başka insanların yorumlarına göre hareket ediceksen, sabit dur daha iyi. ama sen o kıllardan rahatsızsan, yukarıda önerilen çözümlere başvurmanı öneririm.
ha bi de, tüyü (GILI) kökünden almaz da, jiletle makasla keserseniz, daha çok çıkar. jilet makas filan demiş de bikaç kişi =p.
Sosyal ağlarda paylaş

resmi çek.bilgisayarına at
sonra http://imageshack.us/ adresine gir.
gözat de.
resmi bilgisayarından bul ve seç.
sonra alttaki Host it tusuna bas.
siteye resmin yüklenecek.
sonra açılan sayfada en alttaki linki kopyala.
paticik e gel.
cevap yaz bölümüne gir konunun.
sonra bu ikona tıkla ve oraya kopyaladıgın linki yapıştır.
sonra mesajını gönder. :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...