by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bunu açıklayabilir misiniz?
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şekerin eritilmesiyle yapılan şeyin adı
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 mel gibsonun çektiği yeni filmi. baş rolde kendisi oynuyor ........ [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 19:39 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne ile yapılıyor ana maddesi ne onu merak ettim?
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 karamelin tadı çok güzel. özellikle carte dor karamelli dondurmanın üstündeki karamel tanelerini yemeye bayılıyorum. ayrıntılı bilgi istiyorsan şuraya bak: http://en.wikipedia.org/wiki/Caramel
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şeker az bir yağda 15 dakika karıştırıla karıştırıla eritiliyor diye biliyorum.TV'de izlemiştim adam yaparken un da atmıştı en sonunda nedense
Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Karamel iki kızı birden idare edebilmek demek aynı zamanda insanın kendine yakışanı giymesi tabii ki.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 karamel, insanın kendine yakışanı giymesi olsa gerek
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 "gagıl mı gugul mu ne ise bi ona sorsana sen nette.. cevap veriyo işte sayfadan" ananem 73 istanbul
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 wikipedia varken bu tip konular için google'la ne uğraşacaksınız ki...
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 orada yazılan şey "ananem bile gugıl lı biliyor" dur "internet deryasına ulaşabilipte kullanmaya ne kötü" demişler bi internet-i şerifte.. doorudur.. "ara, nereden olursa olsun ara.. ister guugıldan, ister wikiden, ister ekşiden, ister patiden.. sadece ara.. " diye de bi deyiş de olsa gerek. yoksa bile ben yazdım oldu.. das-aAa atasözü kurulu gururla sunar.. tek rakibim tdk.. ama onlar çok tembel ya..
ivy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hatta pati varken wiki ile ne uğraşıcaz di mi? yazarız elbet biri çıkar açıklar hazıra konmak varken kasmaya ne gerek var? ki hoş ona da kasmak denirse
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ispanyolca "caramelo" agda, "depilar con caramelo" da agda yapmak anlamina gelmektedir.
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yumurta akı + mayonez + şeker = işi bilenler tarafından yapıldığında dilimin damağımın düştüğü lezzet!
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne alaka karamel şekerin pişmiş hali değil midir ? yumurta akı mayonez ne iş :s
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 karamel öle olabilir ama dikkat edersen işi bilenler tarafından hazırlanan hakiki karamel dedim =) yani işe bi lezzet katma durumu var. karamel tatlısı da diyebilrz böle kaşık kaşık götürülen tavuk göğsümsü bi dalga =))
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 karamel zaten tatlı hoca, ayrıca ne kadar tatlı olursa olsun mayonez katılmış dedin ya midem kalktı artık :D
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şimdi git bi yemek kaşığı al üstüne bir çay kaşığı toz şeker koy altına da çakmağı tut. aha o içindeki şey artık karamel afiet olsun.
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 efenim şekeri uyla eritirseniz krokan olur, soğuyunca sertleşen bir nevi sert ağda diyelim (içine limon koyunca yumuşak oluyo, o tarafını anneniz bilir :P). işte bu parlak eriyikin içine krema ve/veya süt koyar karıştırırsanız karamel oluyo diye biliyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bir de kremkaramel var ki.. offf offf.. yapsa da birisi yesek de.. yada dalıcı dombaghh tan falan mı alsak.. yeah!
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 http://www.nepisirsem.com/resimliyemektarifi.aspx?yemekid=673
Öne çıkan mesajlar