Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene ki Miami-Chicago maçından aslında neler olacağı belli oluyordu ama bana kalırsa büyük bir faktörde Ben Wallace.

Adam balta,şut yeteneği sıfır ama takımda olması,savunmaya kattıkları vs. Detroit'in hali - Chicago'nun hali.Karşılaştırın.

Tabii Chicago'nun bu başarısını sadece Wallace'a bahşetmek eziklik olur.Geçen seneden alınan tecrübe,genç ve atletik olmaları sadece bir kaç etkenden biri.

Doğu'da Chicago
Batı'da Suns
Şampiyon Suns diyorum ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

utah yenildi.yok böyle bir hakem,hani sadece futbolda var sanardım da harbi yok böyle bir$ey.tamam utah ında çok hatası oldu belki ama hakemlerin ilk defa bu kadar bariz baltaladığını gördüm maçı.neyse 3-2 yaptı seriyi houston.gerçi tmac de deli oynadı hakkını vermek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Houston taraftarı olarak bu sabah mutlu uyandım.İçimde umut çiçekleri açtı Dallas da elenirse karşımıza Golden State çıkar vallahi batı finaline kadar gidebiliriz oh.Benim şampiyonluk favorim Detroit - Chicago serisinin galibi veya Spurs.Phoenix e Spurs karşısında şans vermiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

warriors'un dallas'ı elemesi demek, houston veya utah'la yapılacak yarı final maçının reytinglerinin yerlerde gezmesi demek ki bu da nba yönetiminin hiç istemeyeceği birşey, bu durumda dallas'ın ne yapıp edip(hakem desteğiyle belki) kazanacağını düşünüyorum.

ki aynı nedenlerle houston'un da çin'de yarattığı reytingleri ve sattığı aksesuarları düşünürsek, ilk iki ve son maçın hakemlerinin performanısını da göz önünde bulundurursak, pek de mantıksız gelmiyor dallasın kazanacak olması.
Sosyal ağlarda paylaş

bya'ya katılıyorum.Son Utah-Houston maçını izleyenler vardır,ben maçın sadece ilk periyodunu izleyebildim özel işlerimden dolayı ve şunu gördüm ki Yao baltası 3 kez üst üste steps yaptı ve hakemlerce çalınmadı.Yani körü koysan oraya hisseder çalar düdüğü.

Utah'i geçirmezler bence ama bana kalırsa Golden State geçerse reytingler artar bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz türkiye zannettiniz orayı herelde. reytinge göre maç yönetecek hakeme NAH çekerler nba'de. playofflarda sonuçlar ne olursa olsun reytingler yüksek olur. adamlar reyting peşinde olsalar her akşam houston maçı yayınlarlar, ki geçen sene houston playoff a bile kalamadı hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

burda nba ticaret reyting para konularına girdik mi çıkmakta çok zorlanırız o yüzden hiç girmeyelim ki zaten birçok yerde konuşuldu bunlar, ama nba'i hala böyle toz pembe zannedip ona göre izleyenlerin var olması beni şaşırttı. tamam nba güzeldir izlemesi zevklidir ama bir takım bi seriden elendi mi kendi taraftarı bile 2 gün sonra unutur gider, biz burdan niye bu kadar güveniyoruz herşeylerine onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...