Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Geçen sene ki Miami-Chicago maçından aslında neler olacağı belli oluyordu ama bana kalırsa büyük bir faktörde Ben Wallace. Adam balta,şut yeteneği sıfır ama takımda olması,savunmaya kattıkları vs. Detroit'in hali - Chicago'nun hali.Karşılaştırın. Tabii Chicago'nun bu başarısını sadece Wallace'a bahşetmek eziklik olur.Geçen seneden alınan tecrübe,genç ve atletik olmaları sadece bir kaç etkenden biri. Doğu'da Chicago Batı'da Suns Şampiyon Suns diyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 chicago yu yanlıs yere koymusum pardon. ama yine de batı karısık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ehuehue..valla suns vs chicago diyorum bende..başta dallas diyodum ama bakalım belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Köy takımı mı? Ahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ulan dallas yinme yenildi rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 phx 113 - 110 lal tor 81 - 102 njn dal 99 - 103 gsw dallas şişti resmen vay anasını. phonix batıda artık rakipsiz gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Spurs mahveder phoenix'i , tony parkerın playofflarda faydalı olacağı tek yer savunma yapmayan nash'in karşısıdır her maç atar 20-30 arası skorunu ,spurs de biraz zorlanarak eler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 denver'ı geçebilirlerse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dallas gg demiştim ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 inşallah öyle olur yoldaş . Club sahibinden nefret ediyorum Dallas'ın. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 NBA'de bugün 01.05.2007 Salı 02:00 Washington - Cleveland 03:00 Houston - Utah 05:30 Denver - San Antonio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 cle 4-0 alır gibi gecenin maçı utahın maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 utah yenildi.yok böyle bir hakem,hani sadece futbolda var sanardım da harbi yok böyle bir$ey.tamam utah ında çok hatası oldu belki ama hakemlerin ilk defa bu kadar bariz baltaladığını gördüm maçı.neyse 3-2 yaptı seriyi houston.gerçi tmac de deli oynadı hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ya hakemi geç utah'ın koçu sıçtı maçın içine resmen. son hücüm öne geçme şansın var, mola hakkın da var ve mola almıyosun. sanki prestij maçı oynanıyor ulan serinin en önemli maçı bu. 11 saniye kalmış 4 sayı gerideyken aldı molayı salak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bir Houston taraftarı olarak bu sabah mutlu uyandım.İçimde umut çiçekleri açtı Dallas da elenirse karşımıza Golden State çıkar vallahi batı finaline kadar gidebiliriz oh.Benim şampiyonluk favorim Detroit - Chicago serisinin galibi veya Spurs.Phoenix e Spurs karşısında şans vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ilginc bi playoff oluyor ozellikle dallas serisi..kimse beklemiyodu heralde bole biseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 warriors'un dallas'ı elemesi demek, houston veya utah'la yapılacak yarı final maçının reytinglerinin yerlerde gezmesi demek ki bu da nba yönetiminin hiç istemeyeceği birşey, bu durumda dallas'ın ne yapıp edip(hakem desteğiyle belki) kazanacağını düşünüyorum. ki aynı nedenlerle houston'un da çin'de yarattığı reytingleri ve sattığı aksesuarları düşünürsek, ilk iki ve son maçın hakemlerinin performanısını da göz önünde bulundurursak, pek de mantıksız gelmiyor dallasın kazanacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ehahsadsad yok artık daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bence son Utah Rockets maçındaki yönetim kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 dallas aldı toronto aldı iki seride 3-2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 son senelerdeki en heyecanlı playoff oluyo valla kim çıkacak, kim kalacak hiç belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bya'ya katılıyorum.Son Utah-Houston maçını izleyenler vardır,ben maçın sadece ilk periyodunu izleyebildim özel işlerimden dolayı ve şunu gördüm ki Yao baltası 3 kez üst üste steps yaptı ve hakemlerce çalınmadı.Yani körü koysan oraya hisseder çalar düdüğü. Utah'i geçirmezler bence ama bana kalırsa Golden State geçerse reytingler artar bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ya siz türkiye zannettiniz orayı herelde. reytinge göre maç yönetecek hakeme NAH çekerler nba'de. playofflarda sonuçlar ne olursa olsun reytingler yüksek olur. adamlar reyting peşinde olsalar her akşam houston maçı yayınlarlar, ki geçen sene houston playoff a bile kalamadı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gsw ye yazık oldu diyebilirim. son 2 dk yı bugün tekrardan izleyin arkadaşlar kesinlikle uzun yıllardır böyle bişey görmedim ben. nowitzki neden nowitzki onu bi kere daha gösterdi bize. Ps:maç 112-103tü son 2 dk gsw lehine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 burda nba ticaret reyting para konularına girdik mi çıkmakta çok zorlanırız o yüzden hiç girmeyelim ki zaten birçok yerde konuşuldu bunlar, ama nba'i hala böyle toz pembe zannedip ona göre izleyenlerin var olması beni şaşırttı. tamam nba güzeldir izlemesi zevklidir ama bir takım bi seriden elendi mi kendi taraftarı bile 2 gün sonra unutur gider, biz burdan niye bu kadar güveniyoruz herşeylerine onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar