Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Ben Utah'tan hale ümitliyim Utah'ın ne yapacağı belli olmaz Tam bir dengesizler takımı bakarsınız şampiyon olur. Sezona rekorla başladılar sonra bir iniş bir çıkış yaşadılar hiç belli olmaz belki çevirirler seriyi. Bu sene zaten öyle bir seneki süprizlerle dolu Draftlar, Dallas-Golden State maçı........
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi tarihin en kötü draftlarından biri dediler ama seçilen çaylaklar gayet iyi çıktılar,takımlarına acaip faydalı oldular.

Utah'tan bende umutluyum ama bu oyunla olmaz.Sloan hiç mi kulaklarını çekmemiş nedir 4 maçtır aynı oyun,

Mehmet eskiden eline geleni atar,girerdi sevinirdik.Şimdi üçlük atmıyor,onu bırak içeri girmiyor...

Boozer zaten dengesiz,

Deron Williams tek çabalıyor,

Kirilenko soğudu gibi bir şey,

lülü diyip geçiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

1999 yılından beri kazanamiyormuş ama olsun Spurs'te bayağıdır Utah'ta kazanamıyordu sonunda başardı aynı şeyi Utah gibi dengesiz bir takımda başarabilir. İnşallah Deron Williams'ın hastalığı düzelmiştir. Son maçta hasta olarak iğneyle oynadı .
Playoff zamanı nasil beceriyolar hastalanmayı analamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan sonra basın toplantısında deron bazı takım arkadaşlarının çoktan tatil planlarını yaptığını ve bu maça(ya da seriye)fazla asılmadıklarını ima eden şeyler söylemiş ve denen o ki avrupalıları kastediyormuş(forumlarda öyle diyorlar yani). fisher da hafiften imalı konuşarak, "buraya kadar geldik ama bunun ne gerektridiğini anlamayan bi takım olarak geldik" gibisinden şeyler söylemiş.

http://sports.espn.go.com/nba/recap?gameId=270530024
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlarmısınız bilmem ama Mehmet All-Star maçından önce yaptığı bir konuşmada bu sene bizim NBA finaline çıkacağımız öngörülüyor ama bizim şimdilik tek hedefimiz konferans finali,takımımız genç ve ileri ki senelerde ancak final düşünebiliriz.

gibisinden bir konuşma yapmıştı.Sanırım serideki durum onun bu görüşünde haklı olduğunu ortaya çıkardı.
Sosyal ağlarda paylaş

insan olmaya davet ediyorum kendisini ehhe

edit: nba'in kendi stesindeki recapte de benim dediğimi yazmışlar:
"LeBron James grimaced, limped up to the podium and plopped into a chair behind a microphone.

It was the only time he looked human all night."

ehueuhe

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 10:10 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...