Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatyadaki Olayın Otopsi Raporları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 1500 sene öncede kadinlar mal niyetine para karşiliği alinip satılıyodu hala öle,tecavüze uğrayan kızlar öldürülüyordu,halkın ortasında suçluların kafasi uçuruluyordu İRan,Irak ta hala devam ediyor,niyetiniz nedir annamıyorumki madem bu kadar aşıksınız madem bu kadar seviyosunuz şeriatı gidin İran da,Arabistanda yaşayın Atatürkün kurduğu cumhiriyet bize kalsın
Mesaj tarihi:
Nereye gideceğimi sana soracak değilim, İslamcıyım var mı diyeceğin? Size mi kaldı ülkede kimin kalıp, kimin gideceğine karar vermek? Cumhuriyetçi misin, Atatürkçü müsün nesin anlamadım; sen necisin? Fransaya git sen o kadar laiksen ya da ya da ne bilim nereye gidersen git heha

Bu ülkede benim de hakkım var bilader, ben bi' yere gitmiyorum. Ha ben diyorum tren geçti sen diyorsun deldi geçti, kk senin dediğin gibi olsun İslam katil ve sapıkların dinidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin İstiklal Marşını da senin İran'a yollamak istediğin birisi yazmış, o da senin utancın olsun.
Mesaj tarihi:
has..........................................tayım hala bazı seyleri anlamamakta ısrar edenlere. 1500 yıl once tecavüze ugrayan kızların müslümanlık geregi öldürüldügünü kanıtlarmısın simdi hemen nerde yazıyor o? Birşey bilmeden bok atmak ne kadar kolay degil mi? Şimdi bazı insanlar cahillikle kendine göre din uyduruyor yada bazı seyleri kendine göre anlıyorsa tüm müslümanlar mı suclu? Yazmıyım diyorum dayanamıyorum her olayda bi bok atılmasından bıktım usandım milletin inançlarına ne zmn saygı göstermeyi ögrenecek bu millet? Gerizekalının biri gidiyor kıçından yorumlarla hayvanlık yapıyor, ki bence biri tarafından beyni yıkanıp yaptırılıyor ,millet geliyor sonra müslümanlık şöle böle gidin İran'a şuraya buraya. Atatürk o cumhuriyeti kurarken insanlar birbirine saygı içinde özgürce yaşasın diye kurdu. Cumhuriyet müslümanları İrana yollayın diyorsa özür dilerim. Burdaki insanlar nerde şeriat yanlısıyız yazmıslar onu anlamadım , müslümanlıkla bu hayvanlıkların ilgisi olmadıgını anlatmaya calısmıslar. Neyse yazmıcam artık birsey nede olsa 50 sayfa tartışma olcak yine bi yerlere gelemiyecegiz....
Mesaj tarihi:
.

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 19:57 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Horace kardeşim MÖ'ye gidersen de tabii ki hapishane vardı ancak günümüzdeki anlamda suçluların yargılanıp hapsedildiği hapishaneler modern çağın eserlerdir :) Yoksa krala, imparatora, padişaha vs. ye karşı çıkanların veya onun zevkine uymayanların konulduğu zindanlar konumuzun çok dışında. Hele hele düzgün bir devlet sistemi olmayan yerlerde hapishane sisteminden bahsetmek abesle iştigaldir. Ömür boyu hapse çarptırılan kaç kişiyi olmayan hangi devletten topladığın vergilerle tutuğun hangi olmayan adamlarla bakıp onları besleyeceksin.

Traş zaten kimse hiç olmuyor olsa herkez sakallar yerde gezerdi. Ancak benim bahsettiğim günlük olarak traş olmayı kolaylaştıracak alet edevatın olmaması nedeniyle bu işle günümüzdeki gibi ilgilenilemediği idi. Yoksa kılıç olan yerde isteyen günde 5 vakitte traş olur. Ama olana normal gözle bakmazlar o ayrı.

Müslümanlıkta kot giymek yasaktır dediğim zaten yok. Benim bahsettiğim "Muhammed zamanında kot yoktu ki o bunu giyiyor olsun" du. Ancak günümüzde 1500 yıl önce Muhammed ne giyiyorsa onu giyelim, ne yiyorsa onu yiyelim, ne yapıyorsa aynen onu yapalım diyen vatandaşlar var, ben ona dikkat çekiyordum.

Sensible kardeşim ben ne uydurmuşum merak ettim. Kur'an da şu yazıyor dedim mi ki yazdılarım Kur'an da yazmıyor olsun.

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 20:10 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]Nereye gideceğimi sana soracak değilim, İslamcıyım var mı diyeceğin? Size mi kaldı ülkede kimin kalıp, kimin gideceğine karar vermek? Cumhuriyetçi misin, Atatürkçü müsün nesin anlamadım; sen necisin? Fransaya git sen o kadar laiksen ya da ya da ne bilim nereye gidersen git heha

Bu ülkede benim de hakkım var bilader, ben bi' yere gitmiyorum. Ha ben diyorum tren geçti sen diyorsun deldi geçti, kk senin dediğin gibi olsun İslam katil ve sapıkların dinidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin İstiklal Marşını da senin İran'a yollamak istediğin birisi yazmış, o da senin utancın olsun.[/spo]

Ben şu anki rejimden memnunum sen ve senin gibi rejim değişikliği isteyenlere lafım,senin sölediklerine göre Atatürk e de cumhuriyetede karşısın belki küfürler ediyosun,ben müslamanlık katil ve sapıkların dinidir demedim hiçbir zaman,senin dediğne göre insanlar 1500 yıldır hiç değişmemiş,ben sana 1500 yıl önceki durumu anlattım,sen o durumdan memnun isen ve cumhuriyet yerine şeriatı istiyorsan yolun açık olsun.
Mesaj tarihi:
said:
Fransaya git sen o kadar laiksen ya da ya da ne bilim nereye gidersen git heha

Türkiye zaten laik bir ülke kimse birilerini bu ülkeden laik olmak istiyorsan Fransa'ya git diye kovamaz.

Ayrıca İslamcı olmak laik olmamak demektir, bu durumda anayasanın değiştirilemez maddelerine göre Huun İran sana daha uygun çünkü Türkiye laik ve öyle kalacak. Hep de aynı tartışmalar yapılıyor nedense. Ve hep sen laik olmayan görüşler yazıyorsun. Ayrıca Müslümanlık kaka diyen de yok burada. 2-3 kişi belki, diğerleri açıklamaya çalışmış gerçeği.

Ayrıca inkar edemezsin ki kendi içinde çelişen bir din. Ha her din kendi içinde az çok çelişir o ayrı. Bir madde kafirleri öldürün diyorken diğeri hoşgörülü olun, tek cezayı Allah verir, kul ile Allah arasına girilmez diyor. Zorlama yok, teşvik var diyor. Ne iş??
Mesaj tarihi:
Ortalardan alıntı yapmayıp arkasını önünü tam okursan anlarsın oraları. Çelişkili diyemezsin bana göre çelişkili diyebilirsin. Neden herkes kendi fikrini kabul ettrimeye calışıyorki sen kendi kararlarını verir çelişkili gördügüne dine inanmazsın, başkası inanır.... Bana göre de çelişki yok ne iş? Nolcak şimdi? Ne olcagını soleyeyim herkesin fikri kendine arkadasım diyip son noktayı koyucaz saygılı olucaz birbirimizin fikrine karsı. Ama ben bunu yazıcam 2 msj alta biri baska birsey yazıcak gelmicek tartısmanın sonu.
Mesaj tarihi:
Ve benim hayatımda çelişkilere yer yok.Ben kişiye göre değişen her yöne çekilebilen bir dine inanmadım ve inanmam da.Şuan 20 yaşındayım ve kendimi henüz inancımı belirleyecek kadar olgun görmüyorum hazır olduğum zaman bütün dinleri inceleyip kendime yakın bir din bulursam onu seçerim yoksa böyle devam.
Mesaj tarihi:
said:
Ve benim hayatımda çelişkilere yer yok.Ben kişiye göre değişen her yöne çekilebilen bir dine inanmadım ve inanmam da.Şuan 20 yaşındayım ve kendimi henüz inancımı belirleyecek kadar olgun görmüyorum hazır olduğum zaman bütün dinleri inceleyip kendime yakın bir din bulursam onu seçerim yoksa böyle devam.

ip in vakit gastesinin eline geçmesin,sonra manşetten verirler senide ^^
Mesaj tarihi:
fedaykin bosuna kasma

insanlar dinlerini okumuyorlar, bazi seylerin nasil artik modern dunyada uygulanamiyacagini anlamiyorlar. Cunku cok basit bir sekilde din hakkindaki butun bilgileri saglarindaki sollarinda amca abilerden geliyor.

evet beyler bugun zekasi olan hic bir bayan gidipte islamiyetin ona tam olarak emrettiklerine uymaz. Bundan 1500 sene once arabistanda kadinlar oldurulurken tecavuze ugrarken hz muhammed geldi, onlari erkeklerin himayesi altina aldirdi, onlarin da bir varlik oldugunu gosterdi. O devir icin bir devrim yapti. Cunku arabistanda o devirde kadin evlerindeki develerden daha degersizdi.

Peki siz bu kurallari simdi uygulamaya kalkarsaniz,
egitim almis bir kadina kapa sagini solunu karsindakini tahrik ediyorsun dersen.
Demez mi sana banane kardesim o bakmasin.
Sen kadina otur calisma dersen
demez mi sana ne farkimiz var.
Sen kadini doversen(ki dovme islamda son care olarak hadislerlede onaylinmis(hafifce fiziksel uyarin diyor))

olur mu bunlar ????

beyler artik farkina varin dunyadaki muslumanlarin hepsi en kotu kosullarda, cunku gercekten 1500 sene onceki islama inanirsaniz o kosullarda yasamak zorundasiniz. Allah rizasi icin hepimiz kicimizi elimizle siliyoruz hala varmi boyle bir pislik ya. O zaman icin adamin kicini yikamasi devrim otesi birseydi. Bazi seylere bakis acinizi degistirin

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 20:37 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mesele Islamci dinci Hristiycan falan meselesi degil. Biz milletce boyle manyak olduk. Ayni Amerikalilar gibi. Onlardan 10 yil gerideyiz yalniz sen 10 yil sonra gor okul baskinlari seri katiller falan hepsi bizede gelecek. Muasir medeniyet seviyesini kicindan yakaladik Atam gurur duy bizle.
Mesaj tarihi:
Kültürümüze ters ne demek ya? Adam sapık, kültürümü kalmış işin?

Din ise tabikide kendi içinde çelişir. "o senin yorumun, bu benim yorumum" diyemezsin ki zaten, böyle saçmalık olur mu? Herkes farklı anlasın, kafasına eseni yapsın o zaman? (Kİ yapıyorlar onu zaten, biri onları öldürün farz'dır diyor, kimi patlatın kendisini diyor vs...) Sen öyle yorumla ben böyle diye bişey olamaz.
Mesaj tarihi:
Bir cinayet belli bir kesim, ikinci linc belli bir kesim, ucuncu katliam belli bir kesim. iskence var belli bir kesim....

Arkadasim bu belli kesimin onunu kim kesecek yeter artik! Ise yarar herkes bu ulkeden kacip gidince mi bu belli kesim rahat edecek? Bu belli kesim hepimiz Adnan Hoca nin Fethullahin yoluna girince mi rahat edecek? Yoksa butun azinliklari ve ters dusunenleri gaz odalarinda yakinca mi duracak? 1970 lerden bu yana sadece farkli dusundukleri icin iskence edilenin oldurulenin sayisi belli degil. Durdurun bu belli kesimi artik.
Mesaj tarihi:
Pesimist, herkese yayamayız ama ne yazık ki büyük çoğunluk bu durumda. Yani sen ne kadar düzgün insan olursan ol artık azınlık gruptasın. Açıkça belli ki müslümanların %80'i kendini müslüman görüyor fakat hiçbiri müslüman değil, ona zulüm, buna zulüm, dolandırıcılık, vergi kaçırma, birbirini kazıklama falan artık standart şeyler oldu bu insanlarda.

Ya sorun extremist'lerde. Herşeyin ekstremist'i zarardır. Din'in dahada zarar. Üstelik adaletsizlikle birleşince bu dinci ekstremist'ler dahada güç buluyor, onu bunu öldürüyor. Çünkü biliyorlar 1-2 yıl yatarlar, af-maf çıkar salıverilirler.

Yani suçlu ve güçlü oluyorlar bu ülkede. Bu adamlardan korkuyorum ben ya. Bir yere gidip fikrimi, görüşümü söyeleyememki, biri çıkarır bıçağı saplayı verir. Ama yurt dışında bunlar sana bişey yapamıyor. Çünkü adalet var, yasalar var. Hatta bazı yerlerde biri sana tokat atsa 2 yıl hapise giriyor.
Mesaj tarihi:
said:
Sensible kardeşim ben ne uydurmuşum merak ettim. Kur'an da şu yazıyor dedim mi ki yazdılarım Kur'an da yazmıyor olsun.

İslam'da din uğruna öldürebilirsiniz diye birşey yok.
Kuran'da yazmayan şey islamda yoktur.

[ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 22:10 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oyy oyy...

1- Nefse karşı cihat
2- İlim ile cihat
3- Mal ile cihat
4- Savaşarak cihat.

Bakıyoruz sonra; "Sizinle savaşanlarla Allah yolunda siz de savaşın; fakat haksız yere savaşmayın" Bakara 2/190

Dahada başka ömrü hayatında bir kere Kuran'ı açıp okuyan birisi kimseyi zorla müslüman yapmak diye birşey olmadığını da bilir.

Bu noktada müslümanım demeyen kişinin değil, müslümanım diyenin ne düşündüğü önemlidir. cahil cühela ateistin arasından çıkmaz, kimse ateistin cahiline cinayet işletemez diyen varsa o ayrı.

Evet cihat var İslamda, sen nasıl birşey sandın cihadı? Şu kitabı baştan sona 10 kere okuyup bu konulara açıklık getiremeyen adam zaten "git kendini denize at" desen atar. Netice itibariyle, aklı başında kimse ben cennete gidecem diye kimsenin gırtlağını kesmez.

Ha haklı savaş ne o zaman diye soranlar çıkabilir, onlarada adam akıllı okumalarını tavsiye etmekten başka yapacak birşeyim yok.
Mesaj tarihi:
Ateizm uğruna cinayet işleyenini duymadım ama din uğruna ( müslümanlık, hristiyanlık vs. ) birbirini gırtlaklayan çok insan gördüm. Cihad'ı bir kez meşru gördüğünüz an bunun sınırlarını çizmek çok ama çok zordur. Bu güne kadar "Evet ben haksızım, düşmanım haklıymış" diyen birisi gördünüz mü? Din uğruna savaşan kim ben haksızım der ki? Onun haksız olduğuna, sizin çizdiğiniz sınırların haklı olduğuna kim karar verecek?

Kur'an dan yola çıkıp karar verin demek işin kolayı. 100'lerce sayfalık basit bir romandan bile 2 kişi aynı şeyi anlamazken Kur'an gibi bir kitapdan mı doğruyu bulup başkalarını öldürüp öldürmemizin haklı veya haksız olduğuna karar vereceğiz.

Başkasını herhangi bir sebepten öldürmek haksızdır demek bu kadar mı zor?
  • Yeni Oluştur...