Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu SP3 de nesi?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Unoffical olarak çıkmış o sanırım. Yapımcı thehotfix.net, Microsoft 2008 ortalarında xp service pack 3 çıkaracakmış. Araştırmalarımda bunu buldum. Bir de şöyle birşey buldum ki indiriyorum ve umarım sağlıklı birşeydir, şubat 2007'ye kadar güncellemeler varmış için. Tema filan dertlemez beni zaten sade kullanırım. Reputcular ilk defa işe yaradı... :) *
Sosyal ağlarda paylaş

office update'i içindir
wooow woow woow!! orada dur dostum tamam mı?

ve çek o elini lanet olası install tuşundan! şimdi sakin ol derin bi nefes al ve yüklemeden önce bir beni dinle adamım... tamam mı? benimle misin dostum ha benimle misin.. ok..

amerikanvari giriş repliğinden sonra bu hede ile kaybedeceklerinizden(!) bahsedeyim.. Bİliyorsunuz microsft pek akıllı bi şirket değil ve bu sp3 ile (ve diğer otomatik güncellemeler ile) word dosyalarına *.dxf *.dwg ekleme gibi özellikler kalkıyor! ve düzeltmek için office'in 2002(!) de çıkarttığı bir patch'i yapıp, üzerine binbirdereden su getirerek beslediğimiz inekleri sağıp elde ettiğimiz kaf dağının ardında ki registery hedesini eklememiz gerekiyor...

Anlıyo musun beni dostum.. abort et.. hadi adamım.. lanet olsun!

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 18:47 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
formatı bilmem ama bu sp3 den sonra office 2003'ü yeniden kurmam gerekti. her işleme cd istemeye başladı. adını unuttum bilmem ne dosyası bozulduğu için bunu yapıyormuş, repair edin düzelir demişler ama ben repair edemedim baştan kurdum. bir artısını görmediğim gibi böyle bir eksisi oldu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...