Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nba tv veriyor iyi de..öyle yazıyor yani ntvmsnbc de.
internetten izleme şeysini Solonor yazmıştı bikaç sayfa öncesinde bu başlıkta
Mesaj tarihi:
Araoujo cidden oyuna çok şey kattı.Deron Williams içini döktü resmen sahaya.

O değilde bu Ginobili maganda mıdır nedir kardeşim her salladığı giriyor,senelerdir izliyorum,senelerdir aynı performans bit ulan artık bit.Çok can yakıyor :D
Mesaj tarihi:
mehmeti son çeyrekte bitime 1-2 dakka kala aldı sahaya Sloan. ilginç geldi bana açıkcası, sayı atman lazım ama sen Araujo'yu alıyosun sahaya. hayır araujo'nun yaptığı savunmayı memo'da yapar pekala. sadece mehmet kendini biraz sakınıyordu ilk üç çeyrekte faul almamak için ama 4. çeyrekte gayette savunurdu bence. yine de olsun diyorum Sloan yine bi hinlik peşindedir kesin, bi daha ki maça ilk beşte Araujo ile bile başlamayı düşünüyo olabilir.
Mesaj tarihi:
fisher+williams olmaz bu seride guard 2lisi olarak, bowen i weriolar williams a parker da fisheri sawunabiliyor eger harpring yada giricek koyarsa williams yaninda mismatch ten yararlanir o zmn boweni da williams basina koymak yemez pek.
Mesaj tarihi:
D.Williams baya iyi oynadı, tam heyecan getircek maça çoşturuyo takımı Finley hiç kaçırmıyoki=) tam siyah inci ya 8de8 atdı adam son 2-3dakikada.Finley için istiyorum walla adam yüzük taksın sas olsun bari şampiyon. Gino da basketin bütün dogrularını yapan bi adam takım hücümda sıkışsa Duncan'dan Parker'dan önce sazı eline alıyo
Mesaj tarihi:
sas elenebilir yorgunluk iyice ortaya çıktıkca duncanın da verimi düşebilir, şansları tabi daha fazla utaha göre ama kaderini serinin bence utahtaki maçlar belirlicek.
Mesaj tarihi:
Geçen sene bu zamanlarda da X-Men 3'ün reklamı için X-Factor yapmışlardı bu sene de Transformer in the Game (böylemiydi) yapmışlar :D

çok hoşuma gitti hehe

Utah en azından farkı kapatabildi.Bu onlara güven veren bir şey olabilir serinin geri kalanında.
  • Yeni Oluştur...